Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΚΑΤΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ

Μπουρίνι, διέλυσε την έκθεση βιβλίου.
Τα πήρε και τα σήκωσε… στη 17η Γιορτή Βιβλίου στο Βόλο.
Το χθεσινό μπουρίνι, δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του, προκαλώντας ζημιά ύψους 120.000 ευρώ στους βιβλιοπώλες.Η μήνις του καιρού ίσως να έθεσε πρόωρο τέλος στη φετινή Γιορτή. Ο δυνατός άνεμος που εκδηλώθηκε χθες, νωρίς το απόγευμα, στο Βόλο, ήταν το πρώτο δεινό που βρήκε τη Γιορτή Βιβλίου, στην περιοχή «Κύματα» στην παραλία της πόλης, αφού κατάφερε να σηκώσει στον… αέρα, τα 40 περίπτερα, στα οποία φιλοξενούνταν χιλιάδες τίτλοι βιβλίων από κάθε ένα από τα βιβλιοπωλεία που συμμετείχαν στην έκθεση.Η ισχυρή βροχόπτωση ήρθε να δώσει το τελειωτικό «χτύπημα» κάνοντας τα πάντα μούσκεμα.Μόλις κόπασαν τα καιρικά φαινόμενα, οι βιβλιοπώλες κατέβηκαν στην έκθεση και σάστισαν μπροστά στο χάος. Περίπτερα και βιβλία κατεστραμμένα…Άρον- άρον άρχισαν να μαζεύουν τα βιβλία, μήπως και περισώσουν έστω και μερικά από αυτά. Τα στοίβαζαν στα πορτμπαγκάζ των αυτοκινήτων τους και τα μετέφεραν πίσω στα βιβλιοπωλεία.Το σίγουρο είναι ότι ούτε σήμερα, ούτε αύριο δεν πρόκειται να λειτουργήσει η Γιορτή Βιβλίου, ενώ ίσως το νήμα του τερματισμού της έκθεσης να κοπεί πρόωρα μετά από αυτό το συμβάν.Την ίδια ώρα, από το μπουρίνι, έσπασαν μεγάλα κλαδιά δένδρων στο παραλιακό μέτωπο του Βόλου, ενώ στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας, φερτές ύλες έφραξαν τα φρεάτια απορροής των υδάτων με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια.Συνεργείο του Δήμου, φρόντισε για τον έκτακτο καθαρισμό τους.Περισσότερα στο
ASTRATV
Αναρτήθηκε από magnitis
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ


2.5 χρονια φυλάκιση σε δύο μεταφορείς λαθρομεταναστών
Σε 2.5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν σήμερα από τα δικαστήρια της Κατερίνης ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί προσφάτως στα διόδια της Λεπτοκαρυάς να μεταφέρουν λαθρομετανάστες με ένα φορτηγό, το οποίο και κατασχέθηκε. Οι 5 λαθρομετανάστες πρόκειται να απελαθούν στην Αλβανία.
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις
Δευτέρα, Ιούνιος 29, 2009 0 σχόλια

Βαρβαρότητα : Εξόντωσαν με φόλα 7 σκυλιά στην Κονταριώτισσα Πιερίας
Την βαρβαρότητα της θανάτωσης 7 σκυλιών με φόλα στο δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Δίου Κονταριώτισσα καταγγέλλουν με επιστολή προς τον δήμαρχο Δίου Γρηγόρη Παπαχρήστο οι Σοφία Αναστασιάδου και ο Μιλτιάδης Τερζόπουλος, όπου αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι άγνωστοι θανάτωσαν με φόλα τα επτά σκυλιά, τα οποία ήταν προστατευμένα μέσα στις αυλές των σπιτιών τους και μάλιστα μερικά από τα δυστυχή ζώα ήταν και δεμένα. Οι καταγγέλλοντες ζητούν την σύλληψη και την τιμωρία των δραστών που προέβησαν σε αυτή την βαρβαρότητα και να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιες βάρβαρες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου