Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ, ΙΣΩΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ


Κωμωδία.
ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΡΡρΟΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Το παράδοξο των περίεργων γεγονότων, είναι ότι οι πρωταγωνιστές δεν είναι ούτε φοιτηταί, ούτε φασίσται, ούτε αναρχοκομουνισταί, ούτε ημιαυτόνομες ομάδες ποδοσφαίρου, ούτε καν οικολόγοι- πράσινοι και εναλλακτικοί. Για οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, δεν το συζητώ καν, γιατί προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βαριά βιομηχανική υγεία μας.
Ενώ τα μάτια όλων ήσαν στραμμένα από νωρίς το πρωί στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, εν όψει του αγώνος ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με καλά προετοιμασμένα επεισόδια, ξαφνικά και αίφνης και εκείθε και δώθε που δεν ανέμενεν ούτε ο Αβραμόπουλος, αλλά ούτε και ο Ρακιντζής (ο Λέανδρος παρακαλώ σας), το κακό έγινε στην οδό Αριστοτέλους, έμπροσθεν και ολίγο πλαγίως μπρούμητα, του Υπουργείου Υγείας.
Συγκεκριμένα, το εγκυρότατο ρεπορτάζ του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ σας, παρουσιάζει τα έκτακτα συμβάντα, ως εξίσωση:
-.1.- Ο προσωρινός Καραμανλής πρωθυπουργός, μετά από άγριες πιέσεις του ΟΜΠΑΜΑ, του ΝΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, του ΜΠΑΡΟΖΟ και κυρίως του ΑΛ ΜΟΥΝΙΑ, υποχωρεί και αποδέχεται τα υποθετικά εθνικά πλάνα, ιδιοκτησίας ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Δ., τα οποία και δηλαδή, μόνο τοιούτος μπορεί και δικαιούται να εφαρμόσει σε όλη την ΕΥΡΩεπικράτεια.
-.2.- Ο Καραμανλής, κρυφά από τον Καρατζαφέρη, που τον κοροϊδεύει ότι θα τον κάνει Υπουργό, φωνάζει χθες το μεσημέρι στο ΜΑΞΙΜΟΥ τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ Δ. και του ανακοινώνει αφενός τη πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη πρωθυπουργία και αφετέρου τη σκέψη του για να κάνει τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ Δ. αντ' εαυτού του. Ο τελευταίος δε μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του και από το κινητό του Κώστα, τηλεφωνεί στη ξανθόκανη καραμπίνα με τα γαλαζοπράσινα μάτια, για να της πει ότι την έχει ανάγκη σαν τη γραβάτα που φορεί, κι ότι θα τη πάρει δικιά του για να τη κάνει διευθύντρια του πρωθυπουργικού του γραφείου και ότι θα βρει τρόπο να αποζημιώσει των Savatakis.
-.3.- Από κει και πέρα αρχίζει ο Τρωικός πόλεμος, η Οδύσσεια και η εκστρατεία του Δράμαλη, που έφαγε το σάμαλι.
Το ξαφνικό, δημιουργεί περίπλοκη ψυχολογική κατάσταση πολιορκίας της εξουσίας στη θρυλική Φωφώ, η οποία πριν προλάβει να ολοκληρώσει ο Δημήτρης, τηλεφωνά σε Καλογερόπουλο, Ριζά και Σαμπατακάκη, και αφού τους λέει τα ευχάριστα, τα επαυξάνει, λέγοντας στον καθένα ότι αυτή θα τον κάνει Υπουργό στη θέση του Υπουργού!!! !!! !!!.
-.4.- Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται. Κατ' αρχήν άμεσα το ΕΚΑΒ διασπάστηκε στα τρία, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (3) ΝΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Σαμπατακάκη, Ριζά και Καλογερόπουλου) !!! και έκαστη ομάς άρχισε τον προεκλογικό της αγώνα για τη κατάληψη της εξουσίας στην οδό Αριστοτέλους. Για πρώτη και τελευταία φορά, κινήθηκαν ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσεις και ήσαν με ακρίβεια μοιρογνώμονος, πάντα στην ώρα τους, όλα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στην υπηρεσία των διεκδικητών της Αριστοτέλους, μετά τη πρωθυπουργοποίηση του Αβραμόπουλου. Για πρώτη και τελευταία φορά, όλοι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν 12000 υπερωρίες έκαστος, μέσα σε δύο 24ωρα. Αμέσως αντιλήφθηκαν άπαντες και ιδίως ο Λέανδρος Ρακιντζής, ότι ταφιλότιμα παιδιά του ΕΚΑΒ, κατόρθωσαν να πατσίσουν τα οφειλόμενα της ΕΚΑΒίτικης αποχής και με απόχη άρπαξαν τις δικογραφίες και τα λοιπά ανακριτικά και τα βάλανε στα αρχεία τους.
-.5.- Επειδή οι τρεις σωματοχωροφύλακες (Ριζάς, Σαμπατακάκης, Καλογερόπουλος) έχουν μεγάλα σόγια στην Αθήνα για κάθε ενδεχόμενο, αίφνης συγκεντρώθηκαν στα οδοστρώματα της οδού Αριστοτέλους και συστήθηκαν και γνωρίσθηκαν. Είτα δε, και επειδή γνώριζαν εκ προοιμίου έκαστος τη πονηράδα τ' άλλου, άρχισαν διερευνητικά γρονθοκοπήματα και πριν προλάβει τις να αντιληφθεί τι μέλλει γενέσθαι, άρχισαν να εκτοξεύονται με μυστηριώδη τρόπο, ζαρντινιέρες, πλάκες πεζοδρομιακές για πλάκα, ακόμα και μολότοφ. Ακούστηκαν επίσης εκατέρωθεν θειούχες ύβρεις ανάκατες με "γαμώ το υπουργείο σας".
-.6.- Τα άκρως επικίνδυνα επεισόδια, κράτησαν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ.
-.7.- Στις 00.05' όλα είχαν τελειώσει και επεκράτησε άγρια του τάφου σιωπή, όταν μαθεύτηκε, ότι για άλλη μια φορά παραιτήθηκε ο κ. ΔΑΝΗΛΑΚΗΣ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί ο Καραμανλής δεν υπουργοποίησε τη κα Μπεζαντάκου στον τελευταίο ανασχηματισμό.
-.8.- Ο Αβραμόπουλος Δ. είχε αναχωρήσει το μεσημέρι από του Μαξίμου προς άγνωστη κατεύθυνση για ρηλάξ-μασάζ και δεν πρόλαβε να μάθει τις νεότερες εξελίξεις. Πριν φύγει, οι κύκλοι του άφησαν να εννοηθεί ότι ο Αβραμόπουλος ούτε που τον ξέρει τον ΣΠΙΝΟ, γιατί υπουργεύουν πλέον οι Γενικοί του. ΟΥΦ.
-.9.- Όταν πληροφορήθηκαν τα τραγικά γεγονότα στις Βρυξέλλες, ο ΑΛ ΜΟΥΝΙΑ κατάλαβε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν καταπολεμιέται η φοροκλοπή και για αντιστάθμιση της σπατάλης στις προμήθειες φαρμάκων, ζήτησε από τον Καραμανλή να αυξήσει τον ΦΠΑ, ενώ την ίδια στιγμή μια κυριακάτικη κωλοφυλλάδα έκανε ξανά ρόμπα τον Αβραμόπουλο, γράφοντας για καταλήστεψη του Ελληνικού Δημοσίου, με τις μη νόμιμες προμήθειες του Υπουργείου του.
-.10.- Τέλος η Φωφώ, προσπαθεί να ανασυντάξει τις περίπλοκες σκέψεις της και διαψεύδει τους τρεις υποψήφιους υπουργούς και με επιχειρήματα τους πείθει, ότι εκείνοι ήσαν που της είπαν για τις πρωθυπουργικές μεταβολές.
Ηθικό δίδαγμα: ΠΟΤΕ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΦΩΦΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου