Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΤΩΡΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΆ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ.

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ.
Μόλις αφίχθηκα από τας χιονοστιβαγμένας Άλπεις και ανταποκρίθηκα τηλεματικώς με τας Άνδεις των Μάγιας και των παραφυάδων τους.
Ενθυμάστε ωρέ γκιαούρηδες, το ίνδαλμά μας, τον έως βαθέων γηρατιώνε εκκολαπτόμενον αρχηγόν μας και μέγαν σωτήρα μας εκ της αφανούς καταστροφής μας; ΝΑΙ τσάκαλοί μου, αυτόνε, τον οποίονε εβγήκεν προψές του Μαξίμου οργιλώδης, ότι θα κουβαλήσει σχέδια και πλάνα ακατονόμαστα και ασήκωτα, για να προσβάλει τον βεβαρυμένον πρωθυπουργόν, όστις δεν τον εισακούει στα προτεινόμενά του. Ήταν δε τόση η οργή και η τσαντίλα του, που τον άκουσαν μέχρι τας Ευρώπας και κλειδαμπαρώθηκαν μετά φόβου άπαντες οι Επίτροποι σε υπόγειον των Βρυξελών!!!
Κόντευα να σκάσω επί 48ωρον. Και να μη μου πει τίποτις εμένα τον κολητόν του??? Αισθάνθηκα εντροπήν μεγάλην, ΝΑ, και έρχισα μυστικάς έρευνας υπό αυστηράν καθοδήγησιν. Διάβηκα όρη και βουνά, ελήμνια και ποτάμια, θάλασσας τεσσαράκοντας, χωρίς σταματημό. Χωρίς ύδωρ και άνευ άρτου σικάλεως. ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εν τέλει, σε άγριο σπήλαιο των Ευρωπαίων Άλπεων, ολίγον προ κατάκρημνου βαράθρου, τι να δω και τι να οράσω. Ενώ εκρυβόμουν, φοβούμενος τα αποκαλυπτήριά μου όπισθεν γρανίτου γκριζωπού, αντιλαμβάνομαι αίφνης Καλογερόπουλον μετά του Ριζέως και του Ευσταθείου μάλλον ή του Παπαευσταθείου, φρουρουμένων απάντων υπό του Σαββατακακίου του εξοπλισμένου με τη δίκανη καραμπίνα του, να περιεργάζονται και να περιφροντίζουν στο προαύλιο του σπηλαίου, πλάνα και μελέτας πολλάς και τεραστίων μέχρι και γιγαντιαίων διαστάσεων.
Ουχί ένα και δύο, μηδέ τρία! Πέντε πλάνα μετά μελετών και προγραμμάτων, καμπυλών τε και ευθείων τετμημένων συμπεριλαμβανομένων, έκαστον κεχωρισμένον αλλά συγχρόνως και συνθετημένων πάντων και απάντων ομού, εν τω πολλώ και εν τω βάθει. Παρ' ολίγον να πηδήξω κατά του κρημνού. Δάγκασα τη χείρα μου για να μην ουρλιάξω ενθουσιαζόμενος. Συνελθόντος του ενθουσιασμού τούτου, φόρεσα τας διόπτρας μου δια πληρεστέραν παρατήρησην, ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ!!! Άπαντα τα εκ προμελέτης πλάνα, έφεραν ευκρινώς αποτύπωσιν εκ μολυβδοσφραγίδος, με το όνομα του υποκατασκευαστού, τουτέστιν: ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΛΤΑ. Δεν πίστευα στα μάτια μου! Φωτογράφησα τα ντοκουμέντα και κρύφτηκα σε θάμνους νοερούς. Κρυφίως επικοινώνησα μετά του κρυφού συνεργάτου Λιακόπουλου του Ιδίου, στας Άνδεις τας Μαγιάτικας, όστις μου εμπιστεύθηκε ότι οι απόγονοι των Μάγια είναι σε αναστάτωση, γιατί απώλεσαν τα πανάρχαια πλάνα τους και όλα τα ιπτάμενα τέρατα τους και ότι έχουν απόγνωση μεγίστη.
Αδέλφια.! Με πλείστους όσους κινδύνους, αντιξοότητας κλπ ταλαιπωρίας, κατώρθασα να επιστρέψω σώος και είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής, που σας παρουσιάζω σε πρώτη εκτέλεση και στη φωτό της σημερινής ανάρτησης, όλα τα αναπτυξιακά πλάνα του κ. Αβραμόπουλου, με τας καμπύλας τους, τα επιστημονικά διαγράμματά τους, τις ονειρώξεις και τα λοιπά ντοκουμέντα.
Σας καλώ λοιπόν αδελφοί, να γονυπετήσουμε ενώπιόν του και να τον θερμοπαρακαλέσουμε να χαρίσει υπέρ πατρίδος και υπέρ ημών των μελωδούντων του τα απόκρυφα πλάνα, προς σκασμού της Ευρωπαίας γης και των Αμερικάνων, των κινδυνευόντων με πτώχευσιν. Σώσον ημάς μέγιστε!!! Ο κώδικας Ντα Βίντσι ωχριά έμπροσθεν του απίστευτου επιτεύγματός σου!!!
Συ δε, βαρύγδουπε πρωθυπουργέ, μη διανοηθείς ποτές ξανά να θυμώσεις τον Δημήτριον, διότι θα μας αναγκάσεις να βγούμε στας οδούς και ατραπούς, εις διαδήλωσιν κατά σου.
Εις ο Δημήτριος, Εις ο Αρχιστράτηγός μας. Εύγε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου