Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"

Αποκαλύπτουμε όλα τα σκονάκια της οικογένειας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Κώστα, Νατάσας, Αλέκου και ίσως Αλίκης), των ένδοξων μεταπΈλεγχος  ορθογραφίαςτυχιακών τίτλων άμεσης εφαρμογής κυβερνητικής πολιτικής !!!
Ο βασικός κορμός όλων, βασίζεται στο γράμμα προς τον μπαμπά:
Ο πατέρας γυρίζει σπίτι απ' τη δουλειά - πτώμα στη κούραση. Πηγαίνει στο δωμάτιο του 15χρονου γιου του. Έκπληκτος διαπιστώνει ότι το κρεβάτι του παιδιού του είναι στρωμένο στην εντέλεια. Τα πάντα τακτοποιημένα στη θέση τους !!! Ο Βαγγέλης όμως δεν είναι εκεί.
Καθώς κοιτάζει απορημένος το μέχρι πρότινος αχούρι του γιόκα του, βλέπει πάνω στο γραφείο του έναν μεγάλο φάκελο, που γράφει: "Για τον Μπαμπά". Ταραγμένος, ανοίγει δειλά-δειλά τον φάκελο και διαβάζει το γράμμα:
"ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σε αποχαιρετήσω. Φεύγω για πάντα για να γλιτώσω απ' τη κατακραυγή του κόσμου. Κλέφτηκα με τον Μπάμπη, τον γιο της κυρά-Κούλας, μιας κομμώτριας απ' τ' Άσπρα Χώματα. Τον λατρεύω, μπαμπά, κι εκείνος με αγαπά αληθινά. Δεν είχα βιώσει ξανά τον αληθινό έρωτα, το άγριο πάθος, με κανένα άλλο αγόρι στο σχολείο. Μόνο ο Μπάμπης με κάνει να αισθάνομαι έτσι. Τόση ένταση, τέτοια ηδονή.
Το ξέρω ότι σε σοκάρω μ' αυτά μου τα λόγια, αλλά βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Ο Μπάμπης είναι πολύ καλό παιδί. Μπορεί να μην εγκρίνεις τα τατουάζ που έχει σ' όλο του το σώμα και τα τέσσερα σκουλαρίκια που φοράει στη μύτη, αλλά αν τον γνωρίσετε εσύ και η μαμά, θα καταλάβετε γιατί τον αγαπώ τόσο βαθιά. Τα 'χουμε σκεφτεί όλα. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το γράμμα, πετάμε για Άμστερνταμ. Εκεί θα ενωθούμε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μόλις αποκτήσουμε λίγα χρήματα, σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή μας ευτυχία!!!
Ο Μπάμπης μου άνοιξε τα μάτια. Μ' έκανε να καταλάβω τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει η μαριχουάνα στον οργανισμό μου. Όλα όσα ακούγονται γι' αυτήν είναι απλά προκαταλήψεις και ψέματα. Στο Άμστερνταμ, όπου σκοπεύουμε να μείνουμε αρκετό καιρό, ονειρευόμαστε να καλλιεργούμε φούντα σε δικό μας ιδιόκτητο χωραφάκι και να ζούμε απ' τη παραγωγή. Κάτι αγρότες, δηλαδή, αλλά στα πιο προχώ. Ίσως καταφέρουμε να κάνουμε και εμπορικές ανταλλαγές. Σκεφτόμαστε να δίνουμε το χασίς και να προμηθευόμαστε κοκαϊνη και τα χάπια "έκσταση" που χρειαζόμαστε.
Να προσεύχεσαι για εμάς, και ιδιαίτερα για τον Μπάμπη. Να παρακαλάς ώστε να βρεθεί γρήγορα μια θεραπεία για το AIDS. Για να'ναι ο άντρας μου και πάλι υγιής Του αξίζει μια καλύτερη ζωή. Θέλω να μην ανησυχείς για μένα. Είμαι 15 χρονών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν θα κάνω καμιά αταξία. Απλά θέλω να ζήσω ελεύθερα τον έρωτα στο πλευρό του άντρα της ζωής μου.
Με αγάπη ο γιος σου Βαγγέλης.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Μπαμπά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Έχω έρθει στο σπίτι του Νίκου και παίζουμε Playstation.
Απλά σου έγραψα αυτό το γράμμα για να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή, απ' τον έλεγχο με τους βαθμούς που'ναι στο συρτάρι του γραφείου μου.
Δεν χάθηκε δα και ο κόσμος που'χω σε έξι μαθήματα κάτω απ' τη βάση !!! !!! !!!
Δεν χαίρεσαι που βρίσκομαι δυο στενά παρακάτω και δεν τα έχω με τον Μπάμπη ??? ??? ???
Σ' αγαπώ πολύ !!!
Πάρε με τηλέφωνο όταν δεν θα θες πια να με σφαλιαρίσεις για να γυρίσω σπίτι. Πεινάω. Δεν φτιάχνεις και κάτι πρόχειρο να φάμε κι όλας ??? ???
---------------------------------
Αυτή είναι η εξ αντιγραφής κυβερνητική πολιτική του Καραμανλή, τα ίδια σκονάκια έχει και ο Γιωργάκης Παπανδρέου και σφυρίζει αδιάφορα !!!
"Σκάστε γιατί υπάρχουν και χειρότερα"
ΚΙ' ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΣΚΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
----ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ----

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
    ΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΌΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΈΚΔΟΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή