Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ : ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ FED

ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΞΑΝΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ
---Στο σάπιο καθεστώς που ζούμε, δεν είναι έκπληξη να ακούσουμε, ότι ξαναδραπέτευσε ξανά ο Βασίλης Παλαιοκώστας, από τις φυλακές Κορυδαλού και ξανά με ελικόπτερο, όπως και το 2006. Είναι όμως είδηση. Αυτή τη φορά πήρε μαζί του, τον συγκρατούμενό του, αλβανό Αλκέτ Ριτζάϊ.
---Απ' τη κυβέρνηση του πλέον ανικανότατου Πρωθυπουργού, υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί κανείς ;;; Μα τι λέμε τώρα.... Και ποιος θα διατάξει ΕΔΕ αν μείνουμε ακέφαλοι.....
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ
----------------------------------------------
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Διαβάζω στη προμετωπίδα (βιτρίνα) του "realmoney" του Νίκου Χατζηνικολάου: "ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΜΠΕΡΝΑΝΚΕ. Πουλήθηκε σε πλειστηριασμό το πατρικό του Προέδρου της FED" και με στέλνει στη σελίδα 11.>>>>>>>>>>>>
Επειδή ο Μπεν Μπερνάνκε είναι ο αγαπημένος μας (τυχαία Εβραίος) Κεντρικός Τραπεζίτης της ΗΠΑ, παθαίνω ΣΟΚ !!! Ευτυχώς που τον λυπήθηκε ο κ. Χατζηνικολάου μας και με την κα Ναταλία Δανδόλου (;) αφιέρωσαν (άνευ δόλου) ολόκληρη σελίδα για το δράμα του.
Και ξέρετε τι έγινε;;; έεεε;;;
----Λοιπόν ο καημένος ο τσιφούτης Πρόεδρος της FED, προ αμνημονεύτων χρόνων, πούλησε με πλήρη ηρεμία και μαζί με τα αδέλφια του το πατρικό του σπίτι, σε κάποιο ζευγάρι, τοις μετρητοίς !!! !!! !!!
----Στη συνέχεια το 2006, το ζευγάρι αυτών των αγοραστών, μεταπούλησαν το παλιόσπιτο, σε κάποιον στρατιωτικό, ονόματι ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΜΠΣΟΝ, ο οποίος για να το αγοράσει πήρε δάνειο 123.000 $ από τοπική τράπεζα. Ο Ντούσαν (τρίτος κατά σειρά ιδιοκτήτης) βρέθηκε σε οικονομική αδυναμία και η τράπεζα αυτουνούνε το σπίτι έβγαλε στο σφυρί και όχι του ΜΠΕΝ, που το είχε ξεφορτωθεί πολλά χρόνια πριν.
----Τελικά το ΠΡΩΗΝ κωλόσπιτο του ΜΠΕΝ, το απόκτησε ο τραπεζίτης Τράβις Τζάκσον και το θέμα έκλεισε.
Έλα όμως που το (γεμάτο απατεώνες τραπεζίτες και πολιτικούς) σάπιο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θέλει τραγωδίες με όμορφους πρίγκιπες που κινδυνεύουν. Έπλασαν ένα τρισάθλιο στόρι, που το ανακατεύουν και πάνε να το συνδέσουν με την αισχρά κατασκευασμένη παγκόσμια οικονομική κρίση από τους ίδιους αλήτες. Λαμβάνει λοιπόν και το σαΐνι του Χατζηνικολάου την ειδησάρα και φτιάχνει ένα πρόστυχο ολοσέλιδο. Την φτύνω για να μη τη ματιάσω.
Μπορείτε να δείτε όλη την αθλιότητα στις διεθνείς αγορές του http://www.realnews.gr/
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΥΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου