Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ????

Έλαβα με e-mail το θέμα από "Τα Χειρότερα Ελληνικά blogs", με το οποίο επιτίθεται στο "troktiko" για ρατσισμό.
Δεν φημίζομαι για ιδιαίτερο φιλικό δεσμό με το
"troktiko". Άλλωστε το κάθε ιστολόγιο, ανεξάρτητα με την απήχηση που έχει, εφόσον δεν είναι κατασκευασμένο από τον ίδιο χρήστη για αβαντάρισμα, στη πραγματικότητα ακολουθεί τον δικό του δρόμο.
Όταν ένα ιστολόγιο κατηγορεί ένα άλλο, γίνομαι πιο σχολαστικός και το βασικότερο δεν ανακατεύομαι στα βαθύτερα αίτια αυτών των καυγάδων.
Αν όμως έχω να κάνω με θέματα ουσίας όπως ο "ρατσισμός" και η "ανεργία", το θέμα με αφορά. Κι αν από αυτό εδώ το βήμα, έχω στηρίξει και το ΚΚΕ και το Π.Α.ΜΕ., για συνειδησιακούς λόγους με αφορά διπλά.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΝ ΜΕΤΑΞΥ 1969 ΚΑΙ 1984 ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ (ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΑΝΕΡΓΟΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΡΙΠΛΑ, ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Μέσα από αυτά τα ζόρια μου, ξεπηδούν και οι πολιτικές διαφορές μου με το ΚΚΕ, που με κράτησαν μακριά από το μαγαζάκι του Χαρίλαου και της Αλέκας.
Δεν ταυτίζομαι με κανένα
"troktiko", αλλά αποδέχομαι την ουσία της λιγόλογης ανάρτησής του και δεν κάθομαι να αποπροσανατολιστώ με το τι ρόλο μπορεί να παίζει το "troktiko", που στο κάτω-κάτω δεν μπορώ να ξέρω κι αν δεν ξέρω δεν χέζω στον αέρα, γιατί τα σκατά πέφτουν επί δικαίων και αδίκων.
Υπήρξα πάνω από 20 φορές άνεργος, γιατί με ήθελαν άνεργο και οι αγράμματοι στελεχάρες του ΚουΚουΕ, με ήθελαν περισσότερο απ' όλους άνεργο, γιατί είχαν τη λόξα να πιστεύουν, πως η λόρδα της ανεργίας μου, θα με έκανε να πυκνώσω τις "τάξεις" και τις "γραμμές". Τόσο μαλάκες. Λες και δεν έβλεπα τι έργο παιζόταν και τι πούστικες συμμαχίες στήνονταν στη πλάτη μου, για να είμαι εγώ άνεργος και οι μεγάλοι παίχτες (εργοδότες και κατ' επάγγελμα συνδικαλιστές) να κάνουν παιχνίδι σε βάρος μου (και σε βάρος άλλων ανένταχτων θυμάτων) πάντα.
Η "ανάρτηση αφορμή" για τη παρούσα ανάρτηση, είναι η παρακάτω:
troktiko Μεγάλος μαλάκας. Και ρατσιστής!

Συγνώμη, αλλά το ξέρουμε πως είσαι ρατσιστής!
O γνωστός μαλάκας troktikos δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, διερωτόμενος με χιουμοράκι αν η πορεία ήταν του ΠΑΜΕ ή του ΕΛΑ.
Μα βρε καραγκιόζη καρεκλοκένταυρε, σε κάθε πορεία του Πανεργατικού Μετώπου, συμμετέχουν εργάτες. Και την ιδιότητα του εργάτη δεν την καθορίζει το χρώμα ή η εθνικότητα. Την καθορίζει η εργασιακή του σχέση. Σε μια Αθήνα με εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς ή Ινδούς εργάτες, τι θα ήθελες; Να συμμετέχουν οι Βιομήχανοι; Αλλά είσαι τόσο γελοίος που έκοψες το πανό από τη φωτογραφία, πανό στο οποίο φαίνεται, με ποιά ιδιότητα συμμετέχουν στην πορεία οι μετανάστες εργάτες.
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1145.html
Αναρτήθηκε από Τα χειρότερα ελληνικά blogs
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ, ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ:
1.-- Πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικές φωτογραφίες, με διαφορετική γωνία λήψης και το κυριότερο με διαφορετικά πρόσωπα.

2.-- Δεν είμαι κομμουνιστής Είμαι όμως από αυτούς που έχουν στηρίξει το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ ξέρει ότι οι πραγματικές μαφίες των βιομηχάνων και των εργολάβων, είναι οι πραγματικοί εισαγωγείς της μαύρης (λαθρομετανάστευσης) εργασίας για να αυξάνουν τεχνητά την ανεργία και να συμπιέζουν τα μεροκάματα.
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???????
Το ΚΚΕ έρχεται με το Π.Α.ΜΕ. και δίνει πολιτική κάλυψη στη μεγαλύτερη πολιτική απάτη της πλουτοκρατίας. Το ΚΚΕ, γίνεται σύμμαχος με τις πραγματικές μαφίες των δουλεμπόρων και εκμεταλλευτών και συγχρόνως γίνεται και δυνάστης των Ελλήνων εργατών, αφού στο όνομα της δήθεν ανθρωπιστικής αλληλεγγύης και του τρανσέξουαλ αντιρατσισμού, συμπιέζει το βιοτικό επίπεδο της εργατικής τάξης προς τα κάτω. Στη πράξη, το ΚΚΕ (και εν μέρει ανταγωνιστικά ο ΣΥΡΙΖΑ)
ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ
και απομυθοποιεί, το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος των εργαζόμενων, από τους εργολάβους δημόσιων έργων και τους βιομήχανους.
Ο "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" είναι ο φερετζές του πούστη και εν προκειμένω "πούστης" είναι οι ψευδεπίγραφες πολιτικές του ΚΚΕ.
Η συγκεκριμένη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν σκέτη αποτυχία και ήταν πράγματι, μια συγκέντρωση αλλοδαπών με λάθος κατασκευασμένα πανό, στην οποία δεν χώραγε ο δύστυχος Έλληνας εργάτης.
==========================================
Κακά τα ψέμματα λοιπόν.
Σαν συγκέντρωση εισβολέων λαθρομεταναστών, που είχαν την άνεση να διαθέτουν ο καθένας 8.000 έως 12.000 ΕΥΡΩ, μόνο και μόνο για να εισβάλλει στην Ελλάδα (ποσό που εγώ δεν μπορώ να συγκεντρώσω και με το οποίο μια 5μελής οικογένεια -10.000Χ5- φτιάχνει σπίτι, έστω αυθαίρετο), η συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ., μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής.
Σαν συγκέντρωση του εργατικού κινήματος, ήταν μια παταγώδης αποτυχία, γιατί με τα όσα γίνονται σε βάρος των εργαζόμενων, θα έπρεπε να είχε βουλιάξει η Αθήνα και όλες οι πρωτεύουσες Νομών της χώρας.
Κατά καιρούς, οι ηγεσίες του ΚουΚουΕ, έχουν παίξει τα δικά τους βρώμικα παιχνίδια και η τωρινή συμμορία της Αλέκας Παπαρήγα, κάνει τα δικά της κουμάντα και συρρικνώνει συνειδητά το ΚουΚουΕ , γιατί δρα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ σε βάρος των Ελλήνων .....ΑΝΕΡΓΩΝ εργαζόμενων!!!!!
και πατρονάρει με πείσμα, την αύξηση της ανεργίας, συγκεκριμένης εθνοτικής ομάδας.
Και δρα ρατσιστικά, γιατί σιγοντάρει τη λαθρομετανάστευση, όχι για ισότητες κλπ ρητορικές αρλούμπες δήθεν αντιρατσιστικού κινήματος, αλλά για να πολλαπλασιάσει τις στρατιές ανέργων, μήπως και αλιεύσει το πελατολόγιο ψηφοφόρων, γνωρίζοντας ότι τη τελευταία δεκαετία τουλάχιστον, σιγοντάρουν απροκάλυπτα, αυτό που θέλουν και κάνουν οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεγαλοβιομήχανοι:
ΦΤΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ
Σκέφτομαι και κάτι άλλο που μπορεί να συμβαίνει και σαν να μη θέλω να το πιστέψω.
Ότι και να συμβαίνει,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑΣ.

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή