Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το ΕΚΑΒ που ο Αβραμόπουλος το έχει διαλύσει μαζί με όλα τα Νοσοκομεία.
Είδαμε επίσης σήμερα τους ΕΚΑΒίτες να βγαίνουν στους δρόμους και να ξεμπροστιάζουν τον ξεδιάντροπο Αβραμόπουλο. Φάνηκε πλέον καθαρά, ότι η παράγκα της Αριστοτέλους, για να περισώσει τα τομάρια των ενοίκων της, αφού κορόϊδεψε μέχρι τώρα τους ΕΚΑΒίτες, έχει στραφεί εναντίον τους για να τους μετατρέψει σε εξιλαστήρια θύματα της ανευθυνότητάς της, της ανικανότητάς της και για να κρύψει ξανά τις κομπίνες των προμηθειών κάτω από το χαλί. Ο μέχρι χθες πρόεδρος της θρυλικής Επιτροπής προμηθειών του Αβραμόπουλου, κατάλαβε ότι στο δικό του κεφάλι θα κρεμούσαν τις ευθύνες και τους άφησε γεια.
Τυχαία μερικές ώρες αργότερα, επειδή έχω κάποιο προβληματάκι υγείας, πήγα σε άλλο Νοσοκομείο για να κάνω καρδιογράφημα και υπέρηχο και ήμουν εκεί 3 ώρες και 15 λεπτά.
Εκεί βρήκα (στο φορείο) την υπερήλικη κυρία με το σπασμένο αριστερό πόδι, που ήταν ολόκληρο στον γύψο μετά την επέμβαση των γιατρών. Εκεί την άφησα τη γριούλα, όταν αφού έκανα όλες τις εξετάσεις και πήρα όλα τα αποτελέσματα.
Τι περίμενε η γριούλα ;
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη πάει σπίτι της.
Η φτώχεια της; Έβγαζε μάτι.
Παραδέχομαι, ότι κατά τις 15.10΄μ.μ. που έφευγα, ήλθε συγγενικό της πρόσωπο, που σχόλασε από τη δουλειά του και με τεράστιες προσπάθειες, φόρτωσε τη γριά, σε ένα φιατάκι. Έπρεπε να δείτε τις προσπάθειες και τις σκηνές, βγαλμένες από κωμωδίες ή υλικό για κωμωδία;
Το ότι υπήρχε η εναλλακτική "λύση", του εν αναμονή συγγενή, είναι λόγος να κρύψουμε το πρόβλημα ;;;
Δηλαδή, αν δεν ερχόταν συγγενής, αυτή η γριούλα θα έπρεπε να περιμένει πότε θα γίνει το μετρό Θεσσαλονίκης;
Μήπως θα της έκανε καλό λίγο περπάτημα, για να σφίξουν οι γάμπες που κρέμονται;;;
Από την άλλη, ξαναείδα τα ιδιωτικά να ξεζουμίζουν το Νοσοκομείο, επειδή εφημέρευε και είχαν ευκαιρία για τσάμπα εξετάσεις.
Μέσα μου, ένιωθα πάλι το ...αλάνθαστο ένστικτό μου, να μη με αφήνει να ρίξω ευθύνες στους ΕΚΑΒίτες.
Ρε σεις ! Μήπως πρέπει όλοι μαζί να τους πιάσουμε όλους τους ρεμπεσκέδες της Αριστοτέλους, να τους δέσουμε κώλο - κώλο και να τους πετάξουμε στον ρυπαρό Θερμαϊκό ή και στον βούρκο του Περάματος ;;;
Άϊ σιχτίρι Αβραμοπουλάκιααααααααααα..... αααάντεε στα τσακίδια σκουλικάκια....

1 σχόλιο:

  1. Να τελειώνουμε Κυριε Νικο ,που δεν αμφισβητούμε την εντιμότητα σου προς το "παρων". Συμπεράσματα απο έκθεση επιθεωρητών ΣΕΥΠ πρόσφατη.....Νο5.ΟΙ διοικητές των Νοσοκομείων οφείλουν να αναπτύξουν πρωτοβουλίες για να υπάρχουν σε λειτουργία νοσοκομειακά ασθενοφόρα και εκπαιδευμένο προσωπικό.
    Με αυτο τον τρόπο θα εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις των νοσοκομείων τους οπως ακριβός ορίζονται απο το ΝΟΜΟ,συνδράμοντας στο έργο του ΕΚΑΒ, και εντασσοντας τα μεσα και το προσωπικό τους στον σχεδιασμό που αυτο οφείλει να ανάπτυσσει. Φυσικά αυτο δεν απαλλασσει το ΕΚΑΒ απο την ευθύνη να ζητήσει με επιμονή αυτο το σχεδιασμό και να ελέγξει οσους διοικητές δεν συνεργαστούν ικανά.
    ...............................
    Για αυτα ακριβός παλεύουμε και θα σας θέλαμε Κυριε Νικο συμπαραστάτη και οχι "ορκισμένο" εχθρό.

    ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
    - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ-
    ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΠΙ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή