Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ "ΝΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ????

Διαχείριση της "ΝΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ", σύμφωνα με τον εικονιζόμενο κατασκευαστή της πορνοθεωρίας του χρήματος, είναι και σημαίνει, τη περιφορά της (νομάδας) κρίσης από χώρα σε χώρα, ώστε να προλαμβάνονται οι βίαιες αντιδράσεις των ξεζουμισμένων λαών.
Αυτή η εβραία σκύλα, μαζί με τον επίσης Εβραίο απατεώνα του ψευδοσοσιαλισμού, Ντομινίκ Στρος Καν, είναι τα δύο πλέον πανίσχυρα εργαλεία, της Παγκόσμιας Κόζα Νόστρα του εβραϊκού τραπεζικού συστήματος (Παγκόσμιας Τράπεζας).
Τώρα, ο Γκαγκάς των Αθηνών, όλους τους απατεώνες του παγκόσμιου εβραϊσμού-σιωνισμού, τους έχει βαφτίσει σοφούς και τους κουβαλάει με το κιλό, για την εδραίωση των χρεών της απάτης, με το φάντασμα της επιμήκυνσης του ....πέους, για να φαίνονται μικρότερες οι δόσεις της ληστείας. Αφού καταλάβουν ότι λιγόστεψαν τους κινδύνους ανατροπής, θα μετακινηθούν (νομαδικά) σε άλλο θύμα και πάει λέγοντας.
Πρόσφατα, εκτός από τον Γαλλοεβραίο ταχυδακτυλουργό της οικονομίας του κώλου, επισκέφθηκε τον απατεώνα αμερικανοεβραίο πρωθυπουργό Αθηνών Τζέφρι Παπανδρέου και ο "θεωρητικός-κατασκευαστής" της "Νομάδας Κρίσης", ο υπερορθόδοξος Εβραίος Nouriel Roubini, ο οποίος είναι γνωστός στους οικονομολόγους όλου του κόσμου, ως ο εμφανιζόμενος ως ...."προφήτης" οικονομικών κρίσεων, τις οποίες ο πούστης .....κατασκευάζει ο ίδιος!!!!!
Τώρα γνωρίστηκε με το φρούτο της παγκόσμιας συμμορίας ο Γκαγκάς?????
Αμ δε.....
Μόνο τους τελευταίους 12 μήνες, έχουν συναντηθεί τουλάχιστον 6 φορές, τόσο εντός, όσο κι' εκτός σκλαβωμένης Ελλάδας!!!!! Καμιά απάτη (ή φούσκα ή πυραμίδα) δεν γίνεται τυχαία. 
Τυχαία δεν είναι, ούτε μερικά ψίχουλα, που ρίχνονται σε ορισμένα καθίκια, για να πρακτορεύουν κατάργηση της Κυριακής Αργίας, δήθεν για να σωθεί το εμπόριο, λες και η αφραγκία όλης της εβδομάδας, του μήνα και του χρόνου, θα εξαφανιστεί τη Κυριακή, για να πάω να ψωνίσω.
Πως να εξοφληθεί το χρέος της απάτης, όταν τα κλεμμένα διπλασιάστηκαν τον τελευταίο χρόνο?????
Πως να εξοφληθεί το χρέος της απάτης, όταν εκτός από τους εντός των τειχών ληστοσυμμορίτες, πληρώνουμε και τα γαμησιάτικα των ομοεθνών ληστοσυμμοριτών εξωτερικού του Γκαγκά?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου