Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ - ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΕΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΣΚΟΥΦΗ!!!

Σάλος στο Καραμανλικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, μετά τη δημοσίευση του πολύκροτου απ' τις κλανιές βιβλίου του Γιώργου Γαϊδουροσκούφη.
Πριν στεγνώσουν τα μελανά σημεία των δημοσιεύσεων, έχουμε εκδηλώσεις ευθιξίας του Κάρολου Παπούλια και του Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι και παραιτούνται υπέρ της γυμνόστηθης Κονδυλίας Παραγραφίδου.
Η ανάμειξη της Κονδυλίας είναι εμφανέστατη στη κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και πολύ λένε ότι την έστειλε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αφού της έδωσε άρον-άρον μεταπτυχιακό στο στριπτίζ, αφού σπούδαζε επί δεκαετία στη Βερόνα.
Μάλιστα ο Γαϊδουροσκούφης, δεν δίστασε κατά τη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τη παρουσίαση του βιβλίου του, να μας κάνει και αναπαράσταση της ανατροπής της καρότσας του, έμφορτης με το σύγγραμμα και άλλες χοντρομαλακίες του.
Στην αγορά, έγινε του γαϊδαροσκούφη η ανατίμηση και πλήρης ενθουσιασμένος ο δείκτης, σηκώθηκε στο +16,30%.
Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου των Τραβεστί, έβγαλε τα μάτια της στη πλατέα Συντάγματος, σε ένδειξη συμπαράστασης στον Γαϊδουροσκούφη, αλλά επειδή τη γλυκοκοίταξε ένας λιγούρης της προσκείμενης στον Κώστας ΔΑΠ, δεν είχε ενδοιασμό και τα ξανάβγαλε υπέρ του αναμεμειγμένου Κυβερνήτη!!!
Ο Κάρολος, συνεκτίμησε τα τεκταινόμενα και ως γνήσιος τέκτων, υπέβαλε τη παραίτησή του, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας για τα υπονοούμενα του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ.
Ο Καραμανλής, το απόγευμα συγκαλεί τη Κοινοβουλευτική του Ομάδα, προκειμένου να αποφασίσουν ποιον θα κάνουν μεταγραφή πριν από τις εκλογές, σε αντιστάθμισμα για τις τελευταίες επιτυχίες των πρασίνων.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι όλες οι γαλαζοπράσινες πουτάνες, έχουν μεταστραφεί πλήρως για νέα ηχηρή αποχή.
Τελικά, επειδή κανένας δεν αγόρασε τα κοινά μυστικά του Γαϊδαροσκούφη, ο Γιώργος της ΝΔ, την έστισε στη Σόλωνος και το μοιράζει δωρεάν για κωλόχαρτο στους φοιτητές του Οικονομικού της Νομικής!!!
Στη φωτό, καρέ-καρέ, ολόκληρη η νέα ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου