Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ευεργέτησε και σας ο σινιόρ AVRAMOPOYLO ??? - ΑΝΘΥΓΕΙΪΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΘΗΡΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΩΜΩΔΙΑΣ:
Εκεί που λέω να ξεκουραστώ και να αναθυμηθώ τες θύμησες μου και τες αφηγήσεις του φίλου μου του επιθεωρηταρά, ΤΖΟΥΠ !, ξεφυτρώνει ξανά ο ALEX, ο δικός μου ο ALEX, το νέο κολητήριον του φανταστικού υπνοθεάτρου σκιών μου.
Ρε είμαι λιώμα και άϋπνος!
Εκεί αυτός, να εξασκηθεί στη δημοσιογραφία δια της χειρός μου και να διαφωτίσει τον σκοταδισμένο κόσμο μας με τα διαβάσματά του. Γνωρίζοντας ο ΑΛΕΞ μου, ότι ο επιμένων Μπαρμπανίκο νικά, με βαμβάρδισε εκ νέου τηλεματικώς και με στέλνει κουλουτουμπανιστώς, προς κακοτράχαλη γην Θηραϊκήν, κοινώς "γην Σαντοριναίαν", των βραχωδών διαύλων, πάλιν του Άρη Χατζηγεωργίου της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" 3-12-2008 (κι ας τόχουν διαβάσει μερικοί).


"...Κι απ' του τοίχου το ρολόϊ, άρχισε το μοιρολόγι..."

Μανθάνομε ώδε, ότι κατακαλόκαιρο που όλαι αι πάπιαι κοιμούνται και σιγούν, τουτέστιν την 28-7 του κατηραμένου και δίσεκτου 2008, ο πανοσιολογώτατος, απείραχτος, ατσαλάκωτος και στερούμενος πάσης ενημέρωσης... ο εμπνευσμένος Δημήτριος Αβραμόπουλος, εγκρίνει περί ώραν 11.49΄μ.μ. και αποφασίζει και διατάζει τον καλογερόπαιδα, τα λοιπά παιδία της "παρασυρόμενης" Αριστοτέλους και της αμαρτωλού Πειραιώς, την ημεδαπήν και άπασαν την υφήλιον (μετά της ΜΙΣ ΚΟΣΜΟΣ συμπεριλαμβανομένης), προς διενέργειαν "διαγωνισμού", για τη "μελέτη & κατασκευή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας" με προϋπολογισμό 13.900.000 €... μόνον, κεκλεισμένων όλων των θυρών της Θήρας και των παρακείμενων νήσων & νησίδων. Φορέαν εκτέλεσης ορίζει τη θρυλική του Υπουργείου Υγείας ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ, η οποία ως γνωστόν μόνο ταμπέλα βάζει και την δουλειά την πέρνει κάποιος .........
Επειδή η μπίζνα ξεπερνά τα 5.200.000 ευρά, έπρεπε να συγκαλεστούν άπαντα και όπου γης εργολαβικά. Έλα όμως που ο Μητσάρας προβλέπει θαλασσοταραχή και κακά μαγάλα κατακαλόκαιρο, με σεισμούς και κανταποντισμούς και κινδύνους να περιβραχούν και καταστραφούν, εξ αιτίας όλων των κακών και συμφορών αι προσφοραί... εε ΕΕΕ! και να καταστραφούν άπασαι μετά των προβλεπόμενων έργων !!!
Αμέσως ξυπνά μέσα του ως θεία πρόνοια και ξαδέλφη και μητέρα τερέζα, το άγριο πολιτικάντικο ένστικτο, και διατάσει "ειδικές φύσες" και αέρηδες τρανούς .... για να διαβούν τες θάλασσες τες θυμομένες, αίτινες δεν ήθελαν νοσοκομείο γενικό επί Θήρες.
Με πρωτοφανή για τα Ελλαδικά δεδομένα ταχύτητα, ο ηγήτωρ της υγείας και της αλληλεγγύης μας, συγκαλεί έκτακτο και ζητά να προσκληθούν αι πέντε (5) εταιρείαι, αι γνωσταί για την αυτοθυσία και τη μεταξύ τους αλληλεγγύη : (1) η psevdodimitroula, (2) η psevdodimitra, (3) η dimitroyla, (4) η sketidimitra και (5) η gradedimitra.
Εις βοήθειαν του μεγάλου αρχηγού, όστις βιάζεται να ολοκληρώσει επί τέλους, σπεύδει και ο αρχηγός των ΜΑΤ του Υπουργείου Υγείας και μέγας σπογγοκωλάριος, κ. Σαββατοκύριακος, με πλείστας ειδικάς δυνάμεις, για αντιμετώπιση των "ειδικών τους φύσεων". Αν είχε μαζί και καραμπίνα και λοιπό εξοπλισμό, δεν το γνωρίζω.
Ο Καλογερόπαις τρέχει από δω, τρέχει από κει και φροντίζει τας λεπτομερείας, τας δε εταίρας (σόρυ) εταιρείας ως τέκνα γνήσια και παιδία δικά του.
Αφού κι εφόσον λήφθηκαν άπαντα τα καλοκαιρινά μέτρα και σταθμά και έγιναν και τα αναγκαία λουτρά του γνωστού Σαντοριναίου ηλιοβασιλέματος, ηνοιώχθησαν αι ιεραί προσφοραί μετά προσοχής μεγάλης και σεβασμού στες γνωστές απατηλές διαδικασίες της παραχάραξης της νοημοσύνης ημών των ταπεινών και ω!!! του θαύματος. Μετ' εκπλήξεως και καταπλήξεως, διαπιστώνουν οι διορισθέντες επίτροποι, ότι κατά σειρά των αναφερθησών αδελφών, ξαδέλφων ή μητέρων κλπ συγγενών, λήφθησαν τα τρανά ποσοστά έκπτωσης -1%, -2%, -3%, -4% που αποκλείστηκαν και κατακυρώνουν στη πλειονοψηφίσασα κα gradedimitra, με τη καταπληκτική, την απίθανη, τη grade έκπτωση -5%. Και αληθεύθηκαν αι γραφαί αι αρχαίαι και αι προφητείαι πάσαι "...η gradedimitroula θα κτίσει Γ.Ν. στας Θήρας...". Και ηνοιώχθησαν και αι θύραι όλαι καθάπασαν την επικράτειαν και δια ντελάλου άλλου, ενημερώθη ο λαός όλος το χαρμόσυνο ποσοστό και το μέγα όφελος.
Αυτά, για να μαθαίνουν μερικοί-μερικοί, εκτός από μακαρονάδα και μπουκίτσες, πως να φτιάχνουν διαγωνισμό στο πιτς φυτίλι.
Κι αυτά, για να μάθει τι χάνουν κάποιοι πρώην επιθεωρητάδες, όταν δεν θέλουν να πάνε σε νησάκια κοσμοπολίτικα, γιατί δεν μπορούν τη φασαρία των παιδίων.
---------------------------------------------------------
ΑΣΧΕΤΟ: Γαλαζοπράσινε Θανάση ενημέρωσες τη γυναίκα σου για τη γκόμενα τη ψυχιατρικιά; μεγάλο ταλέντο έτσι;;; Τη πέρνεις για να σε προσέχει ή για να τη προσέχεις; ΚΟΥΦΑΛΑΛΕ
---------------------------------------------------------
Τη φωτό του μητσάρα, τη πήρα από "ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ"
Για το κανονικό-σοβαρό ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας" αν θέλετε, στη παρακάτω διεύθυνση, μπορείτε να κάνετε ΚΛΙΚκκκκ
---Λοιπόν, κάτι μου λέει, ότι ο "ALEX" κι ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηγεωργίου έχουν ευεργετηθεί από τον Μητσάρα και είναι αγνώμωνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου