Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ Michel Rinokeratakis ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Spino

NEW KOMODO:
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, μέσα από το ιδιαίτερο και μελλοντικό πολιτικό του γραφείο, ο διεθνούς φήμης και Ελληνικής καταγωγής διάσημος φαταούλας, κ. Michel Rinokeratakis, φθάνει αύριο το πρωί στη Θεσσαλονίκη, εκτός και αν η τελευταία σεξουαλική του ακράτεια, τον φέρει κοντά μας, από τα άγρια μεσάνυχτα
Τον μεγάλο απλοχέρη, θα συνοδεύει ο φίλος του sinior Spinos, τον οποίο ως γνωστόν συνέλαβε προ μηνών στη Νίκαια (της Γαλικίας) κι από τότε έγιναν καρδιακοί και τα μοιράζονται όλα, κρυφά ή φανερά από τον Μήτσο, άσχετο!!!.
Αντίθετα, δεν θα μπορέσει να μας επισκεφθεί η γυναίκα του, κα Pinokeratoukla, διότι ο γαμήκουλας Rinokeratakis, θα έχει πολύ βεβαρυμένο κρεβατικό πρόγραμμα.
Πιο συγκεκριμένα, από τις 09.00΄π.μ. έως 12.30΄μ.μ., θα περάσει από γνωστό γραφείο σταματημένων ερευνών της Θεσσαλονίκης. Το υπόλοιπο της ημέρας, θα το περάσει ως συνήθως με τη συντροφιά της κας Φωφώς, της τραγουδισμένης. Προβλέπονται πολλές μπουκίτσες στο στόμα και άλλα απρόοπτα (χάπενινγκ), και το βράδυ πολλά Λαδάδικα για περιστασιακό λάδωμα από γνωστούς και φίλους.
Ο κ. Spinos, παρακολουθεί ακούραστα όλες τις πολιτικές εξελίξεις, και παρά τα νέα καθήκοντά του που τα γράφει στα παπάρια του, έχει αναλάβει να συγκεντρώσει υλικό, για να γλυκοκελαϊδεί και να διανθίζει τις νέες ολοκληρώσεις του Αβραμόπουλου, προς αποφυγή των πρότερων ξεχέσεων.
Τώρα, υπάρχει και μια ασαφής φήμη, ότι διαπερνά τη Θεσσαλονίκη, το όψιμο ενδιαφέρον του Αβραμόπουλου, αλλά θεωρούμε απίθανο να διασταυρωθούν οι τρελές πορείες των δύο διάσημων ανδρών, διότι συνήθως αποφεύγουν να συμπέφτει δημόσια η λάμψη του ενός πάνω στου άλλου, μη και γλιστρήσει επ αυτών ομού και τους τη πέσει ταυτοχρόνως η εκπληκτική κα Φωφώ, των αλλοδαπών σεμιναρίων.
Ορίστε;;; Αν είναι ασυνόδευτη η κα Φωφώ;;;
Δεν απαντώ σε μαλακισμένες ερωτήσεις.
Ο ρεπόρτερ μας θα κυμαίνεται, μεταξύ "Κρικέλα", "Καλά Καθούμενα" και "Ταβέρνα Χρήστος" και αλλού κι όπου τους τσακώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου