Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑΣ "ΣΤΗΝΩ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ DOLLARS" ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

Μετά την ιστορική Τρούμπα και τη ξέκωλη Μύκονο, η προαγωγός εταιρεία GOLDMAN SACHS, ολοκλήρωσε τα ξεγυρίσματα της πορνοταινίας, με πρωταγωνιστή, τον άρχοντα της ανωμαλίας JEFFRINGO PAPANDRINGO.
Στη συνέντευξη τύπου που επακολούθησε σε PARTYwithOYZA, μας ευτύχισαν επίσημα, με τον ευρηματικό τίτλο της τσόντας, που θα είναι σαφώς "ΣΤΗΝΩ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ DOLLARS THS GOLDMAN SACHS".
Η μαστροπός εταιρεία, για να εξασφαλίσει το άπαν της απόδοσης του πορνοστάρ
JEFFRINGO PAPANDRINGO, δεν δίστασε να επιστρατέψει τη ξεβράκωτη Τζούλια, για τα αναγκαία ριλάξ των διαλειμμάτων
Εκεί η ολόγυμνη, έκανε δια στόματος μασάζζζζζζζζζ στον τυχερό πρωταγωνιστή της καταστροφής μας.
Από τότενες που είχε συμβεί ατύχημα και εγκαστρώθη μια πρωταγωνίστρια σε επικρεβάτια τελετή, η προαγωγός εταιρεία αναγκάσθη να καταβάλει ως αποζημίωση, για το επακόλουθο εξώγαμο, ολόκληρο υπουργείο.
Ναι. Με κλεμμένα λεφτά, οι Εβραίοι παριστάνουν πότες-πότες και τον γκουβαρντά.... Αφού πλέον για πλεόνασμα, τους κρέβατους τους στρώνει ο Στρος μόνος του......
Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο Γραμματέας του ΜΠΑΤΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνισμένος της ωραιότητος, ο πρωταγωνιστής
JEFFRINGO PAPANDRINGO, έκλεγε σαν μωρό σε βρεγμένο πάμπερς, μη και το μάθει η μάνα του SANTA MARGARITA πρώην PAPANDRINGO, πως πήγε και το έκανε το μασάζζζζζζζ του, δια στόματος κάποιας Τζούλιας. Για να γίνει πειστικότερος, ο Ξυνισμένος δεν δίστασε να αποκαλύψει στους κρυφίους συνομιλητές του, ότι ο οπλοκάτοχος και πιστολέρος JEFFRINGO PAPANDRINGO, απασφάλισε το σκάνδαλο του όπλου του και πυροβόλησε τον αριστερό του όρχη, αυτομεταβληθείς και αυτοανακηρυχθείς σε μονάρχιδο μονάρχη μας, για να αποδείξει ότι δεν επιθυμεί εξώγαμο, διότι τούτο θα αύξανε το Δημόσιο έλλειμμα και χρέος.
Τα "άουου... άουουου... άουουου.... άουουου" του τραυματισμένου μανάρχιδου αρχηγού, εισακούσθησαν ως την αντίπερα όχθη του Ερντογάνου και τούρκου εχθρού και τρόμαξαν οι φερετζέδες κι ανέβηκαν τα spreads.
"Το Γερμανικό χρήμα δεν ξαναπάει σε μπασταρδάκια", Βόνηξε η Μέρκελ, κι ανάγκασε τον
JEFFRINGO PAPANDRINGO να παραδωθεί στις ανώμαλες ορέξεις της μέχρι να ξεχρεώσει!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Ό,τι να'ναι, ούτε ξέρεις τι λες. Τι σχέση έχει η Goldman Sachs με την προσφυγη, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. μας δινουν τα δανεια, οχι τραπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ΕΕ ξέχνα την. Είναι ο φερετζές.
    Γιατί δεν αναρωτιέσαι, από θα προέλθουν τα χρήματα του ΔΝΤ???
    Οποιονδήποτε οικονομολόγο κι αν ρωτήσεις, ακόμα και τους άσχετους τύπου Κώνστα και Αυτιά, θα σου πουν, ότι τα λεφτά που δίνει το ΔΝΤ, είναι λεφτά της GOLDMAN SACHS, της MORGAN STANLEY, της JP MORGAN, της MERRILL LYNCH.
    Γιατί δεν απαιτείς από τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, να σου πουν ποιοι είναι οι διεθνείς κερδοσκόποι???
    Το Οικονομικό Επιμελητήριο (του οποίου δυστυχώς υπήρξα μέλος), γιατί το έχει βουλομένο??? Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΟΕΕ χτενίζεται.
    Είμαι αυτός που από τις 4-10-2009 αποκάλυπτα το κρυφό σχέδιο του Παπανδρέου για ΔΝΤ με όλο το διεθνές αληταριό που το συναποτελεί.
    Ξέρεις ότι θα φορτωθείς δάνεια σε δολάρια και τι σημαίνει αυτό στην χρηματοοικονομική, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή??? "Άτοκο" να στο φορτώσουν, θα σου κοστίσει πολλαπλάσια, γιατί ξεκινούν διολίσθηση του € έναντι του $.
    Για το δάνειο (ομόλογα ή όχι άσχετο) των 30.000.000.000 $, έχεις ακούσει τίποτα????
    Εσύ, αν ήξερες τι θα επακολουθήσει στις ισοτιμίες, θα δανειζόσουν ένα αδύναμο δολάριο για να το ξεπληρώσεις στα πανάκριβά του????
    Είμαι κι από τους ελάχιστους που τολμούν να σου τα γράφουν λιανά, να τα καταλαβαίνεις. Ξέχνα την ΕΕ, γιατί όλοι (και οι Ευρωπαίοι πολιτικοοικονομικοί απατεώνες) θέλουν να κερδοσκοπήσουν με τις ισοτιμίες, με θύματα εσένα κι εμένα.
    Δεν μπορεί να υπάρξει ΔΝΤ, χωρίς GOLDMAN SACHS, της MORGAN STANLEY, της JP MORGAN, της MERRILL LYNCH. Αυτοί είναι οι οι πραγματικοί μέτοχοί του σε ένα διεθνές σύστημα, ψευδεπίγραφης "ελεύθερης αγοράς".
    Για να το καταλάβεις καλύτερα, η ΕΛΛΑΔΑ είναι μέλος του ΔΝΤ. Η συμμετοχή της στα διαθέσιμα κεφάλαια του ΔΝΤ, εναι ΜΗΔΕΝ έως ΜΕΙΟΝ ΑΠΕΙΡΟ λόγω χρεών.
    Για τις στελεχάρες, που μπαινοβγαίνουν από την GOLDMAN SACHS στο ΔΝΤ και τούμπαλιν, σαν να πάνε από το ένα δωμάτιο στο άλλο του ίδιου διαμερίσματος, δεν έχεις ακούσει, ούτε έχεις διαβάσει τίποτα???? Έχει βουϊξει ο τόπος όλος.
    ΟΎΤΕ για τις συνεχείς επαφές των οικονομικών στελεχών του Παπανδρέου με τα αφεντικά της GOLDMAN SACHS, από τη πρώτη μέρα της διακυβέρνησής τους έχεις ακούσει???? Και μάλιστα, ενώ έχουν ξεσπάσει σκάνδαλα επί σκανδάλων της εβραιοκρατούμενης χρηματοοικονομικής εταιρείας???
    Φίλε, για να μη με κατηγορούν ότι όσα έχω γράψει κυρίως για τη GOLDMAN SACHS πως είναι της φαντασίας μου, φροντίζω να κάνω αντιγραφή δημοσιευμάτων μεγάλων ξένων οικονομικών αναλυτών και πάντα αναφέρω τη πηγή.
    ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ με διάβασες, μόνο σε αυτή την ανάρτηση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΚΛΑΣΤΟΝ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή