Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ Σ.Ε.Υ.Υ.Π. ??? ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ malakasa ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ???

Κωμωδία:
---ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝΝΝΝννννν !!! γνωστότατον, οι Καλογεροπουλαίοι και οι Σαμπατακαίοι (και πόσο καίει), του ευαγούς ιδρύματος υγείας, είχαν περιποιήσει τιμή τον Επιθεωρητή (μας) χωρίς σύνορα, και του είχαν δηλώσει τη μαλακία τους, ότι δήθεν θα τον ξανάπαιρναν, και ο Επιθεωρητής χωρίς σύνορα, δήλωσε ευθαρσώς, ότι δεν τον ενδιαφέρει κατά πόσο τον παίρνουν!!!
Οπίσης, στα επίμονα αιτήματά του, για χορήγηση του Πρακτικού της Επιτροπής επιλογής Επιθεωρητών, τον ψεύδησαν, πως τάχατες, το πρακτικό εχάθη κατά malakasa και ευρέθη και περιπλανήθη και επλανήθη για να πλανηθεί ο αιτών απ τη βαμμένη περούκα του Καλογερόπαιδος.
----Επειδή και ο Επιθεωρητής χωρίς σύνορα, ως αντίστροφος, δεν κατάφερε να τους το αποσπάσει ηπίως και πονηρώς, αποσκοπούμενος να τους ξεσκίσει, και επειδή δεν γουστάρει το δούλεμα από ηλίθιους (Μιχάλη μη γυρίζεις το κεφάλι, απατεωνίσκε) ούτε από οικονομισάριους, με παρακάλεσε να υποβάλω τα ερωτήματά του τεχνηέντως:
Κύριε Αβραμόπουλε, δύο (2) από τα τρία (3) μέλη της Επιτροπής, δήλωσαν ευθαρσώς, ότι άλλα πραγματάκια έχουν υπογράψει, από αυτά που παρουσιάζει ο Σαμπατακάκαρος, μήπως τούτο υποδηλώνει πλαστογραφίαν τινά ???
Κύριε Υπουργέ και αιωνίως μελλούμενε ηγέτη, μήπως το πρακτικό χάθηκε, επειδήθεν το άτιμον εκτός από εμπύρετο νόσον έπασχεν και από πλαστογραφήτιδαν ???
Κύριε-κύριε αγνώστου ταυτότητας αντικείμενε άρχοντα περιζήτητε στα αζήτητα, μήπως μπορεί κάποιος να με φωτίσει, για το πόσους χρόνους χρειάζεται ένας αρχιεπιθεωρητής, για να βαθμολογήσει έναν Επιθεωρητή ??? και γιατί μεγάλε και άφθαρτε τον θυμήθηκε τις μέρες επιλογής ??? και από βιασύνη του γλύτωσε ένα έτος τον καταποντισμό ή από βλακεία ???
Εκλαμπρότατε και επικήδειε, θα με αφήσεις να αποθάνω, με αποκοπή του δικαιώματος ενημέρωσης της περιέργειάς μου ??? Στους δρόμους θα τα βρίσκω τα εκδιωχθέντα??? ???

1 σχόλιο:

  1. Βρε ξεφτίλα, Αβραμόπουλε, το έκανες σκέτο μπορδέλο το λίγο κράτος που μας απόμεινε! Φύγε, μπας και γλιτώσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή