Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, κ. Β. ΚΑΛΟΥΤΣΗ.

Το τεράστιο σκάνδαλο επίδειξης αβυσσαλέου μίσους, εναντίον της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., κας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, συνεχίζεται με απίστευτες μεθοδεύσεις.
Ενώ ο πειθαρχικός "εισαγγελέας" έκανε σχεδόν 2,5 χρόνια για να συγκεντρώσει σκουπίδια, πάνω στα οποία λόγω όγκου, θα στηθεί κατηγορητήριο και θα προκόψει, αιφνιδιαστικά αυτές τις μέρες, ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ σε σεμινάρια, άρχισε να καλεί τους Πανεπιστημιακούς, που είναι μάρτυρες υπεράσπισης της κ. Β. Καλούτση, προκλητικά μόνο για ημέρα Παρασκευή μεσημέρι στην Αθήνα!!! και μόνο για τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ !!!
Ο πειθαρχικός "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ"-Ανακριτής, ενώ οφείλει να συνεργαστεί ισόνομα με όλους τους παράγοντες της υπόθεσης "ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ -ΚΑΛΟΥΤΣΗ", αντί να συνεννοηθεί με τους μάρτυρες, και αφού έκανε 2,5 χρόνια να συγκεντρώσει καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, κάνει άλμα καταστρατήγησης της διαδικασίας μετά από 2,5 χρόνια και σημειώνει αυθαίρετα, ότι δήθεν οι μάρτυρες υπεράσπισης της κας Καλούτση, αρνούνται να προσέλθουν για κατάθεση, ενώ οι άνθρωποι ζητούν συνεννόηση για κοινά αποδεκτές ημερομηνίες. Το ίδιο πνεύμα έλλειψης αντικειμενικότητας και ισονομίας, όπως πληροφορήθηκα σήμερα, η ανακριτική αρχή του πειθαρχικού συμβουλίου, επιδεικνύει και απέναντι στον συνήγορο που έχει διορίσει η κα Καλούτση.
Δεν είναι απλά σημεία των καιρών... Είναι η πραγματική εικόνα του σάπιου καθεστώτος που μας κυβερνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου