Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ - ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι αυτοί που εκλέξαμε δεν είναι αντιπρόσωποι του λαού, αλλά αντιπρόσωποι της ΣΗΜΕΝΣ, της ΜΑΝ, του ΗΛΙΕΛΑΙΟΥ του C 4 I των οπλικών συστημάτων, των εργολάβων και των προμηθευτών του δημοσίου.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι και οι 151 ξεκίνησαν ξεβράκωτοι στη πολιτική και με τη "πολιτική" θησαύρισαν και έγιναν πολυεκατομμυριούχοι
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι αντί να δίνουν το παράδειγμα, και ενώ τρώνε το καταπέτασμα, φοροδιαφεύγουν με ψευτοεταιρείες ή καταπατούν δασικές και παράλιες εκτάσεις που ανήκουν στο κράτος.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ κατέλαβαν την εξουσία και μας καταληστεύουν.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο καθένας τους, έχει δίπλα του ένα μικρό βρώμικο στρατό, για να τους κάνει τις κρυφές βρωμοδουλιές.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι οι 150 + ο αρχηγός τους, δεν σέβονται τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς και χρησιμοποιούν το κοινοβούλιο για να συγκαλύπτουν με "νόμους" τις παρανομίες τους.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι αυτοί μας οδήγησαν και μας οδηγούν σε τριτοκοσμική και τεταρτοκοσμική παρακμή και υπανάπτυξη.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΚΟΓΙΟΤ
1.- Αν δεν βρούμε καλό λάστιχο από ένα παλιό σώβρακο, ΠΑΜΕ στο κοντινό ψιλικατζίδικο. Ένα (1) μέτρο φτάνει και περισσεύει.
2.- ΠΑΜΕ Στρόπωνες ή Πήλιο ή Νάουσα και από μια κερασιά κόβουμε τη καλύτερη διχάλα. Αν οι αλήτες δεν μας άφησαν μία για εισιτήρια, βολευόμαστε στο κοντινότερο πάρκο.
3.- ΠΑΜΕ στη παπουτσοθήκη και διαλέγουμε το χειρότερο υπόδημα από το οποίο κόβουμε 2 τεμάχια δέρμα 2χ4 cm και 1 τεμάχιο 3χ5 cm.
4.- Θα χρειαστούμε και 1-2 μέτρα βισινέτζα. Αν δεν είμαστε αλιείς, βολευόμαστε με καλό σπάγκο για δέσιμο των αναγκαίων συνδέσεων.
5. Αν αρχίσαμε τα μπάνια μας, από τη παραλία του Λιτόχωρου, διαλέγουμε γερά βότσαλα, κατά προτίμηση στρόγγυλα που να διαπερνούν το άνοιγμα της διχάλας.
6. Αφού συναρμολογήσουμε διχάλα + λάστιχο + δερματάκια + σπάγκο, ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΦΕΝΤΟΝΑ. Άλλα υλικά που χρησιμοποιούν κατά κόρο τα μέλη της κυβέρνησης, απαγορεύονται, διότι απλώς δεν είμεθα κυβερνητικοί μαλάκες.
7.- ΤΕΛΟΣ, αναζητούμε τη τζαμαρία (βιτρίνα) της σάπιας κυβέρνησης Καραμανλή - Μητσοτάκαινας - Αβραμόπουλου - Σαμαρά - Σουφλιά και υποκείμενων συνεργατών τους, τοποθετούμε το βότσαλο στην υποδοχή της σφεντόνας, σημαδεύουμε τη βιτρίνα Καραμανλή - Νατάσας, τεντώνουμε τα λάστιχα, αφήνουμε και
ΚΑΤΩ Η ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Σε 5΄ θα έχει φύγει ο πυρετός της δόξας τους και θα δεις τα κακά κογιότ που σε κολλάνε τη γρίπη τους, να γκρεμοτσακίζονται ξεβράκωτα στο χάος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου