Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ...ΠΑΤΑΤΑΣ, ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μετά από... εκατοντάδες χιλιάδες τηλεφωνήματα που λάβαμε-δεν λάβαμε, από αναγνώστες του "AVRAGIOZ", μεταξύ των οποίων και πολλών κωλαούζων του κ. Σαμπατακάκη από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσσσσσης, διευκρινίζουμε με γραφικές αναπαραστάσεις, τη διαφορετικότητα των πιστοποιήσεων ποιότητας από Διαπιστευμένους Οργανισμούς Πιστοποίησης Ποιότητας.
Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην άνω ακροαριστερή φώτο, οι συγκεκριμένοι κύριοι με τη περίεργη αμφίεση, πιστοποιούνται ότι είναι πολύ καλοί παραγωγοί πατάτας.
Αντιθέτως, στη παράπλευρη ακροδεξιά φώτο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες μεμονωμένων πατατών, δεν κατάφεραν να πείσουν τον Διαπιστευμένο στο Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ. ΑΕ), Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας, ότι είναι παραγωγοί και περιορίσθηκαν στο πιστοποιητικό που τις κατέτασσε, σε πατάτες Νευροκοπίου αρίστης ποιότητας και κατάλληλες για βρώση από το ανθρώπινο είδος.
Λόγω έντονων διαφωνιών, των διδασκαλισσών του σεμιναρίου, τσουβαλιάσαμε το παραπάνω δείγμα και το στείλαμε στη Λάρισα, για την ανάλογη αναθεώρηση της διδακτέας ύλης.
Τέλος, το AVRAGIOZ πιστοποιήθηκε ως κωμικό τύπου Βέγγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου