Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ, ΣΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΖΟΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, λόγω της κλοπής υλικού από τις εγκαταστάσεις του
η εθελοντική οργάνωση του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ , "Επιθεωρητές Χωρίς Σύνορα", με πλήρη μυστικότητα, άρχισαν εκτεταμένες έρευνες, χωρίς να αποκαλύψουν το παραμικρό στον Σαμπατακάκη και στους δύο τυχερούς βοηθούς του που πρόλαβαν και καταδικάστηκαν. Ούτε στον Αβραμόπουλο δεν είπαμε τίποτα.
Ψάχτηκαν κοτέτσια, κλειθροποιϊα, χοιροστάσια, βιντεοκλάμπ κι άλλες οργανικές ουσίες, στη Γερακαρού, στα Λάτσατα, στην Επανωμή, στη Μακρακώμη, στη Λούτσα, στις Στρόπωνες, στα Φάρσαλα, στη Μάνη, στα Ζωνιανά, στις Θερμοπύλες, στη Ζάκυνθος, στη Καλαμπάκα, στη Λέσβο, στα Ίμια και αλλαχού.
Τελικά, το μέγα μυστήριο επιλύθηκε στη Δροσιά (Χάλια) Χαλκίδας, κάτω από την ακροδεξιά φτερούγα ενός κοκόρου, παρακείμενου κοτετσίου και πλησίον της ευτραφούς κατοικίας, του υπερσυντέλικου και σεσημασμένου, κ. Ευαγγεκλεφτράκου.
Τα ακούραστα σαΐνια μας, ανακάλυψαν λοιπόν, κάτω από τη φτερούγα του κοκόρου ψευδών λαλημμάτων, τα χαμένο βίντεο με τις κλεμμένες ιδέες του hakis-hakis, που είχαν καταγράψει οι κρυφοφανερές κάμερες που κρέμονται υπερήφανα παντού για πάντα.
Αν και οι υποψίες πάντων των ειδών της blogόσφαιρας είχαν επαληθευτεί από νωρίς το πρωί, οι γενναίοι επιθεωρητές, υπέβαλαν πόρισμα, αλλά επειδή ξέρουν που θα καταλήξει, φτύνουν απεριόριστα προς τη κατεύθυνση του κακοποιού, για να ξορκίσουν το megaλο κακό του ΑΝΤΕΝΝΑ.

1 σχόλιο: