Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!! ΟΙ "ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ".... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ!!...

 
Ήταν φυσικό!!!!  Η "φωτιά" θα έκαιγε και τι δικό τους σπίτι αφού η επέκταση της υποθάλπεται επί σκοπού των συμφερόντων που ω! του μεγαλείου τυχαίνει να είναι οι εργοδότες των λειτουργών της ενημέρωσης.
"Λειτουργοί της ενημέρωσης".... έχει εξαλειφθεί πλέον ο τίτλος τιμής που έφεραν οι δημοσιογράφοι μιας άλλης εποχής, σήμερα θα ταίριαζε απόλυτα το οι "μίσθαρνοι πραματευτάδες της ενημέρωσης". 

Η μαχητική δημοσιογραφία πλέον αποτελεί παρελθόν. Οι δημοσιογράφοι  και η δημοσιογραφία της χώρας είναι  μέρος της "λαίλαπας" που έχει εξαπολυθεί στην ελληνική κοινωνία. Είναι τα όργανα του καθεστώτος αφού δεν έχουν μόνο  επιδόσεις  "σιωπής" , αλλά μάλιστα αρθρογραφούν  παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη! υποστηρίζοντας τα ανυπόστατα!
Το μεγαλύτερο ΜΕΡΊΔΙΟ για την ξεφτίλα της Ελλάδας δεν έχουν μόνον οι Ξεδιάντροπες Κυβερνήσεις., αλλά οι Δικαστικοί και οι Δημοσιογράφοι.Η 3η και η 4η εξουσία. Ντροπή για τους ξεπουλημένους και τους προσκυνημένους.Ήρθε η ώρα να θερίσουν ότι έχουν σπείρει. 
========================================================================
 
Με την παρουσία πάνω από 1.500 δημοσιογράφων και επαγγελματιών του τύπου, έγινε χθες το μεσημέρι πορεία στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν για την Τρίτη η ΠΟΕΣΥ, η ΕΣΗΕΑ και όλα τα Σωματεία εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην οδό ΑΚαδημίας και κατέληξε στο υπουργείο Εργασίας, όπου μίλησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων για την κρίσιμη περίοδο που διανύουν τα ΜΜΕ, με υποχρεωτικές περικοπές μισθών, λουκέτα σε εφημερίδες και αθρόες απολύσεις.
Ήδη εκκρεμεί η τύχη δεκάδων εργαζομένων στο καθημερινό ΒΗΜΑ που ανέστειλε τη λειτουργία του την περασμένη εβδομάδα, αυτών της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ που έκλεισε επίσης, αλλά και τις υποχρεωτικές περικοπές μισθών που υποχρέωσε τους εργαζόμενους να υπογράψουν η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στο υπουργείο Εργασίας, ομάδα ατόμων εκτόξευσε καφέδες και μπουκάλια νερού κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Πάνου Σόμπολου πριν ανέβει στο βήμα του ομιλητή, ωστόσο το επεισόδιο δεν πήρε έκταση με την επέμβαση ψυχραιμότερων.  
news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου