Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΡΑΚΑ NOURIEL ROUBINI, ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟ ΜΩΡΟ, ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗ ΧΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΥΜΠΙΝΙ, ΘΑ ΓΙΝΩΣΟΥΝ ΚΙ' ΕΣΥ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ:
Ο Nouriel Roubini γεννήθηκε 29 Μαρτίου 1959 στη Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), από φανατικούς  Εβραίους γονείς του Ιράν. Όταν ήταν δύο ετών, η οικογένειά του μετακόμισε ξανά στην Τεχεράνη (Ιράν), και αργότερα μετακόμισαν και έζησαν στο Ισραήλ. Από το 1962 μέχρι το 1983 κατοικούσε στην Ιταλία, όπου παρακολούθησε πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο, και στη συνέχεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να κάνει το διδακτορικό του στη διοίκηση επιχειρήσεων σε διεθνή οικονομικά θέματα, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Απέκτησε την Αμερικάνικη ιθαγένεια σχετικά πρόσφατα και σήμερα είναι πολίτης των ΗΠΑ και μιλάει αγγλικά, περσικά, ιταλικά, και εβραϊκά. Ζει στο Μανχάταν, δεν έχει ποτέ παντρευτεί, και είναι γνωστό, ότι πρωταγωνιστεί σε ένα νέο συλλογικό κύκλωμα προσώπων της Νέας Υόρκης.
Έχει βίτσια και ενώ είναι στα 52 του, δεν παντρεύτηκε ποτέ.
Μ' ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ:
Ο Roubini πέρασε ένα χρόνο στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ πριν μετακομίσει στο Μιλάνο, την Ιταλία, όπου έλαβε πτυχίο ΒΑ, στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο Bocconi στο 1982. Έλαβε πτυχίο Ph.D. στα διεθνή οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 1988, (έπρεπε να πάει στα 30 για να φανεί επί τέλους η ταλεντάρα της σοφίας του). Σύμφωνα με τον ακαδημαϊκό του σύμβουλο, (επίσης Εβραίο) Jeffrey Sachs, ο εν λόγω (επίσης Εβραίος)
Nouriel Roubini, ήταν ασυνήθιστο ταλέντο, τόσο στα μαθηματικά όσο και στη διαισθητική κατανόηση των οικονομικών θεσμών (????? ΓΚΛΟΥΠ). Σε συνέντευξή του τον Ιούνιο του 2009, όταν ρωτήθηκε για τις προσωπικές επενδύσεις του, για να βελτιώσει το επίπεδο ζωής του, απάντησε: «Νομίζω, ότι επενδύοντας σε ένα καλό εκπαιδευτικό σύστημα, έχει βασική σημασία για μένα, αν και η επένδυση αυτή ήθελε περισσότερο χρόνο από ό,τι χρειάστηκα για να αποκτήσω χρήματα (????? ξανά ΓΚΛΟΥΠπππΠΠΠ).
Αλλά δεν λέει, ότι το μεγαλύτερο μέρος των σπουδών του το αφιέρωσε για να εκπαιδευτεί στις αναδυόμενες χρηματαγορές, σπουδές κλασικές για έναν κερδοσκόπο!!!!!!
ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ...ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ????:
(Λέει) ότι χρωστά σε έναν (απροσδιόροστο) αριθμό οικονομολόγων, που τον βοήθησαν να καταλάβει τα "μυστικά" για την οικονομία. Είπε, «ένα άτομο που είχε μεγάλη επίδραση πάνω μου πνευματικά, ήταν ο σύμβουλος μου στο Χάρβαρντ, Τζέφρι Σακς. Για μένα είναι το μοντέλο ενός μεγάλου πνευματικού ηγέτη (ΓΚΛΟΥΠ). Αυτός είναι συγχρόνως και ένας αυστηρός ακαδημαϊκός και ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, που εμπλέκεται στα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως είναι η φτώχεια, το AIDS , και η Αφρική. Είναι ένας, που με ισχυρή υπόψη, παρακολουθεί και ασχολείται με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο. Ένας άλλος πνευματικός μου ήρωας είναι ο (επίσης Εβραίος) Λάρι Σάμερς, ο πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ, ένας καταπληκτικός πνευματικός και ακαδημαϊκός, ο οποίος συναναστρέφεται πολύ βαθιά και εμπλέκεται με τον πολιτικό κόσμο. Εργάστηκα γι' αυτόν για πολλά χρόνια στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεδρίας Κλίντον».
 
ΠΗΓΕ Ο ΝΟΑΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ (ΤΗΣ ΜΕΪΡΚΕΛ???) - ΟΧΙ, ΤΩΝ ....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ:
Για ένα μεγάλο μέρος της δεκαετίας του 1990, ο Roubini συνδύασε τις ακαδημαϊκής έρευνας με τη ....χάραξη οικονομικής πολιτικής, κατ΄αρχήν διδάσκοντας στο Yale και στη συνέχεια στη Νέα Υόρκη, ενώ μοίραζε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τη ζωή του, μεταξύ του.... Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Παναμερικάνας Federal Reserve, της ....Εβραιοκάνας Παγκόσμιας Τράπεζας και οπωσδήποτε της Τράπεζας του Ισραήλ (ΟΡΙΣΤΕ?????).
Σήμερα είναι καθηγητής στη Stern School of Business του πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ...ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ) ξόδεψε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της εργασίας του (απασχόλησης (ΧΑ -ΧΑ ΧΑ -ΧΑ ΧΑ ΧΑ), που αλλού???? στη κερδοσκοπία των αναδυόμενων αγορών, στο σκάσιμο της φούσκας της Ασίας και στο σκάσιμο της φούσκας της Λατινικής Αμερικής, οι οποίες εμπειρίες του (ΛΕΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ) θα τον βοηθήσουν επιτόπου και οποτεδήποτε (αν όχι οπωσδήποτε), σε μια πιθανά επικείμενη οικονομική καταστροφή στις ΗΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Έχω μελετήσει τις αναδυόμενες αγορές για 20 χρόνια, και είδα τα ίδια σημάδια (έριξε κόκαλα) στις ΗΠΑ, που αυτά ήσαν που μου έδειξαν, ότι βρισκόμασταν σε μια τεράστια πιστωτική φούσκα», είπε ο σοφός κατασκευαστής των οικονομικών κρίσεων.
Μέχρι το 1998, ήταν κολλητός και γλείφτης της κυβέρνησης Κλίντον, πρώτα σαν ανώτερος οικονομολόγος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Λευκού Οίκου και στη συνέχεια, μετακινήθηκε (μονιμοποιήθηκε) κανονικά Δημόσιος υπάλληλος, σύμβουλος του Timothy Geithner, του μετέπειτα Υφυπουργού Διεθνών Υποθέσεων και νυν υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση Ομπάμα.Ο Ρουμπίνι επέστρεψε στο ΔΝΤ το 2001 ως ....εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης, ενώ έπαιξε ενεργό ρόλο στη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Αργεντινής. Συμμετείχε στη συγγραφή
ενός βιβλίου, σχετικά με τις υποθήκες των υπό πτώχευση οικονομιών, με τίτλο bailouts ή Bail-ins. Χρησιμοποιεί την εταιρεία που έχει κατασκευάσει για πολλές διεθνείς βρομοδουλειές, για άμεσες διαβουλεύσεις-διαπραγματεύσεις με κυβερνήσεις ανδρείκελων, των χωρών θυμάτων των οικονομικών κρίσεων, τις οποίες ο ίδιος κατασκευάζει.
Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΡΟΥΜΠΙΝΙ.....
Η παγκόσμια κόζα-νόστρα του ελεγχόμενου από τους Εβραίους σιωνιστές, διεθνούς τραπεζικού μαύρου κυκλώματος, μέσα από τα ελεγχόμενα από τους ίδιους ΜΜΕ, ξοδεύει παράδες για να τον παρουσιάσει κι' αυτόν σαν ένα από τα εκατό σοφά σκυλιά της αλητείας. Ένα δε "Λάϊφ Στάϊλ" περιοδικό τους, τον είχε ψηλά στη 4η θέση, των ...."διανοητών" (ΓΚΛΟΥΠ-ΓΚΛΟΥΠ)) που έχουν το χάρισμα της προφητείας για τα κακώς μελλούμενα, αλλά......
Αλλά, από αντικειμενικά κριτήρια ακαδημαϊκού επιπέδου, ο Εβραίος σοφός Ρουμπινί Νοαριέλ, μετά βίας κατατάχθηκε στη 512η θέση κι' αν δεν ήταν του φανατικού σιωνιστικού πυρήνα, δεν θα ήταν ούτε λαντζέρα στο Μπρονξ, ο εργολάβος των καταστροφών, με τις τεράστιες διασυνδέσεις με μεγαλοεργολάβους οικοδομών!!!!!

Αλλά, ευτυχώς που πάντα θα υπάρχουν και ανεξάρτητες φωνές, που ρίχνουν στον Νοαριέλ Ρουμπινί άγριο κράξιμο και απερίφραστα του λένε κατά πρόσωπο ότι όσα λέει είναι μπούρδες. Μεταξύ αυτών που τον "φτύνουν" ως προφήτη, είναι και ο οικονομολόγος-συγγραφέας Michael Mandel. Επίσης Νομπελίστας καθηγητής, τον έχει κράξει άγρια, και έχει αποκαλέσει τις εκτιμήσεις-προβλέψεις του Ρουμπινή ως αλλοπρόσαλλες και ασυνάρτητα αλλόκοτες, συνδεδεμένες με προσυμφωνημένα γεγονότα!!!!!!!!!!
Τώρα, τι σκατά προβλέψεις κάνει, ένας κοπρίτης, που μέσα από το μαύρο κύκλωμα εβραίικων τραπεζών στο οποίο ανήκει, διαμορφώνει και στήνει με τον Ντομινικ Στρος Καν και το ΔΝΤ, τις φούσκες και τις εκρήξεις των αναδυόμενων κυρίως αγορών, μόνο αυτός και ο Θεός ξέρουν.
Εγώ προσωπικά???? Τον έχω χεσμένο οικονομολογικά.....
Αν καθίσω και γράψω και αναλύσω, όλες τις μαλακίες που έλεγε μέχρι το 2009, θα γράψω βιβλίο για την ασχετοσύνη του και τη μπουρδολογία του. Δεν είναι τίποτε άλλο, από έναν διεθνή τρομοκράτη και καταστροφέα των χρηματαγορών αναδυόμενων οικονομιών.
Η ΠΟΥΣΤΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ" (προσοχή - δεν πρόκειται για αναγραμματισμό):
Μόνο το διεστραμμένο μυαλό ενός βομβιστή των διεθνών χρηματαγορών, ενός καθ έξη κερδοσκόπου των αναδυόμενων - αναπτυσσόμενων οικονομιών, θα μπορούσε να φτιάξει και θεωρία, για να δικαιολογήσει τις συνεχείς εγκληματικές μετακινήσεις του και τη παρουσία του με συγκεκριμένες δράσεις, στους τόπους των διεθνών οικονομικών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Αυτή τη περίεργη και για μένα απερίφραστα ύποπτη παρουσία του φρούτου, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Παναμερικάνας Federal Reserve, της ....Εβραιοκάνας Παγκόσμιας Τράπεζας και της Τράπεζας του Ισραήλ, αυτοερμηνεύεται από τον ίδιο ως "θεωρία" με την ονομασία "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΑΣ" και επεξηγεί η ίδια η παγκόσμια πολιτικοοικονομική πόρνη:
"Χρειάζομαι τις εμπειρίες από άλλους κόσμους, από τις ιδέες τους και τις κοινωνίες τους. Έχω διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από την επιτόπια επίσκεψη σε μια διαφορετική χώρα, έστω και αν χρειαστεί για τρεις μέρες. .....δεν μπορώ να ζω μόνο μια εικονική Global Nomad, με γυαλιά επάνω, σε μια εικονική πραγματικότητα. Πρέπει να είμαι εκεί. Πρέπει να το δω, να το μυρίσω και να το ζήσω το πρόβλημα. Πρέπει να δω τους ανθρώπους επί τόπου, πρέπει να ταξιδέψω παντού, και πρέπει να αλληλεπιδράσω"!!!!!!!
"Εν μέρει έχω εκπληρώσει αυτή την ανάγκη, όταν έγινα πρόεδρος της "RGE", μιας εταιρείας παροχής οικονομικών συμβουλών για την οικονομική ανάλυση. Σκοπός της "RGE Monitor" είναι να μετατρέψει τον κόσμο σε σπίτι μου, έτσι ώστε τα πάντα από όλον τον κόσμο, για την κοινωνία και τον πολιτισμό - δεν έχει σημασία πόσο πολύ μικρή (κοινωνία-χώρα), να είναι ανά πάσα στιγμή σπίτι μου - Αξίζει να μάθετε, ότι είμαι τοξικομανής των πληροφοριών και δημιούργησα την "RGE Monitor", για να συλλέγω πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει τριγύρω στον κόσμο".

Μας έχει "επιδράσει" ο πούστης και δεν τον πήραμε χαμπάρι μέχρι τώρα. Έχει ασχοληθεί ενεργά μαζί μας, για να ....κατασκευάσει το μέλλον μας, ώστε να γίνει ο προφήτης του μέλλοντος μας, ταυτόχρονα με μερικές (συμπτωματικές) άλλες χώρες (επίσης θύματα των κερδοσκόπων), την .....τελευταία διετία!!!!!... ΝΑΙ και ξανά ΝΑΙ. Για να μη τολμήσουμε να λέμε, ότι πήγαμε και ...απροφήτευτοι.....
Για να πιάσουν τόπο οι προφητείες, χρειάστηκε τους τελευταίους 12 μήνες, να συναντηθούν Ρουμπινί και Γκαγκάς τουλάχιστον 6 φορές. Αυτή οι δύο είναι όλοι κι' όλοι η "κοινωνία" της πουστοθεωρίας της παγκόσμιας νομάδας. Εμείς το μάθαμε, λίγο πριν αυτοί οι δύο τρομοκράτες καρφώσουν τα σανίδια στο φέρετρο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου