Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

ΕΒΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Έμαθε η άτιμη κοινωνία ποιος είναι ο διαχειριστής του blog Piazza del Popolo
Μ’ αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης είναι ο νούμερο ένα ύποπτος!!!

Ως ένα άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, χαρακτηρίζει τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Κώστας Λιούρτας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν λίγες μέρες.
Επίσης ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ μιλώντας για τον υπουργό Μεταφορών αναφέρθηκε σ’ αυτόν λέγοντας ότι προτιμά τους βιομηχάνους και τους μεγαλεμπόρους από τους επαγγελματίες, ενώ παράλληλα μίλησε και για τα επαγγελματικά ταξίδια του Ευριπίδη Στυλιανίδη επί υφυπουργίας στο ΥΠΕΞ, ενώ επισήμανε ότι «με τις απάτες του έχει εξασφαλίσει τα παιδιά, τα εγγόνια του και την σύνταξη του».
Τέλος ο Κώστας Λιούρτας πρότεινε την εγγραφή του υπουργού, ως επίτιμου μέλους στο σωματείο επιπλοξυλουργών, γιατί με τα προκάτ που γέμισε στη Ροδόπη και τα ονόμασε σχολεία, έχει μια … τιμητική θέση!Όλα αυτά, για την αλαζονική συμπεριφορά του υπουργού να μην απαντήσει σε επιστολές του Επιμελητηρίου και σε προσωπικές επαφές του προέδρου με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για οικονομική ενίσχυση του φορέα, με αίτημα την ανακαίνιση του κτιρίου όπου στεγάζεται.
Κάτι το οποίο είχε πράξει στο παρελθόν με άλλους φορείς, όπως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το ΚΤΕΛ Ροδόπης.
Μετά απ’ αυτήν την τροπή, ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ, τόνισε στους δημοσιογράφους ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να του ανταποδώσει, υπονοώντας ότι θα τον πολεμήσει στην εκλογική αναμέτρηση που έρχεται. Κι όλα αυτά, ενώ πριν λίγες μέρες τα χρηματοδοτούμενα έντυπα του υπουργού και οι έμμισθοι «δημοσιογράφοι» - υπάλληλοι του, εκθείαζαν τον Κώστα Λιούρτα και τον παρουσίαζαν ως τον κατάλληλο υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Και η εφημερίδα «Χρόνος» και το περιοδικό «Ματιές» το ίδιο τροπάριο, το ίδιο παραμύθι. Τόσο έξω έπεσαν!... Τι έχουν να πούνε τώρα άραγε;Αλλά και από την άλλη γιατί να δυσαρεστηθούν; Αυτοί θα συνεχίσουν να τα παίρνουν και σε 16 μήνες από τώρα που θα τελειώσουν οι δημοτικές εκλογές αυτοί θα είναι πλουσιότεροι κατά δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ο άλλος δεν θα είναι καν δημοτικός σύμβουλος!Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με ατάκες του Κώστα Λιούρτα για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη…

Ανώνυμο Σχόλιο 18/6/09 13:21
>>>Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,πεθαίνω.
Στο κτύπημα του τηλεφώνου
στην αδόκητη επίσκεψη του θανάτου.
>>>Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,
στα στεγασμένα όνειρα ενός μικρομάγαζου,
στους τρείς τοίχους και στη βιτρίνα
πεθαίνω, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
>>>Στο τηλέφωνο μπορεί να είναι η Εφορία,
"δεν έχετε υποβάλλει τον ΦΠΑ"
Θάνατος που προαναγγέλεται,
"θα ρθούμε για έλεγχο"
>>>Ο ταχυδρόμος φέρνει την αλληλογραφία,
TEBE, μυρίζει θάνατο,
"Καλείσθε να δικαστείτε για μη καταβολή εισφορών"
προαναγγέλεται, σε ένα μήνα η δίκη.
>>>Ξαναχτυπά το τηλέφωνο,
κλήση Private τραπεζικός άγγελος, στα μαύρα ντυμένος,
"έχετε καθυστερήσει τη δόση του δανείου σας"
πάλι και πάλι και πάλι.
>>>Μαύροι άγγελοι φτερουγίζουν παντού,
και στο τηλέφωνο, και στη θυρίδα του γραμματοκιβωτίου μου
και στο μικρομάγαζό μου, και στο σπίτι μου,
Παντού με ακολουθούν, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
>>>Η αγαπημένη μου σύζυγος δεν τους έχει δεί ποτέ,
μέχρι στιγμής δεν τους το επέτρεψα,
αδίσταχτοι όμως καθώς είναι,
τον αργό θάνατο της προαναγγείλουν και αυτής θάνατο.
Αναρτήθηκε από http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου