Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ: ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!

Βροχή και καταιγίδα εδώ και 1 ώρα στη Θεσσαλονίκη μας.
Αφού είδε κι αποείδε τη κατάντια του Καραμανλή και ο Θεός, τον τίμησε σήμερα όπως του άξιζε του αρχιτέκτονα της χρεωκοπίας της χώρας.
Ο καλός Θεούλης, ως πανάγαθος και ελεήμονας, τούστειλε μήνυμα με τον Γαβριήλ... τίποτις...
Τούστειλε άλλο τι, με τον Μιχαήλ.... στο βρόντο...
Στέλνει σαράντα SMS με μια διμοιρία χερουβείμ.. κουφόν τε και μουγγόν τε ποιείται ο KOSTAS του TUFTS, την ώρα που σφύριζε αδιάφορα και σκέπαζε με φύλλο συκιάς τις ΖΗΜΙΕΝΣ του.
Δηλαδίς και επειδίς πολλά τα δις, μόλις του έλεγαν για τον νεοδημοκράτη και πανίσχυρο απατΑΙΩΝΑ Χριστοφοράκο, ο Καραμανλής έβγαζε το εκατομμύριο του Τσουκάτου για να επιδείξει το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ και συγχρόνως κρυβόταν πίσω από τον ανήλικο υιό του Αλέκο στο Μαρκόπουλο μεριά.
Μόλις τον έκραζαν για τον έτερο δραπέτη Καραβέλα, συνελάμβανε τις ορφανές κόρες και δυναμικά, σαν τα ομόλογα εσωτερικού, ξανακρυβόταν όπισθεν και προς θυσίαν του υιού του Αλέκου, ως νέος Αβραάμ. Τέτοιο γλίφτινγκ πρώτη φορά και τελευταία στα χρονικά και στην Αριστοτέλους, που επιτέλους άστραψε και βρόντηξε ο Θεός και πλημμύρισε τα ανομήματα άπαντα, τόσο, που τα ύδατα ξεχύθηκαν κατάμαυρα στον Θερμαϊκό και τον σκανδάλισαν αισχρώς με τα διεφθαρμένα του.
Εκατοντάδες 50ευρα επέπλεαν καταπνιγμένα εις του αφρού τα κύματα και ο Αντώναρος μέσα σε βάρκα, προσπαθούσε να τα περιμαζέψει με αποχή...
Το έργο της κυβέρνησης ευτυχώς και που, τελειώνει ευχάριστα για όσους έπιναν τον καϊφέ τους αριστοτελικά περί τις 19.38΄μμ. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, κατάφεραν να αποθανατίσουν έναν θεόμουρλο Καραμανλή, να μοιράζει προεκλογικό υλικό στις ομπρέλες των καφεμπάρ και να υπογράφει αυτόγραφα στις πλάτες των τραπεζοκαθισμάτων.
Η νταντά παρακείθε, έτρεχε αλλοφρονούσα, να περισώσει τον Αλέκο από της καταιγίδος τα μένεα και να τον κρατήσει στεγνό και αδιάφθορο μέχρι την επόμενη συγκέντρωση.
Όσον αφορά το προεκλογικό υλικό της πλατέας, το άφησαν στις καιρικές συνθήκες, γιατί έτσι κι αλλιώς, αλλιώς ήταν πληρωμένο........

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός δε μας θέλει, γενικώς, Μπαρμπανίκο.
    Γι' αυτό μας έχει δώσει τους πολιτικούς που μας αξίζουν, για να τελειώνει με μας μια ώρα αρχύτερα.
    Τι το ψάχνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή