Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!! -- ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό το βίντεο εξηγεί, πώς οι Εβραίοι εξτρεμιστές διεξάγουν πόλεμο κατά των Δυτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων και κατά των θρησκευτικών παραδόσεων των Χριστουγέννων. Δείχνει πόσο απαγορευτικό είναι για τα χριστιανικά σύμβολα, να εκτίθενται σε δημόσιο χώρο, ενώ τα Εβραϊκά θρησκευτικά σύμβολα είναι τεράστια και τοποθετούνται ακόμα και μπροστά από το Λευκό Οίκο. Συγκρίνεται ο εορτασμός της αγάπης και της ειρήνης που συμβολίζουν τα Χριστούγεννα, με την Εβραϊκή γιορτή Hanukkah, που συμβολίζεται από το Menorah???
Η Hanukkah είναι μια γιορτή, μιας στρατιωτικής νίκης, με σφαγιασμό των Ελλήνων και των Συρίων, των οποίων το μόνο έγκλημα ήταν, να είναι ανεκτικοί στους Ιουδαίους της Ιερουσαλήμ και τους αποδέχονταν ελεύθερα. Οι Εβραίοι ηγέτες, δεν θα μπορούσαν ποτέ να αποδεχθούν αυτό, γιατί η ελληνική ανεκτικότητα και η παραδοσιακή εκδήλωση φιλίας, αποτελούν γι' αυτούς κίνδυνο αφομοίωσής τους, και έτσι αποφάσισαν να τους σφάξουν!!!! Εβραίοι μελετητές διδάσκουν, ότι η γιορτή Hanukkah συμβολίζει την Εβραϊκή αντίσταση κατά της ....αφομοίωσης τους. Μπορούσε κάποιος να φανταστεί ένα τεράστιο σύμβολο μπροστά από τον Λευκό Οίκο, που θα συμβόλιζε τον Ευρωπαϊκό και Αμερικανικό αγώνα αντίστασης, κατά της αφομοίωσής τους από άλλους (λαούς);;;; Αλλά, από τους Εβραίους εξτρεμιστές δεν ξεφεύγει τίποτα. Φυσικά αυτή τους η συμπεριφορά δεν τους είναι πολύ δύσκολη, αφού όποτε χρειάζονται κάτι, θα τρέξουν στους αδελφούς τους, που ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να πιέσουν τους πολιτικούς και να τους χρηματοδοτήσει το (Αμερικάνικο) έθνους!!!! (και κάθε υποταγμένο έθνος).

Έτσι, στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια χώρα όπου λένε ότι είναι αφοσιωμένη στα Αμερικανικά ιδανικά, έχουμε τα χιλιάδες των θρησκευτικών συμβόλων, που κατακλύζουν δημόσιους χώρους, για τον προπαγανδισμό και προβολή της εβραϊκής ρατσιστικής θρησκείας και του Εβραϊκού εθνοτικού σωβινισμού!!! Είναι ιδιαίτερα αξιοπερίεργο, το ότι αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα γίνει ξεκάθαρο, για το ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι ελέγχουν τα πράγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δυστυχώς, πρέπει να πούμε ότι το ίδιο πράγμα επίσης συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά έθνη, με την ίδια επιτυχία!!!!
Το βίντεο δείχνει επίσης πώς μια άγρια αντι-Gentile οργάνωση μίσους, η "Χαμπάντ", τοποθετεί και προβάλει αυτά τα σύμβολα και στις συναντήσεις της με Προέδρους, αλλά κανείς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν βγάζει αντίθετη άποψη, για το γεγονός ότι η "Χαμπάντ" πιστεύει τις ίδιιες φασιστικές εκδοχές, που ακούστηκαν και από το στόμα του νέου αρχιραβίνου του Ισραήλ, Yosef , ο οποίος δήλωσε, "ότι ο μοναδικός σκοπός όλων των εθνών στη γη είναι να υπηρετούν τους Εβραίους". Συσχέτησε δε (εξομοίωσε) τους μη Εβραίους (=Gentile) με γαϊδούρια και είπε ότι τα έθνη προορίζονται για εργασίες σκλάβων, για λογαριασμό των Εβραίων, ενώ για τους Εβραίους το σημαντικό είναι "να κάθονται και να τρώνε". Από μικρά παιδιά στις σχολές των ραβίνων μαθαίνουν, όπως ο αρχιραβίνος Yosef, ότι δεν χρειάζονται κανένα Πρωτόκολλο της Σιών για να εκθέσουν τον εξτρεμισμό τους και το εβραϊκό αντι-Gentile μίσος τους.
- David Duke

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου