Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο οίκος δημοπρασιών Christie, απέσυρε από δημοπρασία πώλησης, μια καρικατούρα (σκίτσο) του 1903, ενός Εβραίου άνδρα, μετά από καταγγελία ότι παραβιάζεται η νομοθεσία περιορισμού του ....μίσους!!!

Το έργο καρικατούρας, ενός γενειοφόρου Εβραίου με τη γνωστή καλύπτρα κεφαλής, από τον διάσημο σκιτσογράφο Henry Mayo Bateman, προοριζόταν να βγει στο σφυρί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η γελοιογραφία, που χρονολογείται από το 1903, ήταν ένα από τα πρώτα έργα του σκιτσογράφου και γελοιογράφου HM Bateman, ο οποίος γεννήθηκε το 1887.
Απεικονίζει έναν άνθρωπο με τα χέρια που προεκτείνονται εμπρός, είναι ιδιαίτερα οστεώδης - όπως γενικά φαίνονται τα δάχτυλά του. Αυτός ο άνδρας είναι ντυμένος με επίσημο (εβραίικο) ένδυμα, μέσα από το πίσω μέρος του εξαερισμού που σπρώχνει την ουρά κουνάμε κάτω καλύπτεται με στίγματα πορτοκαλί.
Ο οίκος δημοπρασιών ζήτησε καθοδήγηση από το τμήμα τεχνών και αντικών της  Scotland Yard's,  μετά από καταγγελία από μια εβραία ερασιτέχνη έμπορο αρχαιοτήτων, για αναμόχλευση μίσους (κατά των Εβραίων!!!!!!!!!. 
ΠΗΓΗ: The Telegraph
===============================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

Ο Henry Mayo Bateman
γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1887 και πέθανε το 1970. Θεωρείται ως ο πατέρας των κινούμενων σχεδίων και κορυφαίος, για την εκπληκτική απόδοση ανθρώπινων συναισθημάτων στα σκίτσα του.
Χρειάζονται τρελάδικο οι Σιωνιστές, πριν μας τρελάνουν όλους.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου