Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΣΕΥΥΠ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ Μ. ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΑΚΙΝΤΖΗ!!! - ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ν."


Το τρισάθλιο φασιστικό καθεστώς ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, αφού περιπλάνησε επί 6+ μήνες στη malakasA τα χαλασμένα στοιχεία που είχε ζητήσει ο πρώην Επιθεωρητής ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και αφού πεονίστηκαν ασταμάτητα επί των διευθύνσεων όλα τα κορυφαία στελέχη του Υπουργείου Υγείας, κατάφεραν να στείλουν 5-5-2009 τα..... μισά από τα στοιχεία που είχε ζητήσει με FAX 16-12-2008 ο πρώην Επιθεωρητής.
Το παραπάνω "πρακτικό" επιτροπής επιλογής είναι πλαστό και ανυπόγραφο.
Ο κερατούκλης Σαμπατακάκης έστειλε τη κοτσάνα που δεν έχουν υπογράψει τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής (γιατί έχουν υπογράψει άλλο πρακτικό). Το αποκλειστικό κατασκεύασμα "πρακτικό" Σαμπατακάκη, περιλαμβάνει επιθεωρητή χωρίς πτυχίο ΑΕΙ και επίσης βοηθό επιθεωρητή χωρίς πτυχίο και άλλον με βαθμό Β΄. Περιλαμβάνει και τη γκόμενα του βλάχου. Περιλαμβάνει και 1-2 λεχρίτες στο Γραφείο ΣΕΥΥΠ Θεσσαλονίκης, που δεν πάτησαν ποτέ τους στη Θεσσαλονίκη. Η γκόμενα του τρελάδικου, από την αρχή, το δουλεύει εκτός έδρας παρέα με τον βλάχο της, με εντολές ...επιβράβευσης Σαμπατακάκη.
ΚΑΙ, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ !!! Τον επί 6 χρόνια επιτυχημένο Επιθεωρητή, ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, δεν τον έχουν γραμμένο
ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΕΝΟΥΣ
ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ !!!
Αντίθετα, ο Νικόλαος Αρβανίτης τους έχει γραμμένους παντού.
Άϊ Γιώργη μου, Μεγάλη η Χάρη σου.
Μόνο αυτό, είναι αρκετό, για να κόψει τον κώλο του άσχετου που κουμαντάρει με τον φασισμό του τους επιθεωρητές, για να συγκαλύπτει συνεχώς τα σκάνδαλα των νοσοκομείων.
Τι άλλο έκανε ο αλητήριος;;;
Στις εκθέσεις αξιολόγησης 3 ετών (αντί 5), τις οποίες παράνομα συνέταξε και υπόγραψε ο ηλίθιος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2008 !!!, ενώ πετσοκόβει τον επιθεωρητή παράνομα χωρίς συνέντευξη και χωρίς ειδική επιτροπή για τη διαφορά που ο ίδιος προκαλεί, στο τέλος πάλι παράνομα, αντί να βγάλει ο αγράμματος μέσο όρο βαθμολογίας με τον Α΄βαθμολογητή, βγάζει μέσο όρο μόνο της δικής του μαλακίας, μάλλον για να πετύχει βλακωδώς τη μικρότερη δυνατή βαθμολόγηση. ΟΥΣΤ.
ΑΥΤΑ...ΤΑ...ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ...ΜΑΣ...ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ
Σημείωση: Ο ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ Γενικός Επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ (τρομάρα του), δεν είναι το συνονόματο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου