Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Έχω αρκετό υλικό και πρωτογενή πληροφόρηση. ΟΜΩΣ, εκτός από τις δύο αναρτήσεις με πηγή την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" που με ...έστειλε ο φίλος που έξυπνα θέλει να λέγεται "ΑΛΕΞ", ο ίδιος "ΑΛΕΞ" μου υπέδειξε την ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" στην οποία μπορούσα να βρω το κείμενο που βλέπεται στην αριστερή στήλη. Το διάβασα -δάκρυσα, το ξαναδιάβασα -ξαναδάκρυσα. Και περίμενα.
Είναι πολύ δύσκολο στον καθένα, να μπορέσει να ξεχωρίσει τον κατάλληλο χρόνο που πρέπει να αναρτήσει ένα σπουδαίο κείμενο, που το χρωστάμε στον ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ. Βεβαίως κάποιοι είναι πολύ τυχεροί και το διάβασαν από τη πρώτη στιγμή. Ο περισσότερος κόσμος δεν το γνωρίζει. Προσωπικά ότι κάνω, το κάνω από τρέλα και συνείδηση. Δεν διεκδικώ δάφνες από κανέναν ούτε τρέφω πολιτικές φιλοδοξίες. Αυτά τα αφήνω σε άλλους, ικανότερους.
Αυτό το σπουδαίο κείμενο θέλω να το διαβάσει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Παρακαλώ όλα τα blogs, χωρίς να αναφερθούν στον avragioz, αλλά στη ψυχούλα που θέλει να τον αποκαλούμε "ALEX", να στείλουν τους αναγνώστες τους, έστω για μια στιγμή στο κείμενο που περιέχεται στην διεύθυνση: http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/_w_articles_columns_2_01/02/2009_301304 ή αν μπορείτε αναπαράγετε το κείμενο. Μερικές φορές είναι άχρηστες και οι φωτογραφίες και τα βίντεο, γιατί όλες οι εικόνες είναι εύγλωττες μέσα στις λέξεις του κειμένου.
Φίλοι μου, αν με κοιτούσατε στα μάτια θα με πιστεύατε και θα καλούσαμε όλοι μαζί τον Καραμανλή, να γίνει έστω για 24 ώρες πραγματικός Πρωθυπουργός, χωρίς να λογαριάζει αν χάσει τη καρέκλα επειδή θα διώξει 3-4 άχρηστους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες.
Είναι ζήτημα υψίστης εθνικής σημασίας για το τόπο να απαλλαγεί απ' τη σαπίλα.
Ή να βγει και να μας πει με τι ασχολούνται στο Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η παρεούλα Αβραμόπουλου, Καλογερόπουλου, Ριζά, Σαμπατακάκη, Ευσταθίου, Παπαευσταθίου.
Αφιερωμένο εξαιρετικά, στον άγνωστο φίλο που θέλει να τον φωνάζουν "ALEX". Άξιζε τον κόπο και ευχαριστώ τον συντάκτη κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ για την ανθρώπινη έρευνα που έκανε. Μπράβο και στους δύο.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΣΩ ΛΙΓΟ.
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή