Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ


!!! !!! "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ !!! !!!
<<<<<---Αυτή είναι μια από τις Εκθέσεις Ε.Δ.Ε., που γίνονται κατά παραγγελία στη Μακεδονία και Θράκη, από Επιθεωρητές του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Αθηνών και όχι του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Θεσσαλονίκης !!!
Αυτές τις μη σύννομες συμπεριφορές τις έχουμε καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε.
---------------------------------
1.....Έχουμε λοιπόν, κατ' αρχήν, αναιτιολόγητη άσκηση έργου από λειτουργούς του Σ.Ε.Υ.Υ.Π., έξω από τη χωρική αρμοδιότητά του.
2.....Από αυτό το ντοκουμέντο και από άλλα στοιχεία που είναι
στη διάθεσή μας, διαπιστώνουμε εξ αρχής, ότι η Ε.Δ.Ε. διατάχθηκε, μετά από επώνυμες και γραπτές καταγγελίες, του Αντιπροέδρου Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΗΡΑΚΗ.
3.....Οι εργολάβοι των Αθηνών, για τη ...κουκουλοφορία όλων των σκανδάλων στο χώρο της υγείας, πέρα στο ότι έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα τις στοιχειοθετημένες καταγγελίες ενός έντιμου ανθρώπου, τον καταχωρούν χωρίς καμιά ντροπή ως μάρτυρα της Ε.Δ.Ε. που καμώνονται πως έκαναν (σελίδα 3 της Ε.Δ.Ε.), ενώ πουθενά δεν φαίνεται να έχει δώσει κατάθεση !!! Σύμφωνα δε με αξιόπιστη πληροφορία μας, οι κατ' επίφαση επιθεωρητές, δεν αναζήτησαν τον κ. Αθανάσιο Χηράκη ούτε για καλημέρα !
4.....Εκτός του καταγγέλλοντα Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Γ.Ν. Κομοτηνής, Αθ. Χηράκη, επίσης αναληθώς εμφανίζονται από τους εργολάβους επιθεωρητές ως μάρτυρες, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΒΑΡΤΖΗΣ και η Υποδιευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κα ΠΑΠΑΤΖΗ ΧΡ., για τους οποίους επίσης δεν υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις μέσα στην Ε.Δ.Ε. του κράτους των Αθηνών!!!
5.....Παρά το ότι αποδείχθηκαν όλες οι καταγγελίες για τις μη σύννομες δραστηριότητες του Διοικητή μαζί με μια μικρή ομάδα υπαλλήλων, οι Επιθεωρητές Χρ. Κυριαζής και Ηλ. Μερεντίτης, δεν κάνουν καμία πρόταση για τον καταλογισμό ευθυνών, και καταβάλουν υπερπροσπάθεια για να συγκαλύψουν τις ευθύνες του Διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής.
---------------------
Ο μηχανισμός που έχει στήσει ο Διοικητής του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τα στοιχεία των εγγράφων των αμφισβητούμενης νομιμότητας δαπανών, στηρίζεται:
α.....Στην εξουδετέρωση (παράκαμψη από κατώτερους υπαλλήλους) της Υποδιευθύντριας Διοικητικής Υπηρεσίας, κας Πάπατζη Χρ.
β.....Στην εξουδετέρωση (παράκαμψη από κατώτερους υπαλλήλους) του Υποδιευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γκουρίδη Δ.
γ.....Στην αποδοχή ανεύθυνων και μη σύννομων προτάσεων του προϊσταμένου Τμήμαατος Τεχνικής Υπηρεσίας.
δ.....Στην αγνόηση των προειδοποιήσεων του προϊσταμένου Οικονομικού Τμήματος, για την ανυπαρξία νομιμότητας των ενεργειών, των εμπλεκόμενων στελεχών του Γ.Ν. Κομοτηνής!!!
ε.....Στην συστηματική και συνεχή κατάτμηση δαπανών, για να γίνονται συνεχώς απ' ευθείας αναθέσεις !!!
και πολλά άλλα, στις λεπτομέρειες των οποίων θα μπούμε για να σπάσει το θλιβερό απόστημα.
Για όλα έχει πλήρη γνώση η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο Σαμπατακάκης, Γενικός Επιθεωρητής Σ.Ε.Υ.Υ.Π., δηλώνει δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση, ότι εκτελεί διαταγές του Αβραμόπουλου.
Σαφώς και υπάρχουν υπεραρκετά στοιχεία για επέμβαση εισαγγελέα !!!

1 σχόλιο: