Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

ΜΕΓΑΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Δ.
Το μελανό μέλλον αυτού του μαρτυρικού τόπου, αξιώθηκε χθές να χαρίσει στους Ευοσμίτες και στις Ευοσμίτισσες, μετά από ταλαιπωρία μόλις 25 χρόνων, ένα Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, δηλαδή, ένα από τα νέα νοσοκομεία τσέπης, σε συσκευασία αστικού λεωφορείου !!!
Ο αέναος υποψήφιος αρχηγός, δεν άφησε πόρτα για πόρτα και παράθυρο για παράθυρο χωρίς εγκαίνια, γιατί διαθέτων το αλάνθαστο πολιτικό αναισθητήριο, προνόησε ότι θα περάσουν άλλα 25 χρόνια για να ολοκληρώσει στην οδό Φράγκων Θεσσαλονίκης.
Για τις ανάγκες της οργανωμένης υποδοχής του μεγάλου και μόνιμου υποψήφιου αρχηγού, οι υπομονετικοί προμηθευταί των Δημόσιων Νοσοκομείων, έστρωσαν με το αζημίωτο, όλους τους γύρο δρόμους, με γάζες, επιδέσμους, σύριγγες, χαρτιά υγείας κλπ αναλώσιμα. Ακόμα και πάπιες κατεψυγμένες διέθεσαν, για να μη χρησιμοποιούν μπουκάλια νερού για κατούρημα, ως γέγονε-γέγονε παρά το Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ.
Ενώ άρχισαν να καταφθάνουν και διαφωνούντες οπαδοί, που εντέχνως τους είχαν στείλει στη Φράγκων, προς αποφυγήν άσκοπων διαμαρτυριών, ο περίλαμπρος αρχηγός, έβγαλε τη μεταξωτή του γραβάτα και φυγαδεύτηκε από τη πισινή πόρτα, την οποία επίτηδες και επιτούτου άφηναν χωρίς το αναγκαίο εγκαίνιο, ώστε να φυγαδευτεί κρυφίως ο αδιάφθορος υποψήφιος αρχηγός !!!
Πριν τη κοπανήσει, ο Αβραμόπουλος, είχε κρυφία συνομιλία μα τον παρακείμενο αρχηγίσκο του ΕΚΑΒ και τους συν αυτώ κολαούζους και τους έδωκεν οδηγίες τεσσαράκοντα μία, για τη σωστή μεθόδευση, προμήθειας ασθενοφόρων χωρίς άσκοπον διαγωνισμόν !!! !!! !!! διότι οι προμηθευταί ανησυχούν και θα πιαστούν χέρι-χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου