Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Νο 2 - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ

Πριν προχωρήσω στην είδηση, πάρτε μια γεύση,

ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ –ΣΚΩΤΙΑ, από τα "ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ"
(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη- http://www.corfunews.eu/comments/comment/apo-agglia-skotia.html )
Η γηραιά Αλβιών μπορεί να μην είναι πια αυτοκρατορία , όμως διατηρεί ακόμη την πονηρία, τις δολοπλοκίες, τις συνωμοσίες, τον ιμπεριαλισμό και εκμετάλλευση σε βάρος των λαών, αλλά και την αρχοντιά , τον πολιτισμό του παρελθόντος, τότε που ο ήλιος δεν έδυε στην βρετανική αυτοκρατορία. Βέβαια αυτό ισχύει για την άρχουσα τάξη των ευγενών και ολιγαρχών , οι οποίοι σήμερα είναι οι νέοι πλουτοκράτες , διότι ο λαός πραγματικά υποφέρει από τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η «Παγκοσμιοποίηση» ( ακρίβεια , ανεργία, χαμηλά εισοδήματα, λαθρομετανάστευση κ.α ) .

Οι πλουτοκράτες της Βρετανίας προέρχονται από τους μεγαλογαιοκτήμονες και εβραίους τοκογλύφους. Αυτοί υποδούλωσαν την Βρετανία μετά την επικράτηση του Κρόμβελ, τον οποίον χρηματοδότησαν με τα χρήματα της τοκογλυφίας που απέκτησαν από τους χριστιανούς. Οι Ναίτες(αίρεση σταυροφόρων) του Μεσαίωνα εγκατεστάθησαν στην Σκωτία και ανέπτυξαν τις Μασονικές Στοές και την Τράπεζα της Σκωτίας –μιά από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο.

Ουσιαστικά αυτός ο σιωνιστικός εσμός κυβερνά την Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον κόσμο ολόκληρο . Είναι η κεφαλή του Όφεως , που περισφίγγει οικονομικά και πολιτιστικά –και τώρα και στρατιωτικά-την υδρόγειο. Στο Εδιμβούργο βρίσκεται και το παρεκκλήσιο της πανίσχυρης Εβραϊκής οικογένειας Ρότσιλδ , ο οποίος μαζί με τον έτερο ομοεθνή του μέγα-κροίσο Ροκφέλλερ κυβερνούν από τα παρασκήνια Ευρώπη και Αμερική.

Την Βρετανία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως την πιο μεσαιωνική, θεοκρατική και σιωνιστική χώρα με μη θρησκευομένους πολίτες.
Ο άλλοτε φιλελεύθερος και πολύτροπος Βρετανός τυποποιήθηκε και ρομποτοποιήθηκε . Τελικά μετατράπηκε σε ανεγκέφαλο υποτακτικό, που δεν αντιδρά παρότι του έχουν στερήσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες. Παρά ταύτα είναι μια κοινωνία με αρίστη οργάνωση που σέβεται περισσότερο τον πολίτη από τη δική μας. Οι εξουσιαστές της Βρετανίας πιέζουν τους άλλους για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για την αυτοδιάθεση των λαών, αλλά αυτοί δεν παραχωρούν αυτοδιάθεση στους Σκωτσέζους , στους Βόρειο-Ιρλανδούς και στους Ουαλούς . Την στέρηση της ελευθερίας αισθάνεσαι ολοκληρωτικά στη νέα πτέρυγα του αεροδρομίου Χήθροου στο Λονδίνο , όπου πέραν των εξουθενωτικών και εξευτελιστικών ελέγχων που σε υποβάλλουν , για να βγεις έξω από τη νέα αυτή Βαβέλ δεινοπαθείς. Σωστό τερατούργημα ο νέος Αερολιμένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:

Τα παραπάνω είναι γνωστά σε πολλούς. Ξέρω κι εγώ λοιπόν εδώ και 30+ χρόνια, ότι οι Μασόνοι της Σκωτίας, πρωτοίδρυσαν το Τραπεζικό σύστημα, που εξελίχθηκε στο αντίστοιχο σημερινό και ότι πρωτοϊδρυσαν τον ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ και τον αξάπλωσαν σε όλο τον κόσμο, χάριν του οικονομικού οφέλους, για την επικράτηση στις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές και στη πολιτική.

Ξέρουμε επίσης, ότι το πρόσφατο πυραμιδικό οικονομικό κόλπο, εισήχθηκε από την Αμερική στην Ευρώπη, πρώτα και κύρια από τη Σκωτσέζικη μητέρα όλων των μασονικών τραπεζών. Αφού είδαμε τι έγινε στο Αμέρικα, ας αναλύσουμε τα της Ευρώπης...
Έχουμε λοιπόν την ROYAL BANK OF SCOTLAND (RBS), με Εκτελεστικό Διευθυντή της, τον ...σερ ΦΡΕΝΤ ΓΚΟΥΝΤΓΟΥΙΝ. Αυτός ο λεβέντης λάμβανε από την πτωχεύουσα τράπεζά του, μισθό 1.290.000 Αγγλικές Λίρες, ως ο κατ' εξοχήν κυρίαρχος και άρχοντάς της. Η εν λόγω μεγαλύτερη Τράπεζα του Ενωμένου Βασιλείου της Βρατανίδας νήσου, από ...οικονομική αδυναμία, εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Πιο πρόσφατο κατώρθωμά της, ήταν η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, της Ολανδικής τράπεζας ΑΒΝ Amro.
Ο λεβέντης Γκούντγουιν, εισέπραξε για το 2007 !!!, Bonus κερδών από την Εβραίικη RBS, ύψους 2.860.000 Αγγλικών Λιρών.
Ξαφνικά, εντός του 2008 και μετά την εκδήλωση του Αμερικάνικου ονείρου της απατηλής οικονομικής καταστροφής, για να τα τσεπώσει η πτωχή ...πλουτοκρατία, η Σκωτσέζα μασόνα και μητέρα του τραπεζικού συστήματος RBS, δηλώνει ότι ανακάλυψε την οικονομική της αδυναμία και τη πορεία της, προς τη πτώχευσή της.
Κι ενώ δεν τρέχει τίποτα σοβαρό στις Ολανδικές τουλίπες εξ αιτίας και εξ αφορμής της Ολανδικής τράπεζας ABN Amro, οι εβραίοι μας τρελαίνουν με 24.140.000.000 στερλίνες ζημιά της RBS, επειδή εξαγόρασε τη πλειοψηφία μετοχών της ABN Amro !!!
Για να αγοράσει μια Τράπεζα μια άλλη Τράπεζα, ξέρετε πόσα κόσκινα τη περνάει;;; ξέρετε εεε ;;; κι εγώ. Τέλος πάντων.
Αν λοιπόν, αφηνόταν ήσυχα στη πτώχευσή της η πάμπλουτη Τράπεζα, ο μεσιέ Γκούντγουιν θα λάμβανε συνταξούλα μέχρι 30.οοο Λίρες. Έλα όμως που το σύστημα, μετά το Bonus για τη ...κερδοφορία του 2007, τον μελέτησε και αποφάσισε και δεύτερο βραβείο, αντί να τον στείλει στα σίδερα.
Τον Νοέμβριο του 2008 !!! ο μεν σερ ΦΡΕΝΤ ΓΚΟΥΝΤΓΟΥΙΝ βγάζει σύνταξη 693.000 Λιρών Αγγλίας (Στερλίνες), η δε Σκωτσέζικη Τράπεζα RBS καταλήγει στο Βρετανικό Δημόσιο για να μη ...πτωχεύσει. Στην Ολανδία ??? τι να πω... βράδυ ήταν για νύχτα... μπερδεμένο που δεν μιάζει με σκωτσέζικο...
Τραγική η κατάσταση στη Scotland... Κι εδώ;;; εδώ στο Ellada τι να γίνεται άραγε...
Ο Μιχάλης ο Σάλλας της Πειραιώς και οι συν αυτώ εφοπλιστές (με ολίγη από Ολανδική ABN Amro), βλέπει στη γωνία περίεργους Eurobankιστές να την έχουν στημένη και άρχισε να ωρίεται για πολλές μέρες ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι δεν γουστάρει το πρόγραμμα σωτηρίας που έφερε ο Καραμανλής απ τις Βρυξέλες
ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;;;
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΟΛΑΝΔΙΚΕΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου