Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ - ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Στο σημερινό (22-3-2009) "ΕΘΝΟΣ) πληροφορηθήκαμε κατόρθωμα Ρεγκούζα.
Ήταν, λέει τον μακρινό καιρό εκείνο (1821 και βάλε), ένας ικανότατος κατασκευαστής, που ελέγχθηκε φορολογικώςςςςςςς. Ο εκλεκτός κατασκευαστής, από 1997-2002 είχε κάνει τζίρο (πωλήσεις), 70.600.000.000 δρχ. (προσοχή στα μηδενικά μη τον χάσουμε τον πελάτη).
Ο φορολογικός έλεγχος απέδειξε περίτρανα, ότι ο εργολάβος-κατασκευαστής, έκανε απόκρυψη (σικ) φορολογητέας ύλης, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ήταν φοροφυγάς και φοροκλέπτης του Ελληνικού Δημοσίου.
Ως εκ τούτου και του επιβλήθηκαν φόροι και πρόστιμο του κατασκευαστή, ποσού 841.022 €.
Εδώ μπαίνει στον αγώνα ο Ρεγκούζας (Ν.Δ.), και στα ημίχρονα 2005-2006, αρχίζει να βαρά πέναλτι σε βάρος του Κράτους που κυβερνούσε. Ισοφαρίζει στο 90΄ και στο 3΄ λεπτό των καθυστερήσεων, με μια θεότρελη πορεία της μπάλας.... ... συγγνώμη των κωλόχαρτών του, πετυχαίνει τρίποντο υπέρ του εργολάβου- κατασκευαστή, για να μετατραπεί το χρέος του εργολάβου προς το Ελληνικό Δημόσιο, από 841.022 €, σε μόλις ... 2000 €, ολοστρόγγυλο, για να μη μας πάρουν τα φάλτσα.
Για την ιστορία, ο γύρος του θριάμβου, έγινε από τον Ρεγκούζα στο γήπεδο της εφορίας Νέου Κόσμου.
Ποιος θα καλύψει ρε αχάριστοι το κενό των 839.022 €;;; Εεεε ???
Θέλετε να αφήσει ο Καραμανλής το Κράτος να βουλιάξει ???
Τσουτ... τα κεφάλια μέσα ούλοι... σσσσσσσσΣΣΣςςςτσ!!!
Καραμανλή, όταν μίλαγες περί νταβατζήδων, περί τίνος ;;;; έκτοτε???? ... αν τους περιμαζέψεις και τους βάλεις μείον στο δημόσιο χρέος ??? θα το καταλάβουν στις Βρυξέλλες ;;; ;;;
Αν τους κάνουμε απογραφή που λέει και ο Μητσοτάκαρος;;; τίποτα ???
Άϊ σιχτίρι νταβατζηλάκιααααααααααα............ Άϊϊϊϊ..... μιρμιγκάκιαααα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου