Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ - ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ βγάζει το καπέλο και συγχαίρει τους συντηρητικούς ψηφοφόρους που τόλμησαν και με την αποχή τους έβαλαν στη γωνία την ομάδα Καραμανλή- Μητσοτάκη- Αβραμόπουλου- Σαμαρά κλπ καλόπαιδα.
Η αποχή τους είναι και αυτή κορυφαία πολιτική πράξη, που πρέπει να γίνει σεβαστή απ' όλους μας και να τη κατανοήσουμε επειδή δεν συμφωνούμε. Και πρωτίστως να μη παρασυρθούμε και να ταυτίσουμε κυρίως το 1.350.000 άτομα που είχαν ψηφίσει στις ευρωεκλογές του 2004, με 3-4000 κοπρόσκυλα που μαλακίζονται έτσι κι αλλιώς στη Μύκονο.
Δεν γίνεται όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα να την απολαμβάνουν για τη πάρτη τους την αποχή, όποτε τους βολεύει και να την αρνούνται κάποιοι, σαν αναφέρετο δικαίωμα των απλών ψηφοφόρων.
Μαγκιά είναι, εμείς που πιστεύουμε ότι ο σφαλιάρα στο σάπιο καθεστώς θα ήταν πιο ηχηρή και πιο αποτελεσματική, αν όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος, έκανε ένα βήμα πιο μπροστά και γελοιοποιούσε αυτούς τους τρισάθλιους λιμοκοντόρους, με τις γαλαζοπράσινες πουτάνες που δυναστεύουν όλους μας, με τη ψήφο του.
Θέλει δουλειά και υπομονή και κατανόηση, γιατί η αλήθεια διδάσκεται - δεν εκβιάζεται.
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ σφίγγει το χέρι όλων αυτών των γενναίων αδελφών μας και τους ευχαριστεί για την ικανοποίηση που τους χάρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου