Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΖΩΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε την εντολή φίμωσης, τα επαγγελματικά στελέχη για το διαδίκτυο (pretty boys), η ευφορία της νίκης; Κρίμα…

Ιδού οι σκέψεις ενός ΓιώργοΠαπανδρεϊκού blogger, εθελοντής ΠΑΣΟΚ (αν και ποτέ δεν του ζητήθηκε να προσφέρει αφιλοκερδώς), μέλος Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ…
Ποιοι ανεγκέφαλοι στο ΠΑΣΟΚ φίμωσαν το ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ των μελών και φίλων του κινήματος;

Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές έκλεισε το BHMA ΔΙΑΛΟΓΟΥ με τις θεματικές συζητήσεις, στο dialogos.pasok.gr/forum
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Admin:
"Το συγκεκριμένο Βήμα Διαλόγου ολοκλήρωσε τον κύκλο του και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας τα τελευταία χρόνια! Οι συζητήσεις και οι προβληματισμοί μας συνεχίζονται στο διαδίκτυο γενικότερα και στους χώρους συζήτησης που έχουν δημιουργηθεί στα διάφορα sites και blogs και στα οποία αναπτύσσονται πολιτικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Επίσημη πηγή ενημέρωσης για τα θέματα που αφορούν το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και τις δράσεις του, αποτελεί το νέο ανανεωμένο portal
www.pasok.gr.
Ευχαριστώ!"
Στην αχαρακτήριστη, αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια για ένα κίνημα αρχών (σοσιαλισμού) το παραπάνω "ραβασάκι" αποτελεί πράξη βαρβαρότητας.
Ποια sites και blogs εννοεί ο admin;
Μήπως εννοεί:
Το ΠΑΣΟΚ και οι 50 bloggers (που δεν τους ξέρει η μάνα τους)...
ή εννοεί τη παρέα (Βασιλάκου - κ Σπυροπούλου ...σύζυγου Βασιλάκου) ή του εκλεκτού φίλου του ΓΑΠ Βρυώνη vrypan ;
Ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή με τις φιλίες του προέδρου, αν και σε ένα κίνημα με συλλογικές αποφάσεις... μας "πάει" σε αρχηγικό κόμμα αστικού τύπου.
Η προσωπική μου άποψη για το συγκεκριμένο διάλογο είχε απαξιωθεί από πολύ νωρίς, το είχα καταγράψει
>εδώ<
Για να είμαι ακόμη πιο ειλικρινής, αυτός ο διάλογος είχε και τεχνικά ενδογενείς αδυναμίες, εκτός του συντονισμού, (στο πρόγραμμα αναρτήσεων).
Με πρωτοβουλία των παλιών χρηστών ο διάλογος αυτός μεταφέρθηκε σε νέο ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ εκτός ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα με το παρακάτω e-mail : On Jun 12, 2009, at 12:59 PM, Δημήτρης Καραμήτσας wrote:
Καλησπέρα - Πρώτα από όλα θεωρώ επιβεβλημένη την αναφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Αλήθεια με απόφαση ποίου οργάνου του ΠΑΣΟΚ έκλεισε ο διάλογος;
Δεν πρέπει να συνεδριάσει κάποιο όργανο ή ο καθένας κάνει ό,τι θέλει ;
Αυτό είναι το κόμμα που οραματίζονται κάποιοι;
Είμαι βαθύτατα προσβεβλημένος και ως σκύλος (που με θεωρούν) και ως άνθρωπος, που είμαι. Προχώρησα όμως … http://dialogos-koinonia.forumotion.com/ έφτιαξα φόρουμ, ελεύθερο και δικό μας.
Ακόμα δεν το ξέρω καλά για αυτό ας αρχίσουν οι δοκιμές. Ξεκινήστε προσπαθώντας να ανοίξετε κάποια θεματική, ώστε να τεθείτε moderators σε αυτή. Εάν δεν γίνετε ειδοποιήστε με να το ψάξουμε … .
Προσκαλέστε όσους νομίζετε ότι μπορούν να μετάσχουν. Διαδώστε το. . . Δημήτρης
Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" υποστηρίζει και συμμετέχει σε αυτό το ελεύθερο βήμα διαλόγου και καλεί τους φίλους αναγνώστες για ενεργή συμμετοχή:
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Παρ Jun 12, 2009 5:10 pm από DimKaramitsas
"Το άνοιγμα του φόρουμ εξυπηρετεί την ανάγκη ελεύθερης ανάλυσης και συζήτησης. Το φόρουμ, φτιάχθηκε ως τόπος ελεύθερου διαλόγου για να καλύψει τις ανάγκες αναζήτησης για όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας. Η συνέχεια ανήκει σε όλους μας."
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
"
Στοχασμός-Πολιτική"
* Εμείς τι να προσθέσουμε;
Στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζει το καράβι;
Βέβαια, η ευθύνη δεν είναι των τεχνοκρατών-επιστημόνων που εργάζονται ως υπάλληλοι του Κινήματος, αλλά της πολιτικής ηγεσίας και ειδικότερα, αναφορικά με το διαδίκτυο, προσωπικά του Γιώργου Παπανδρέου.
Τώρα, ή τους απολύει (υπάλληλοι με μισθό είναι), ή σωπαίνει και αυτοδίκαια αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για ότι έγινε...
Αναρτήθηκε από sibilla
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ μόνο έκπληξη δεν νιώθει, θυμηθείτε, το χάσιμο ψήφων του ΠΑΣΟΚ, όταν η ΝΔ κατρακυλάει. Ο λαός δεν είναι βλάκας, αλλά κάθε φορά κάνει αυτό που μπορεί να συμβεί συλλογικά, χωρίς να παγιδευτεί σε κομήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου