Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ "ΜΙΧΑΛΗΣ"

Ανέκδοτο, από τον Κώστα στον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ:
Η κυρά Μέλπω, η κατσίκα, έφευγε κάθε πρωί για το εργοστάσιο του Αφεντάκη, να βγάλει μεροκάματο, γιατ' είχε να θρέψει τρία όμορφα κατσικάκια.
Η κυρά Μέλπω, κλείδωνε τα κατσικάκια στη καλύβα της, γιατί δεν είχε λεφτά να στήσει ...παράγκα και δεν είχε και βρομερούς κουμπάρους. Φεύγοντας για τη δουλειά, κλείδωνε και έλεγε στα κατσικάκια της να μην ανοίξουν στον κακό λύκο "Μιχάλη", γιατί ο παλιόλυκος τα τρώει τα τρυφερά κατσικάκια.
Ο κακός ο λύκος, όσο κι αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να ξεγελάσει τα μικρά της κυράς Μέλπως και συνέχεια παραμόνευε, σαν τους μάνατζερ και σαν τους γενικούς επιθεωρητές του Καραμανλή.
Μια μέρα, κάτι ξέχασε η κυρά Μέλπω η κατσίκα και γύρισε στη καλύβα πριν πάει στη δουλειάααααααα... Χτυπά 5 φορές συνθηματικά τη πόρτα και μόλις ρωτάει το ένα κατσικάκι "ποιος είναι.εε.εεε.εεεε?", η καρά Μέλπω απαντά "είμαι η Μαμά σας και τραβάω τα βυζιά μου".
Τρελάθηκε από τη χαρά του ο κακός λύκος "Μιχάλης" με το μαύρο χάλι, πούμοιαζε και με κυβερνητικό αρχιεπιθεωρητή υγείας, γιατί παραμόνευε και κατάλαβε ο εξυπνότατος, ότι αυτό ήταν το σύνθημα !!!
Μετά από μερικές μέρες, ξαναπήγε ο κακός λύκος "Μιχάλης" στη καλύβα της κυρά Μέλπως με τα τρία κατσικάκια και κορδωτός-κορδωτός, σαν σφακιανός ανάμεικτος με μανιάτικο κριάρι, χτυπά 5 φορές συνθηματικά τη πόρτα !!! !!!
"Ποιος είναι.ε.εε.εεε.εεεε???", ρωτά το μεγαλύτερο από τα τρία κατσικάκια.
"Είμαι η Μαμά σας και τραβάω τα βυζιά μου", απαντά ο κακός λύκος "Μιχάλης" και άρχισε να γλύφεται, λες και θα άρχιζε να τον ταΐζει μπουκίτσες στο στόμα, η πουτάνα η φωφώ.
"Τράβα και τα παπάρια σου μαλάκα !!! Δεν βλέπεις ότι βάλαμε ματάκι εισόδου στη πόρτα παλιόλυκε ???", του απαντά ψευτοθυμομένο το κατσικάκι και σκάει στα γέλια μαζί με τα αδελφάκια του, για το πάθημα του λύκου.
Σύξυλος ο μουρλομιχάλης, φεύγει σκυφτός και ταπεινωμένος, γιατί δεν ξέρει πως να ξοφλήσει τη Μιχαλού, στην οποία χρωστά τα "κέρατά" του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου