Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΝΕΟΣ, ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ


Με δυσάρεστες εκπλήξεις
επιστρέφει απ' τις Βρυξέλες ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. -Σύμφωνα με σταυρωμένες πληροφορίες των 572 απεσταλμένων και των 257 ανταποκριτών μας, ο αρχηγός της ΝουΔου αιφνιδιάζει για άλλη μια φορά, όχι μόνο την αντιπολίτευση, αλλά και όλους τους μέχρι χθες συνεργάτες του. Πιο συγκεκριμένα, ο Kostas αφήνει εκτός Κυβέρνησης τη Ντόρα Μπακογιάννη- Μητσοτάκη- Κουβέλου και τον Μήτσο Αβραμόπουλο και όλα τα προβεβλημένα και βάζει ολοκαίνουργα πρόσωπα, πολλά από τα οποία είναι έξω και παρακοινοβουλευτικά.
Ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής θα λάβει 5-6 υπουργεία, μεταξύ των οποίων το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Υγείας.
Πιο συγκεκριμένα,
ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ: Ο βουλευτής Κουκοδήμος τοποθετείται Υπουργός Τύπου με Υφυπουργό τον Μάκη. Ο Βασ. Ριζάς από Γενικός Γραμματέας προβιβάζεται σε Υφυπουργό Υγείας παρά τον Πρωθυπουργό Υγείας και με πρώτο αναπληρωματικό τον Άρη Καλογερόπουλο. Ο Ρουσόπουλος διορίζεται Γενικός Διοικητής Αγίου Όρους. Ο Αριστοτέλης Παυλίδης ξαναμπαίνει στο Υπουργείο Δωδεκανήσων μέχρι να ξαναβγεί, ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ο νέος Υπουργός Μακεδονίας Θράκης μέχρι να χρισθεί υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Βουλγαράκης - δεν το πιστεύω - αυτό κι αν είναι έκπληξη! ξανά Υπουργός Πολιτισμού, με Υφυπουργίνες (α) τη κα Μπεζαντάκου από 7.00π.μ. έως 14.00μ.μ., (β) τη κα Ντούβλη από 14.00μ.μ. έως 24.00μ.μ. και (γ) τη Πετρούλα μπαλαντέρ σε όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια. Ο κ. Ζαχόπουλος, ως υπέρτατος μαχητής μπαίνει Υπουργός ενόπλων δυνάμεων με Υφυπουργό τον σεμνό και ταπίνω Δαϊλάκη. Αποκαθίσταται ο Βασίλης Μαγγίνας και παίρνει λάφυρο το Υπουργείο που του ανήκει και για εκδίκηση ορίζει υφυπουργό τον φιλιππινέζο του. Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κερδίζει άνευ αντιπάλου, ποιος άλλος, ο θρυλικός Εφραίμ. Λόγω των καλών του σχέσεων με τη SIEMENS, Υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει με κρύα μέχρι πέτρα καρδιά, ο Χριστοφοράκος.
ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΑΙ: Οι υπόλοιπες θέσεις παίζονται ασταμάτητα μέχρι παρεξηγήσεως, ανάμεσα στους: Μαν. Κεφαλογιάννη, Mr Savatakis, Αικ. Πελέκη, Λοιποί Κουμπάροι, Ξανθόκανη καραμπίνα και 5-6 αλλοδαπά. Σε περίπτωση που Υπουργοποιηθεί ο Mr Savatatis, τότε πολύ πιθανό στη θέση του να τοποθετηθεί η ξανθόκανη καραμπίνα με τα γαλαζοπράσινα μάτια.
Ο Καραμανλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους πολιτικούς αχηγούς και τους είπε ότι θα τους συναντήσει, μετά την ορκωμοσία της νεαρής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου