Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ, ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ.

Κάποιοι θεωρουν εαυτούς, κατά πολύ περισσότερο εξυπνότερους από εμάς τους βλακωδώς θνητούς και μπορούν να κάνουν διάφορα πραγματάκια, νομίζοντας, ότι γίνονται πιο μεγάλοι και δυνατοί.
Με μικρή έρευνα, διαπιστώνω, ότι κατά κανόνα οι εξυπνότεροι, έχουν συστήσει και κοινοπραξία και νιώθουν παντοδύναμοι.
Και χασκογελούν, γιατί "ξεγέλασαν" τον ΜπαρμπαΝίκο, για να τους δώσει blogεφάλαια σε θέση μόστρα.
Έχω συγκεκριμένη συμπεριφορά με το ιστολόγιό μου και έχω προβάλει πολλά νέα ιστολόγια, χωρίς καν να μου το ζητούν και δεν ζητώ ανταλλάγματα.
Όμως στον χώρο, εύκολα κυριαρχεί η κουτοπονηριά. Πολλοί βλαμένοι, π.χ. βρίζουν τον Τριανταφυλλόπουλο και συγχρόνως προσπαθούν να του μοιάσουν σε στυλ και μπαμπεσιά.
Πριν από αρκετούς μήνες, στη πρώτη διαπίστωση παγαποντιάς, προειδοποίησα ότι κάποια πράγματα με ενοχλούν και ζήτησα ισονομία και αμοιβαιότητα. Αργότερα με νέες διαπιστώσεις, ότι οι "έξυπνοι" στη ζούλα με διέγραφαν από τις λίστες τους, έκανα καμιά δεκαριά διαγραφές από τη δική μου των αμοιβαίων ιστολογίων.
Σήμερα, ρίχνω μια ματιά και διαπιστώνω, ότι τα ιστολόγια "logoplokies", "Ειδήσεις Ρεθύμνου Με Νόημα", "ΜολύβιΧαρτί" (που σημειωτέον μου είχαν ζητήσει να τους βάλω με αμοιβαιότητα στη λίστα μου), χωρίς ενημέρωσή μου, με είχαν διαγράψει από τη δική τους λίστα. Συγχρόνως διαπιστώνω .....με νόημα, ότι το "Ειδήσεις Ρεθύμνου Με Νόημα" και το "ΜολύβιΧαρτί", μαζί με άλλους 10 περίπου, έχουν συστήσει μια κοινοπραξία περίεργη. Ίσως ο ιδιοκτήτης τους να είναι το ίδιο πρόσωπο, ίσως στη "κοινοπραξία" να συμμετέχουν και άλλοι "τίτλοι" ιστολογίων.
Επειδή παρεπιμπτόντως τους 5 τελευταίους μήνες έχω υποστεί και πολλές άλλες πουστιές, στο εξής θα υπάρχει λίστα τέτοιων περιπτώσεων, στην οποία θα τοποθετούνται οι δικές μου ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ των έξυπνων και των "συνεργατών" τους, που δεν ενημερώνουν τη πονηρή ....κοπάνα τους. Όποιος μπαίνει σε αυτή λίστα, δεν θα ξαναδεί τα αμοιβαία blogεφάλαια του ΜπαρμπαΝίκου.
Εγώ κάνω τη τρέλα μου και δεν μου καίγεται καρφί η δήθεν θέση στη μπλογκόσφαιρα, ούτε η επισκεψιμότητα.
ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ Ζητώ ΡΕέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............
Τριανταφυλοποιλαίοι γιαλατζί...........

4 σχόλια:

  1. Λυπαμαι πολυ!!!
    Απο την πρωτη μερα που ξεκινησα την τσαρκα αντιληφθηκα πως πολλα πραγματα δεν πανε καλα!!!!
    Χρονια Πολλα, μαζι σου και γω.
    Μια ζωη τα 'Παραμαγαζα' καινε τους Μαγαζατορες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον φοβο των Ιουδαιων που λεω και 'γω, καλα εκανες στους καριοληδες.


    Μιμης


    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή