Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

που έκαναν οι δημοσιογράφοι του ALTER TV στα Νοσοκομεία.
Ο έντεχνος μαέστρος κ. Νίκος Χατζηνικολάου, όχι απλά άχρωμος και άοσμος, αλλά με επιδεικτικό 8,5 προς 2,5 της παραφροσύνης των υπόλογων για τη κατάντια του Ε.Σ.Υ., κατάφερε να κάνει την απρόσωπη εκπομπή του, νεκροθάφτη των προβλημάτων που έχει φορτώσει το χώρο της υγείας και ολόκληρη τη χώρα, ο Αβραμόπουλος Δ. και η παρέα του.
Τα χρέη, οι ελλείψεις και τα προβλήματα στα δημόσια νοσοκομεία θα συζητούσε χθες, Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στις 21:00 ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι προσκεκλημένοι του, στην εκπομπή του, ...αΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ αΠΡΟΣΩΠΟ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ: 1. Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, 2. Ο Διοικητής Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (πρώην Σ.Ο.Τ.Υ.) Ευσταθίου, 3. Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Παπαευσταθίου, 4. Ο Πρόεδρος του κόμματος των ... Προμηθευτών Νοσοκομείων, 5. Φιλοκυβερνητικός εκπρόσωπος νοσηλευτών, 6. Φιλοκυβερνητικός εκπρόσωπος γιατρών, 7. Φιλοκυβερνητικός εκπρόσωπος γιατρών, 8. Φιλοκυβερνητικός εκπρόσωπος γιατρών και 1/2 του εκπροσώπου του Συνασπισμού !!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ: 1. Η Φώφη Γεννηματά εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, 2. Ένας εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ και το υπόλοιπο ... 1/2 του εκπροσώπου του Συνασπισμού (τάσεις υπερκομματισμού).

ΣΤΗ ...ΜΕΣΗ ΠΛΕΥΡΑ, παλατζάρισε για λίγο και απογοήτευσε, η Πρόεδρος των καρκινοπαθών Θεσσαλονίκης, κα Μίτα.

Μόνο συζήτηση για το «έμφραγμα» στη δημόσια υγεία, την ταλαιπωρία, τις ουρές, τις εφημερίες και την αξία της ανθρώπινης ζωής, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Σε όποια περίπτωση, προσπαθούσε ο εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ να αντιπαλέψει σχεδόν μόνος την σχεδόν ...εντεκάδα του Αβραμόπουλου, αλλά ο ρέφερι Χατζηνικολάου τον σφύριζε συνεχώς φάουλ και απειλούσε με κόκκινη κάρτα.
Τα ίδια και χειρότερα στην "Απόδοση Εικόνας". Ο Χατζηνικολάου (ως αποκλειστικός υπεύθυνος της εκπομπής του, έδειξε τα πλανάκια των ολιγόλεπτων ρεπορτάζ, που έντεχνα αφανίστηκαν στις απεριόριστες φλυαρίες των καθεστωτικών εγκάθετων.
Ευτυχισμένοι όσοι γλύτωσαν από το τηλεοπτικό κρεματώριο. Χάσαμε τον χρόνο μας.
Η κα Φώφη Γεννηματά μπορεί να είναι συμπαθητική από πολλές απόψεις. Κάποιος όμως πρέπει να της πει, ότι δεν είναι Γιώργος Γεννηματάς και δεν κάνει για το συγκεκριμένο αντικείμενο, για χίλιους δυο λόγους.
Στο τέλος το "γκόλντεν μπόϊ" της ΤιΒι, μας χτυπά αλύπητα και κατάστηθα, προαναγγέλοντας ... νέο μαρτύριό μας, με το ίδιο θέμα, για τη προσεχή Δευτέρα.
Φοβούμαστε, ότι μας επιφυλάσσει Αβραμόπουλο, που θα πρέπει να είναι ο μόνος που, από φόβο ως συνήθως, έχασε αυτοπρόσωπη παρουσία σε τέτοια τσιρκοπαράσταση - θέατρο σκιών.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου