Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Σ.Ε.Υ.Υ.Π. - ..."ΑΔΙΑΦΘΟΡΕΣ" ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
Ο "Επιθεωρητής Χωρίς Σύνορα" Μπαρμπανίκος και ο "Επιθεωρητής του Κόσμου" ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΕΡΗΣ, οι επιθεωρητές που δεν φίλησαν κατουρημένες ποδιές, δείχνουν πως εννοούν τις "ολοκληρώσεις" τους, ο Αβραμόπουλος και ο Σαμπατακάκης.
Ενώ οι ανίκανοι προσπαθούσαν να περιχαρακωθούν, για να μη βγει προς τα έξω το γνήσιο Πρακτικό Επιλογής Επιθεωρητών Σ.Ε.Υ.Υ.Π. της 5-11-2008, για το οποίο ο πρώην Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ισχυρίσθηκε κατ' επανάληψη ότι άλλα έγραφε το Πρακτικό που υπόγραψε αυτός, έχουμε αποκαλύψεις για νέα κόλπα της ομάδας Αβραμόπουλου - Σαμπατακάκη.
Σύμφωνα με τη ..μισή απόφαση του Αβραμόπουλου, με ...πλήρη αριθμό πρωτοκόλλου ΔΥ1α/Γ.Π.οικ.156935/18-11-2008, οι μαύροι αετοί του λεκανοπεδίου, προσέλαβαν ως Διοικητικό-Οικονομικό βοηθό ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ, κάποιον κ. ΔΕΣΥΛΑ ΘΩΜΑ.
Τι το περίεργο με τον κ. Δεσύλα Θωμά ;;;
1.- Ο κύριος αυτός δεν έχει ούτε το ελάχιστο τυπικό προσόν της κατηγορίας ΤΕ για βοηθούς ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ (δηλαδή δεν έχει πτυχίο ΤΕΙ) και ανήκει στη κατώτερη κατηγορία ΔΕ, από την οποία δεν επιλέγονται Επιθεωρητές και βοηθοί Επιθεωρητές.
2.- Ο κύριος αυτός, (που δεν είχε το στοιχειώδες τυπικό προσόν) ήταν υποψήφιος και ενδιαφερόμενος για το Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Αθηνών, αλλά στην απόφαση επιλέγεται για το Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Θεσσαλονίκης, με την οποία ουδέποτε είχε αγαστές σχέσεις. Ούτε κατ' όψη δεν γνωρίζει τη Θεσσαλονίκη.
3.- Ο κύριος αυτός (ο άνευ πτυχίου έστω ΤΕΙ), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΝΩ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣ ...ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ !!! !!! !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ !!! !!! !!!
Κατά της αμαρτωλής υπουργικής απόφασης της ...διπλανής πόρτας και κατά της μη σύννομης επιλογής του κ. Δεσύλα, έχει υποβληθεί ένσταση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας, κερδήθηκε (χαρά το κουράγιο του ενιστάμενου, για τους "λεβέντες" που θα υπηρετήσει).
Τώρα, μεταξύ μας, και ο Αρβανίτης Νικόλαος αν έκανε ένσταση θα τη κέρδιζε και επειδή θα τη κέρδιζε του την έχασε.
Και να σκεφτεί κανείς, έγραψε άλλα πραγματικά περιστατικά και δεν έγραψε καθόλου ότι στη θέση του προσλήφθηκε η τέτοια του τέτοιου.
Μιχαλάκη, όχι στα βαθιά. Σου είπα, ότι σε είδε πολύ κακό όνειρο Παρασκευή και 13. Δεν σου τόπα. Μιχαλάκη, φύγε γιατί θα σε φύγουνε και δεν θα φταίω εγώ. Εγώ απλώς εκτιμώ ότι έπρεπε να είχες ήδη φύγει από παντού, όπου σε βάλανε.
Μιχαλάκη, να νηστέψεις, να εξομολογηθείς τις πολλές αμαρτίες σου σε μη Εφραίμ παπά και να ζητήσεις μετάληψη, αφού εγκαταλείψεις τα εγκόσμια και κλειστείς σε μοναστήρι.
Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ............Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου