Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ... ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ !!!







ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΧΕΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗ !!!
Ως ενθυμούμαι ο ταπεινός, ο μικρός Νικολάκης έφυγε κακήν κακώς από τον ALPHA TV, ξεπουληθής βιαίως από τους ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ του και έμεινε άστεγος πολλούς καιρούς, μέχρι να προσλάβει τον Κουρή, ως καινούργιο κουμπάρο.
Από τότενες, ο Νικολάκης της άκρας εξουσίας γέννημα -θρέμμα, έπνεε μένεα κατά των ελληνογερμανών πρώην κουμπάρων του και περίμενε με υπομονή να τους ξεσκίσει, εξού και προσλήφθηκε από τον μισητό στους πρώην του, εξοχότατο κον Κουρήηηηηη.
Αφού μανθάνει ο Νικολάκης, έσωθεν του ALPHA TV, πληροφορία βαρβάτη για ύποπτες καραβιές του μισητού Αλαφούζου του, ζητά ακρόαση επείγουσα από τον Καραμανλή και την έχει, γιατί ο χοντρόμπαλος και βαρύγδουπος Κωστάκης, φαντάζεται οικειοθελώς, πως ο Νικολάκης θέλει να ζητιανέψει εν όψει EUROλίστας και άρα κάτι θα έχει λαμβάνειν ανταλλακτικώς!!! !!!
Μόλις ακούει περί Αλαφούζου ο μικρούλης Κωστάκης, πετάγεται όρθιος και τρέχει αίφνης κατά καμπινέ μεριά, πλην όμως τα κάνει πάνω του καθ' οδόν και εβρωμίσθηκε το σαλούν του μαξίμου όλο!!!
Κάνει μπάνιο, μη τον περάσει για γύφτο ο μικρός Νικολάκης και παίρνοντας ξινισμένο ύφος, ο μικρός Κωστάκης λέει ...κουρασμένα στον ανεπιθύμητο πλέον επισκέπτη του, το θρυλικό ¨
"ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΝΙΚΟ... ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ..."
Ο μικρός Νικολάκης αιφνιδιάζεται για το γρήγορο άδειασμα από τον αναποφάσιστο και βαρύγδουπο αρχηγό Κωστάκη, όστις αποχωρεί στα εντόσθια του Μαξίμου και κάποια παραποκάτω εξωθεί τον μικρό Νικολάκη στη σκαλωσιά εξόδου!!!
Ακαδημίας με Σίνα γωνία, τον Νικολάκη τον πιάνει το εύστροφό του, παρατάει καταμεσής της Σόλωνος τη κατήφεια του και αρχίζει τα χαχανητά, χωρίς να τον ενδιαφέρει μη τον δει κάνας γνωστός και τότες, τι θα πουν στον κύκλο του.
Τη συνέχεια την είδαμε στη RealNews, έτσι όπως του την έβαλε ο 666 κατά νου, με τρόπο που ξανάπιασε η ευκοίλια τον μικρό Κωστάκη και συνταράχθηκε το σύμπαν, γιατί ο Κωστάκης υποψιάζεται ότι ο Νικολάκης τον είχε επισκεφθεί, εξοπλισμένος με τα απόκρυφα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου του φωτοκλέπτη. Ακολούθησε ο γνωστός χαμός.
---Συνάντηση Καραμανλή - Σουφλιά, για συμμάζεμα των ασυμμάζευτων μαλακιών.
---Συνάντηση Σουφλιά - Ντόρας, πραγματικά για να συμφωνήσουν τι να κάνουν την "επόμενη μέρα", γιατί ο Σαρακατσάνος έχει πεισθεί ότι ο Κωστάκης τα έχει παίξει από τους πολλούς κουμπάρους και τους άλλους τόσους νταβατζήδες.
---Τις παπαριές του ανθυγιεινού Μητσάρα, που κάτι πρέπει να πει μέχρι να κατανοήσει τι συμβαίνει περιτρίγυρα του.
---Ο Νικολάκης παραδίδει τις πληροφορίες του στον Κουρή της ΑΥΡΙΑΝΗΣ που αναλαμβάνει μετά αγαλιάσεως το θάψιμο του Αλαφούζου, καθότι παλαιά η κολόνια τους που μυρίζει θειάφι.
---Και ο Αλαφούζος, μέσω των Γερμανών του και με σύμφωνη γνώμη του Κοντομηνά, σουτάρει αίφνης τον Κώστα Βαξεβάνη, που περιεργαζόταν αμέριμνος το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ του, γιατί τον θεωρεί άνθρωπο του Χατζηνικολάου μέσα στον ALPHA TV.
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΛΗΦΘΗΚΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ (Κώστας Βαξεβάνης).
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου