Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

...ΑΔΩΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, κ. ΚΑΒΑΡΑΝΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ.
Λεπτομέρειες οι οποίες είχαν καταγγελθεί εγγράφως και επωνύμως και λεπτομέρειες, στις οποίες οι κολλητοί επιθεωρητές του Σαμπατακάκη και του Αβραμόπουλου, ξέρουν γιατί αγνόησαν.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΕΙ, Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ.
ΝΑΙ !!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΌ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ !!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Η φαρμακοτριφτική εταιρεία ARITI AE, καμώνεται πως δήθεν χαρίζει ιατροτεχνολογικά προϊόντα (μηχανήματα αιμοκάθαρσης) στο Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, που σημαίνει σύμφωνα με τον νόμο 2955/01, ότι η "δωρεά" συνοδεύεται με δωρεάν αναλώσιμα και δωρεάν επισκευές, διαφορετικά τέτοιες "δωρεές" δεν γίνονται αποδεκτές στο δημόσιο.
Έλα όμως που στην εποχή Διοίκησης του Καβαραντζή Ιωάννη, ο νόμος είναι των παλαιών υποδημάτων και οι επισκευές είναι χρυσωρυχείο για τον... "δωρητή", που κάνει συμφωνία παράνομη και εκδίδει Χρηματικό Ένταλμα πληρωμής της... δωρεάς !!! !!! !!!
Η Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Νομό Ροδόπης, βλέπει τη παρανομία και αρνείται να θεωρήσει το Χρηματικό Ένταλμα για να πληρωθεί η ψευτοδωρήτρια εταιρεία.
Απτόητος ο Καβαραντζής, δεν ακούει κανέναν και παραπέμπει το Χρηματικό Ένταλμα στο IV Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ε.Σ.), για να δικάσει τη διαφορά μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Επιτρόπου Ε.Σ. της Κομοτηνής.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο, εξέτασε το θέμα σε όλες τις λεπτομέρειες και εξέδωσε την απόφαση σφαλιάρα στον Καβαραντζή και στο σάπιο σύστημα Αβραμόπουλου - Σαμπατακάκη.
Ούτε εμείς, ούτε ο καταγγέλλων είμαστε υπόλογοι να εξηγήσουμε τα κόλπα Καβαραντζή και την ανυπαρξία ελέγχου από τα πειθήνια όργανα του Αβραμόπουλου. Τις εξηγήσεις τις χρωστάνε αυτοί που παραβιάζουν τη νομοθεσία.
Προς το παρόν, αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου