Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009

ΔΗΛΑΔΗ, ...ΘΑ ΑΥΤΟΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ;;; ΑΜ, ΤΟΤΕΝΕΣ, ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ !!!

Για την ποινικοποίηση της κουκούλας
Διπλασιάζονται, λέει, οι ποινές όσων συλληφθούν σε επεισόδια και είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους (βλ. εδώ>>)
Δηλαδή, ρε τσακάλια, το πρόβλημα είναι το τι ποινές θα ρίξετε; Γιατί μέχρι τώρα έχει φανεί ότι είστε ανίκανοι να συλλάβετε αυτούς που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.
Πιάστε πρώτα κάποιον σαν αυτούς που σπάγαν και καίγαν την Σόλωνος την Παρασκευή και μετά, μην ανησυχείτε, προβλέπονται αρκετές ποινές για καταστροφές και λεηλασίες ήδη.
Το πρόβλημα δεν είναι το μέγεθος της ποινής, βρε όρθια τσόκαρα, το πρόβλημα είναι η εφαρμογή της ποινής. Τόσο επειδή είστε ανίκανοι να συλλάβετε τους αληθινά επικίνδυνους όσο κι επειδή κάνετε τσαμπουκάδες στους λάθους ανθρώπους, σε αυτούς που απλά διαδηλώνουν. Τόσους μήνες, οι μόνοι που έχουμε δει να τρώνε ξύλο και να συλλαμβάνονται είναι άνθρωποι με τα πρόσωπα ακάλυπτα: κάτι νοικοκυραίοι που κατέβηκαν στο πάρκο της Κύπρου με τις πυτζάμες τους (κυριολεκτικά) για να τα βάλουν με ΜΑΤ και μπουλντόζες, κάτι περαστικοί που βρέθηκαν στην Ασκληπιού σε λάθος στιγή. Αυτοί ότι ούτε πρόσωπο έκρυβαν ούτε τίποτα.
Σε αντίθεση με κάποιους άλλους….
Τα φασιστόμουτρα “μπαχαλάκηδες” που... καταστρέφουν για την καταστροφή, που διακόπτουν συνελεύσεις, κοπανάνε καθηγητές, επιβάλουν σιωπή, είστε ανίκανοι να τα πιάσετε και τους το έχετε δείξει τόσο ξεκάθαρα που ξέρουν ότι είναι μόνοι τους στο γήπεδο αυτού του παιχνιδιού. Από την άλλη όμως, η επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος επιβάλει να δώσουμε κάτι απτό στους νοικοκυραίους ψηφοφόρους μας…
Βρε μαθητευόμενοι μάγοι της συμφοράς, τα προβλήματα, όταν είναι αληθινά, δεν λύνονται μόνο δια της επικοινωνίας. Πόσες σφαλιάρες πρέπει να σας ρίξει η πραγματικότητα για να το πάρετε χαμπάρι αυτό;
Last but not least, λύστε μου μια απορία ρε μάγκες. Όταν εσείς ρίχνετε πληθώρα από δακρυγόνα, έτσι όπως συνηθίζετε τον τελευταίο καιρό (περίπου δεκαπλάσια ποσότητα από όσα ενδεχομένως χρειάζονται, και συχνά σε στόχους που ούτε αφορμή δεν έχουν δώσει), όταν λοιπόν ρίχνεις εσύ ο trigger happy ένστολος τραμπούκος το δακρυγόνο χωρίς λόγο, αυτός που καλύπτει μύτη και στόμα είναι ξαφνικά παράνομος; Ε;
Άντε, με το καλό και ποινικοποίηση του διαδηλώνειν! Στην φωτογραφία Κλασσική περίπτωση αγαστής συνεργασίας με “κουκουλοφόρο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου