Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Πρωτότυπη διαμαρτυρία των εργαζομένων στα ΕΚΑΒ
Φόρεσαν παλιά ρούχα, μαύρες φόρμες, αθλητικά σορτς και μπλούζες που έγραφαν «αυτές είναι οι στολές που μας χορηγεί το υπουργείο» και συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Αυτό τον τρόπο επέλεξαν εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων της βόρειας Ελλάδας για να δηλώσουν την αγανάκτησή τους για την έλλειψη ασθενοφόρων και ειδικών στολών.
Οι διαδηλωτές απέκλεισαν για 45 περίπου λεπτά την κεντρική είσοδο του υπουργείου όπου στάθμευσαν και ασθενοφόρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν φεϊγ βολάν στους περαστικούς, ενώ έκαναν γνωστό ότι θα διαδηλώσουν και έξω από το Υπουργείο Υγείας, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
---------------------------------------------------
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ βρήκε το άρθρο στη
Κατ' αρχήν μου άρεσε το μεγάλο πανώ, που τα λέει ολα για τους τρισάθλιους ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
Επιπροσθέτως, έχω σημαντική προϊστορία με το θέμα, έχω καταλάβει όσο κανείς, ότι και οι ΕΚΑΒίτες είναι θύματα της κλίκας ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και χωρίς να παροτρύνω κανέναν, έχω υποσχεθεί ότι θα στηρίξω κάθε προσπάθεια των ΕΚΑΒιτών προς τη σωστή κατεύθυνση.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ότι αν η παράγκα του "Υπουργείου" Υγείας, λειτουργούσε σαν Υπουργείο, κι όχι σαν επιδρομείς, θα υπήρχαν τα ασθενοφόρα, θα υπήρχε το προσωπικό που δεν υπάρχει, θα υπήρχε ο αναγκαίος εξοπλισμός και τα στοιχειώδη υλικά
ΚΑΙ ΤΟΤΕ
δεν θα υπήρχε επιχείρημα, πως δήθεν τα ασθενοφόρα είναι μόνο για τα τροχαία !!!
Σε λίγο η συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου