Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ

Ζeidoron dtsoukas <zeidoron@gmail.com>

Μπαρμπα Νίκο καλημέρα!Είμαι ο Δημήτρης από το ΖΕΙΔΩΡΟΝ.
Πριν λίγο πάω να μπω στο μπλογκ μου και μου βγάζει αυτό που βλέπεις. Πατάω συνδεθείτε και με βγάζει στον Πίνακα ελέγχου αλλά εκεί υπάρχει μόνο το μπλογκ των Ενωμένων Μπλογκερς,που είμαι μέλος. Επειδή και με το δικό σου πέρασες ολόκληρη περιπέτεια αν ξέρεις πες μου τι πρέπει να κάνω... Επίσης να σου πω ότι και το mail ήταν κλειστο αλλά με επαλήθευση κωδικού άνοιξε.
Ευχαριστώ και περιμένω απάντησή σου.
Φιλικά
Δημήτρης

Το ιστολόγιο που αναζητούσατε δεν βρέθηκε. Αν είστε ο κάτοχος αυτού του ιστολογίου,συνδεθείτε.

========================
Dimitris Iliopoulos <pamisos2004@gmail.com>
Γεια σας φίλοι μου!!!!
Επικοινωνώ μαζί σας σήμερα για να σας εκθέσω ένα θλιβερό και ταυτόχρονα ανησυχητικό γεγονός που μου συνέβη....
Της τελευταίες 5 μέρες μέσα από το blog μου που έβγαινε στην διεύθυνση http://dimithliop.blogspot.com/ δημοσίευα απόψεις και αναδημοσίευα άρθρα που είχαν να κάνουν με την ίδρυση από τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη "ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΣΠΙΘΑ" το οποίο καλεί τούς πολίτες με δυο λόγια σε ανυπακοή και σε αγώνα κατά του μνημονίου.

Μπορεί πολύ η όλοι εσείς να διαφωνείτε με της θέσεις του Μίκη, έχετε όλο το δικαίωμα ακόμη και να διαφωνήσετε φωναχτά, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σας φιμώσει και να μην έχετε την δύναμη να διαφωνήσετε.

Εμένα φίλοι μου ομως με φίμωσαν.....
Σήμερα στης 11:10 το blog έπαψε να λειτουργεί το διέγραψαν....ΠΟΙΟΙ;;;; Αυτοί που μας έκοψαν μισθούς και συντάξεις προσπαθούν τώρα να μας κόψουν και την γλώσσα;;;Μήπως ζούμε μια νέα δικτατορία με ξυλοδαρμούς (Διαγραφή και επιθέσεις σε ιστοσελίδες) και λογοκρισία;;;

ΕΕΕ ΟΧΙ!!!!
Δε επιτρέπω στον εαυτό μου τα λάθη που έκανε ο πατέρας μου και μας έφερε μια χούντα να τα κάνω και εγώ....Εγώ θα αγωνιστώ κατά αυτής της νέας τάξης πραγμάτων που πάνε να εγκαθιδρύσουν στην πολύπαθη πατρίδα μας....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου