Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΡΑΓΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΕΛΙΚΑ αναβλητικός αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Αβραμόπουλος και δεν προσήλθε για να εγκαινιάσει το Νέο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, στην οδό Φράγγων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αυτό δείχνει ξεκάθαρα τις κυβερνητικές ευθύνες ανικανότητας, τη στιγμή, κατά την οποία, για πρώτη φορά σύσσωμος ο λαός της Θεσσαλονίκης, όλων των παρατάξεων και αποχρώσεων, ανέμενε τον γραφικό υποψήφιο ηγέτη, για να τον συναινέσει.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι με κοινή συμφωνία όλων των κομμάτων, και των εξωαποκοινοβουλευτικών παρακαλώ, προσκλήθηκαν και ήλθαν από τη γειτονική Τουρκία 666 δαιμονισμένες Τουρκάλες χανούμισσες, σαν ένδειξη καλής θελήσεως των γκρίζων λύκων. Οι φιλοξενούμενες, για να βοηθήσουν τη κατάσταση, κάθισαν οικειοθελέστατα, δίπλα στους μπρατσωμένους του ΛΑ.Ο.Σ. γιατί εκ προοιμίου ήξεραν ότι δεν ανάμεναν ολοκλήρωση από τον κατά τα άλλα, δοξασμένο ηγέτη Αβραμόπουλο.

Ρωτήσαμε το πλήθος που μας απάντησε με πάθος, ότι ανέμεναν στη Φράγκων, επί 25 χρόνους, από τότες που εξαγγέλθηκε η ανέγερση του Κέντρου Υγείας.
Αρκετοί από αυτούς, είχαν μαζί τους και τα βιβλιάρια υγείας για να κάνουν τις πρέπουσες εξετάσεις.
Άλλες πάλιν, προσήλθαν με έτοιμες τις αιτήσεις για να πιάσουν δουλεία και δήλωσαν ετοιμοπόλεμες για εξυγίανση της ρυπαρής υγείας, με υπό μάλης τη λευκή μπλούζα ή ποδιά αδελφής.
Ενώ το όλο σκηνικό το είχαν ετοιμάσει με άοκνες προσπάθειες, οι οπλαρχηγοί του Υγειονομικού, Καλογερόπουλος Άρης, Ριζάς Βασίλης, Σαμπατακάκης Μιχάλης, με τις ατελείωτες φροντίδες της γνωστής Θεσσαλονικιάς "κυρίας" Φωφώς (της τραγουδισμένης) και με τη συμπαράσταση
κάποιων άλλων περίεργων αστικών τύπων, φουσκωτών και μπρατσωμένων, στο τέλος όλα χάλασαν, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν όλοι οι λαϊκοί και ο σεβασμιότατος Άνθιμος.
Το μυστικό όμως γρήγορα διέρρευσε από άσπονδη φιλενάδα της "κυρίας" Φωφώς της ανωσκελίτισσας, και διαδόθηκε αστραπιαία σε όλη την άνω πόλη και στο Ντεπώ, μέχρι και Καλαμαριά. Εμείς το ψάξαμε και μάθαμε ότι όλα ήταν τέχνασμα της "κυρίας" Φωφώς της ανωσκελίτισσας, η οποία ήθελε να απαλλάξει τον
υψηλό επισκέπτη και τους επίσης υψηλούς συνοδούς του, από παρείσακτους λαϊκούς και από δαιμονισμένους δημοσιογράφους. Φρόντισε λοιπόν η "κυρία" Φωφώ να θολώσει τα νερά με τις περί Εύοσμων τελετουργιών, έστειλε μπρατσωμένους να φυγαδεύσουν τον Υπουργό κρυφίως και αίφνης, και τους οδήγησε όλους σε γνωστό καπηλειό για σεμνές και ταπεινές αστακομακαρονάδες.
Το story είχε και επικίνδυνη συνέχεια, διότι η "κυρία" Φωφώ θέλοντας να επιδειχθεί για τη καλοσύνη της και τον εθελοντισμό της, έβαλε τα δυνατά της για να τους ικανοποιήσει όλους μαζί. Τι σκέρτσο, τι κούνημα, αλλά και η σπεσιαλιτέ της: μπουκίτσες στο στόμα από τα χεράκια της !!!
Αυτό, όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνετε, είχε και τις αρνητικές προεκτάσεις, διότι ξαφνικά ο καθένας ένιωθε να του τη παίρνουν τη μπουκίτσα μέσα από το στόμα και όλοι μαζί υπέκυπταν στα αμαρτήματα της ζηλοφθονίας, της απληστίας και της χρησικτησίας, γιατί όλοι ήθελαν να τους τις βάζει με αποκλειστικότητα η "κυρία" Φωφώ.
Τα βάσανα του υπουργού, τελικά δεν είχαν τελειωμό. Ξινό του βγήκε του ...αθώου, το Θεσσαλονικιώτικο ταξίδι.
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
-1.- Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης αίρουν τη συναίνεση και δεν γουστάρουν να ακούσουν λέξει για τις μπουκίτσες της Φωφώς. Αμέσως συνεννοούνται συναμετάξυ τους και αρχίζουν θορυβώδη διαδήλωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκθέτοντας τον Καραμανλή στην ιδιαιτέρα του και στη πατρίδα του, για τα Αβραμοπούλεια καμώματα. Η μεγάλη πορεία έφθασε στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου ο Υπουργός του παραδέχθηκε τη διαμαρτυρία. Ύστερον η πορεία κατέληξε στο Α΄ νεκροταφείο, για το πιο άγριο θάψιμο της καταραμένης δεξιάς. Οι οπαδοί του Καρατζαφέρη απέφυγαν αυτή τη δοκιμασία.
-2.- Ο Τούρκος Πρόξενος επέδωσε (που να ξέρω που) εντονότατη διαμαρτυρία προς την Ελληνική Ακυβερνησία, φθάνοντας και αυτός στο σημείο να λέει ότι ο Αβραμόπουλος δεν κάνει για διάδοχος.
-3.- Απειλήθηκε προς στιγμή και πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και τα Τουρκικά F-16 και F-18, έφτασαν μέχρι τον Πύργο τον λευκό, από όπου τους εκυνήγησε ο στρατηλάτης Μεγαλέξανδρος.
Τελικώς, μετά από παρέμβαση του ίδιου του Ερντογάν, οι Τούρκοι στρατηγοί, έδωσαν εντολή στις 666 δαιμονισμένες και γκρίζες λύκαινες, να πάνε να διαπραγματευθούν με τον Γιωργάκη.
Αφού επήλθε ηρεμία, οι ΠΑΣΟΚοι άρχισαν να ενημερώνονται από τους σάπιους διοικητές δημόσιων οργανισμών για τα νέα κόλπα διοίκησης, εν όψει και της ανάληψής τους. Οι ΚάπαΚάπαΈ, συμμάζεψαν τα λάβαρα και τους έπιασε ξαφνικά συγκινησιακό παπαρήγος, ενθυμούμενοι και την ομιλία της συντρόφισσας στο τελευταίο συνέδριο. Ο Αλέξης, άκουσε κάποια ενημέρωση στο FM του και συνέχισε να παίζει αμέριμνος τα πεντόβολα του, χαμογελώντας μόνος του, για το πόσο αρέσει στα μικρά κορίτσια.
Το πιο σημαντικό το άφησα για το τέλος. Ο Καρατζαφέρης, δείχνοντας για άλλη μια φορά την εθνικότητα του πολιτικού συμφέροντος, έμεινε με το χέρι μετέωρο, σε ένδειξη φιλίας συνεργασίας και συναίνεσης προς τον πρώτο αποτυχόντα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου