Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Νο 3+ (Των 2ων Σεμιναρίων στο όρος Εκαβ)

Νέα κωμωδία.
--- Τον καιρό εκείνο, των γνωστών αξιοπερίεργων συμβάντων λόγω πολλών συμπτώσεων θαυμάτων έτους 2007 μ.χ. και μετ' ολίγους μήνες από την αποτυχή κατάληξη της διημερίδιας απομίμησης σεμιναρίου Λαρίσης και ούζου Τίρναβου, οι άνθρωποι του "Πολιτικού Προϊσταμένου" Αβραμόπουλου Δ., ο Σαμπατακάκης του Σ.Ε.Υ.Υ.Π., με τους Δ.Υ.ΠΕάρχες των Μακεδονικών ορέων και με τη τρισένδοξη ιεραρχία του ...ΕΚΑΒ (Σαμπατακάκης και ΕΚΑΒ πάνε μαζί σχεδόν παντού), τσαντίστηκαν και διοργανώνουν νέο σεμινάριο, αυτή τη φορά μέσα στις επαύλεις Πανοράματος Θεσσαλονίκης. Έτσι για να πάρουν οι ηγέτες οξυγόνο, μαζί με μπουγάτσα και τριγωνάκι Πανοράματος (σε μπουκίτσες στο στόμα επί τη ευκαιρία).

Για όσους έχουν τη περιέργεια να πληροφορηθούν και το που ακριβώς, δεν αντέχω, θα το πω: Στο αμφιθέατρο συγκεντρώσεων του... ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης !!! Τι σύμπτωση κι αυτή ... ...
---Απ' ότι ενθυμείται ο δίδυμος σύμβουλός μου, τα βασικά θέματα ήσαν περίπου τα ίδια,
α.- Για "Οικονομική Διαχείριση και Λογιστικό των Ν.Π.Δ.Δ.".
β.- Για τον "Κανονισμό Προμηθειών Δημοσίου".
γ.- Για κάτι από ολίγην διοικητική της ιατρικής ή ιατρική της διοίκησης ή τέλος πάντων απευθυνθείτε στο κατάστημα ή στο κατάντημα για οδηγίες.
δ.- Για "Διαχείριση Βιομηχανικών- Αστικών Αποβλήτων". Το τελευταίο είναι η αγαπημένη 2σέλιδη εισήγηση του Γενικού, την οποία, αν αντελήφθην καλώς, την είχε δεμένη στην άκρη με σπάγκο, για να μη πετάξει και φύγει αγανακτισμένη, ως χαρταετός.
---Οι θαμώνες της εξέδρας, είχαν ανανεωθεί σχεδόν κατά 30%, σε σχέση με τη θρυλική παράσταση της Λάρισας.
---Τώρα, αν σας πω, ότι από πλευράς θεμάτων οικονομικής διαχείρισης και προμηθειών των Νοσοκομείων, οι δύο βασικοί ομιλητές ήσαν οι ίδιοι επικίνδυνοι φωστήρες, θα με πιστέψετε ;;;
---Τώρα, αν σας πω, ότι από πλευράς θεατών, υπήρχαν οι ίδιες απορίες, θα με πιστέψετε ;;;
---Τώρα, αν σας πω, ότι ο Επιθεωρητής Αρβανίτης Νικόλαος, σήκωνε απεγνωσμένα το χέρι, ώστε να προλάβει να μην ειπωθούν μαλακίες από τους ομιλητές, θα με πιστέψετε ;;; Το ότι ο συντονιστής των πάντων ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ (του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.), έκανε τα πάντα για να μη τον ξαναδεί και να μη του δώσει το λόγο, θα με πιστέψετε ;;;
---Τώρα, αν σας πω, ότι τα καμμένα βούρλα εκστόμισαν τις ίδιες θειούχες αναθυμιάσεις, χωρίς ουδεμία συγγένεια με προμήθειες του δημοσίου, θα είναι ψέμα ;;;
---ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: Ρε αν σας πω, ότι ακόμα και οι πέτρες σηκώθηκαν όρθιες αγανακτισμένες, όταν υποβλήθηκαν περίπου οι ίδιες απορίες, όπως και στη Λάρισα, για διαδικασίες διαγωνισμών, και ειπώθηκαν από τους επικίνδυνους φωστήρες οι ίδιες αρλούμπες, στο στυλ "ε, και τι έγινε, τι κάνετε έτσι - δεχθείτε τους όλους και αποφασίστε ότι νομίζετε στο τέλος εσείς".
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΈΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
Ο Σαμπατακάκης, τη δεύτερη μέρα, θέλησε να μιλήσει σε παρακείμενη αίθουσα στους Επιθεωρητές της Θεσσαλονίκης, γιατί "είχε μάθει" ότι υπήρχαν τριβές και αμφισβητήσεις για τη Διευθύντρια Ε. Μαλτά. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ενορχήστρωνε τις επιθέσεις εναντίον της Ε. Μαλτά. Ο Επιθεωρητής (τότε) κάθισε μπροστά-μπροστά και κάθε τόσο σήκωνε το χέρι για να πει το μάθημα. Ήταν ο τελευταίος που πήρε το λόγο και κατάφερε, μάλλον να θέσει τα θεμέλια του μελλούμενου αποκεφαλισμού του.
-- (α) -- τα έβαλε επωνύμως με όλους και με όλες που υπονόμευαν εν ψυχρώ την Ε. Μαλτά.
-- (β) -- τα έβαλε επωνύμως με τους δύο Επιθεωρητές του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. που ήσαν ομιλητές των διημερίδων και ζήτησε από τον Σαμπατακάκη, να τους φέρει στην αίθουσα αυτή, για να τους πει κατά πρόσωπο ότι λένε αρλούμπες και ασυναρτησίες.
Ο Σαμπατακάκης Μ. προφασίστηκε ότι οι προφέσοροι είχαν φύγει και ο Αρβανίτης Ν. του λέει "έπρεπε να τους τα σύρω μέσα στην αίθουσα".
Τότε ο Σαμπατακάκης Μ. χασκογέλασε με σιγουριά και αποστόμωσε τον απείθαρχο Επιθεωρητή με το αμίμητο "και εγώ τη δουλειά κάνω κε Αρβανίτη - πιστεύεις ότι θα σε άφηνα να πεις ότι θέλεις εσύ ;".
--- Μια και αναφερθήκαμε στην επανεπιλογή του βοηθού Επιθεωρητή Δεσύλα, ο οποίος είναι κατηγορίας μέσης εκπαίδευσης (ΔΕ), θα θέλαμε να μας πληροφορήσει κάποιος, για το ακριβές τυπικό προσόν (πτυχίο) που κατέχει, ο Επιθεωρητής κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Μήπως προέρχεται από κατάταξη θέσης ΔΕ σε ΠΕ άνευ πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών;
---Μια που αναφερθήκαμε στις περιλάλητες επιλογές Επιθεωρητών, μήπως μπορεί να μας πει κάποιος, πόσοι άξιοι υπάλληλοι ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με Α΄Βαθμό, κόβονται σε κάθε επιλογή, προκειμένου να επιλέγεται ο υπάλληλος Μαυρίκης Κ., που ακόμα είναι στον Β΄ Βαθμό ;;; (σιγά μην απαντήσει κανείς - τώρα μάλιστα που ... ξαναχάθηκαν τα χαρτιά του Αρβανίτη Νικόλαου).
---Για την ιστορία, και επειδή η αχλή δεν μπορεί να βαραίνει καθάπαντες του Επιθεωρητές, οι πανάξιοι ομιλητές των διημερίδων που διοργάνωσε ο Σαμπατακάκης, σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη και ίσως και αλλαχού, ήσαν:
-(1)- Σαμπατακάκης Μιχαήλ, Γενικός Επιθεωρητής Σ.Ε.Υ.Υ.Π.
-(2)- Κυριαζής Χρήστος, ΠΕ Διοικητικός-Οικονομικός Επιθεωρητής, με Α΄ Βαθμό.
-(3)- Μαυρίκης Κων/νος, ΠΕ Διοικητικός-Οικονομικός Επιθεωρητής με ... ... ... Β΄ Βαθμό.
Δεν τα βάζουμε άδικα κατά πάντων. Τα βάζουμε κατ' αυτών που φταίνε και στο τέλος για τη πληρωμή, θα προσέλθει στο λαϊκό ταμείο, ο οφειλέτης Δημήτρης Αβραμόπουλος, γιατί όπως δημόσια ισχυρίστηκε ο Σαμπατακάκης, εντολές αυτουνού εκτελεί.
---Σιγά μη χαραμίσω τον κόπο μου, για να καλέσω τον Καραμανλή να τον διώξει. Αυτά είναι δική μας δουλειά... όλων μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου