Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Ομελέτα έκαμαν τους τοίχους και τις τζαμαρίες της Νομαρχιακής του Πασόκ στο Ηράκλειο οι μαθητές στην μεγάλη τους πορεία σήμερα.

Εκατοντάδες ήταν τ’αυγά που έσπασαν πάνω στους τοίχους και τις τζαμαρίες του κτιρίου όπου στεγάζεται η αμαρτωλή Νομαρχιακή του Πασόκ στην οδό Αβέρωφ στο κέντρο τοη Ηρακλείου. Σε σημείο που πολλοί να γλυστράνε πάνω στ’ αυγά και να σηκώνονται “κατακίτρινοι” !!!

Εχουμε στη διάθεσή μας πολλές  φωτό  των ευτράπελων  που είδαμε στη σημερινή πορεία  από την  πέρα για πέρα δίκαια αγανακτισμένη παλλαϊκή πορεία των μαθητών της  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.   Δεν μπορούμε δυστυχώς να δημοσιεύσουμε κάποιες, γιατί φαίνονται ανήλικα παιδιά γυμνασίου και λυκείου και πρέπει να προστατευτούν.

-  Παιδιά έπρεπε να κρατήσετε και μερικά αυγά για τους οικείους σας όμως (μπαμπάδες,μαμάδες και όποιους άλλους συγγενείς σας)  που πάνε έτσι αλόγιστα κι αβίαστα στην κάλπη και το ρίχνουν  “δαγκωτό” στο Πασόκ και στις άλλες άθλιες και αντιλαϊκές, προδωτικές πολιτικές δυνάμεις του τόπου! Τι ήταν αυτό το 70% που εδωσαν στις πρόσφατες εκλογές στον Κουράκη? Εκπρόσωπος του εθνοπροδοτικού και φασιστικού πασόκ δεν είναι κι αυτός;  Τώρα όλα αυτά κι ακόμα κι άλλα χειρότερα που μας ετοιμάζουν, νάστε έτοιμοι να τ’ “απολαύσετε” !   Εμεις όλοι οι υγιείς Bloggers  όσοι σηκώνουν ψηλά τις λαϊκές κι επαναστατικές σημαίες ετούτης της Πατρίδας, θα είμαστε κοντά σας σε τέτοιους αγώνες.  Που θα πρέπει να πάρουν όμως μεγαλύτερες διαστάσεις και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί κι αν χρειαστεί και βίαιοι.Γιατί μόνον έτσι αντιμετωπίζονται οι τύραννοι κι ο φασισμός.

Αναρτήθηκε από BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου