Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ -- ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΛΙΦΤΡΟΝΙΑ κ. ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΕ -- ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΣ???

 "ΜΗΝ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΚΗ-ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Φίλε ΜπαρμπαΝίκο Αρβανίτη χαίρε.
Μην προτρέχεις χωρίς να πληροφορηθείς το περιεχόμενο και τα σχέδια του Μίκη και της οργάνωσης. Μήν γίνεσαι μηδενιστής. Μην παριστάνεις πάντα τον έξυπνο. Μην γίνεσαι αλαζών. Μην καβαλάς καλάμια.
Συνεργάσου με την κοινωνία.
Ο Μικης φίλε μου με το Μίκη διότι είναι η ψυχή του έθνους. Με το μήνυμα του και μόνον θα δρομολογήσει διεργασίες μέσα στο πολιτικό σύστημα . Εχει μαζί του ότι καλύτερο διαθέτει η χώρα μας που δεν έχει μολυνθεί ή έστω είναι καθαρότερο από τους πολιτικούς και δημοσιογράφους μας.

Μην κατηγορείς τις διάφορες πρωτοβουλίες πολιτών που θέλουν να ξεφύγουν από το βρόχο του ΔΝΤ και της κομματοκρατίας. Μην παίζεις ασυναίσθητα το παιχνίδι τους.

Αντί της διχόνοιας , της διαίρεσης και της κατηγόριας φρόντισε την ενότητα ,την εθνική συναίνεση, και την συνοχή. και όχι την αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας σου και την προσωπική σου επιτυχία και προβολή.
Εχεις ταλέντο αλλά μην το σπαταλάς αρνητικά.
Και το τελευταίο που σου συνιστώ μην λοιδωρείς εμάς τους ηλικιωμένους γιατί μπορεί να στερούμεθα φυσικών δυνάμεων αλλά έχουμε αποκτήσει σοφία, έχουμε περάσει πολέμους και αγώνες και ξέρουμε πως να πολεμήσουμε τον εχθρό . Διότι πρέπει να ξέρεις ότι είναι ο ίδιος που άλλαζει στολές και όπλα.

Τέλος σου συνιστώ να εναχθείς και συ στη "ΣΠΙΘΑ" ολοψύχως , διότι είναι η τελευταία και μοναδική ελπίδα για τον τόπο και για σένα και τα παιδιά σου πριν γίνουμε σκλάβοι. Σε καλεί η πατρίδα. Τώρα κάνουμε το πανελλήνιο σάλπισμα αγώνα για τη σωτηρία της, τη λευτεριά, τη δημοκρατία , την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική μας ακεραιότητα, για τη ζωή , τις αξίες και τα ιδανικά που τα έχουν κομματιάσει και πετάξει στα σκουπίδια.

Αυτά δεν θα στα έλεγα άν δεν είχα αντιληφθεί ότι είσαι γνήσιος Ελληνας που πολεμάς με πάθος τους εχθρούς μας και μοχθείς για την λευτεριά. Η ΣΠΙΘΑ αν μπεις και συ μπορεί να γίνει ΠΥΡΚΑΙΑ να τους κάψει. Η ανωτάτη αρχή σε προστάζει να ενταχθείς.
Αναρτήθηκε από Αμφικτύων"
================================ 
Δεν σχολιάζω.

1 σχόλιο:

  1. Καλά κάνεις και δε σχολιάζεις, ΜπαρμπαΝίκο.
    Τι θα καταλάβει ο Μίκης κι ο «στρατηγός» αν τους δώσεις την πρέπουσα απάντηση;
    Από το Βόλο σε παρακολουθώ και δανείζομαι πολλά από τα γραφόμενά σου στο δικό μου blog:
    pemptieksousia.blogspot.com
    Να με συγχωρείς για την κλεψιά μου, αλλά οι ιδέες πρέπει να κλέβονται για να κυκλοφορούν.
    Είναι σαν το μαύρο χρήμα...

    Μεγάλωσα κι εγώ με το τραγούδι του Μίκη.
    Μετά τα σαράντα μου κατάλαβα πως ο μέγας «αριστερός» ήταν ο Χατζιδάκις. Το μυαλό του Μίκη στιφογυρνούσε στο χρήμα. ΠΑΝΤΑ.
    Τώρα στριφογυρνά στην επιθανάτια αλλά και μεταθανάτια δόξα.
    Η «σπίθα» αυτής της δόξας αντιφέγγει απέναντι από έπαυλη της Ακρόπολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή