Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝΤ, ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!!!!!!!

Ανασχηματισμού σενάρια και σεμινάρια τέρμα Νικοπολίδη!!!! Επιτέλους!!!!!!! Ο μέγας πρωθυπουργεύς και αρχηγός της γνωστής συμμορίας των Εβραίων των Αθηνών, με διορθωτική κίνηση ματ, έβαλε τέρμα στα σενάρια ανασχηματισμού Συγκεκριμένα, στις 8.33'π.μ. της ιστορικής Μεγάλης Πέμπτης 1-4-2010, κι ενώ το ΤΖΟΚΕΡ κάνει ιστορικά υψηλά με συνεχή τσακπότ για να μείνεις σίγουρα άφραγκος με πόντους στην ελπίδα, ο λαϊκός πρίγκιψ Τζέφρι, με τη βοήθεια του άνομου Παπούλια, θεσμοθέτησε το Υπουργείο Οικογενειακού Περιβάλλοντος και έκλεισε ένα μεγάλο κενό του μυαλού του και τα στόματα των κουτσομπολευόντων, περί δήθεν θεσμικών παρεκτροπών.
Κι ενώ οι Λοβέρδος, Μπατζέλη, Καρχιμάκης, Κουβέλης, Μπιρμπίλω και τα λοιπά κυβερνητικά τούβλα και πολιτικά ρετάλια, με επικεφαλής έναν νεαρό και Πάγκαλο, βγήκαν έξωθεν και περιλαλούσαν καταχαρούμενα Α-ΜΠΕ-ΜΠΕΜΠΑ-ΜΠΛΟΓΚ, ΜΠΛΙΓΚ-ΜΠΛΟΓΚ, ο πολιτικός που κατάφερε να συνδιαλέγεται συγχρόνως με όλους τους τυχάρπαστους διεθνείς κερδοσκόπους και ταυτόχρονα να τους απειλεί αν τολμήσουν και ζητήσουν επιτόκια κάτω του 6%, πρόλαβε τον Παπούλια πριν φύγει για το συνήθες σάλεμα στο σαλέ της Πίνδου και...........
...........και όρκισε υπουργό στο νέο Υπουργείο Οικογενειακού Περιβάλλοντος, τη πάνσοφη εβραία μαμά του, Μάργκαγκαρετ Τσαντ, από όπου και το πτωχό αλλά τίμιο αποκλειστικό μου!!!!!
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα μεγάλη και τεράστια εντύπωση, ήταν το λιτό σκηνικό της τελετής, η οποία ήταν και μια διάψευση, όλων αυτών των επιτήδειων, που διαδίδουν και λέγουν, πως δήθεν η μαμά και συντονίστρια του Πρωθυπουργέως είναι Εβραία. Σκατά.
Η Τσάντ έβγαλε από τη τσάντα της, 4 Ευαγγέλια, 3 σταυρούς και 8 κοράνια, τα άπλωσε σαν τραχανά σε τριπλ τραπέζι λευκοσεντονισμένο και ορκίσθηκε σε γλώσσα ακατάληπτη κι ακΑΤΑΝΟΗΤΗ.
Οι χρηματαγορές κι ολόκληρες λαϊκές αγορές, κλείστηκαν στον εαυτό τους, κυριευμένες από μέγιστο φόβο, τρόμο και πανικό, μη και μειωθούν τα σπρεντ και τι θα λεν στον κύκλο τους μεθαύριο.
Μετά την ιερή τελετή, έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις, σε απάντηση αντίστοιχων ερωτήσεων:
---ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "Σήμερα, στείλαμε ακόμα ένα μήνυμα στους κερδοσκόπους μας, με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία. Όσον με αφορά εμένα και τη κυβέρνησή μου, δόξα τον Θεό, μια χαρά τα πάμε. Δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα πτώχευσης. Αντίθετα τη περνάμε ζωή και κότα και φροντίζουμε να περνούν ακόμα καλύτερα κι από μας, τα τρισέγγονά μας".
---ΜΑΡΓΚΑΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝΤ: "Στην εποχή της πολυπολιτισμικότητας και της ευγενούς παγκοσμιοποίησης, πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, να προσευχόμεθα σε όποιον θεό βρεθεί μπροστά μας κι από πίσω μας.... Σας διαβεβαιώνω ότι από τη νέα θέση, με τα νέα μου καθήκοντα, θα βάλω τα δυνατά μου και θα βοηθήσω μερικές να μη σκέφτονται τα εξώγαμά τους και μερικούς να εντρυφήσουν στις εναλλακτικές μεθόδους αυτοϊκανοποίησης, ώστε να μην νιώθουν άγχος, όταν σκέπτονται τις γκομενούλες τις παραμελημένες, όπως μας δίδαξε κι ο πατριώτης καθηγητής του Χάρβαρντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου