Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ -Η1Ν1- ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ?

ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΗ στους ιατρικούς κύκλους, που μιλάει για μαϊμού κρούσμα και ότι το αφιχθέν με το αερόπλανο του Αβραμόπουλου, από τη βραβεύουσα Αμέρικα, δεν ήταν γρίπη Η1Ν1 του χοιροστασίου, αλλά αλλοτινή
Είναι πάλι πολύ περίεργο, ότι πριν καν πατήσει το μαυροπόδαρό του ο Αβραμόπουλος στο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, το Υπουργείο Υγείας, άρχισε ξανά να σκορπά δεκάδες εκατομμύρια σε τυπογραφία και εφημερίδες.
Είναι πάλι περίεργο, το ότι δεν βγήκαν θεράποντες γιατροί για το περίεργο περιστατικό, αλλά ο περίεργος συντονιστής του Αβραμόπουλου, που έχει διαλύσει το Ε.Σ.Υ.
Είναι περίεργος και κάποιοι που έχουν τα ερευνητικά μέσα, πρέπει να τον ψάξουν, ο τρόπος με τον οποίο είχε το ιατρικό αλισβερίσι του ο υποτιθέμενος ασθενής με Νοσοκομείο. Πουθενά δεν τηρήθηκαν οι οδηγίες του Π.Ο.Υ. που αντιγράφει ο Αβραμόπουλος και δεν τηρεί.
Είναι περίεργο, να είναι συνεπιβάτης του "κρούσματος" ο Υπουργός Υγείας, μαθαίνει αυθημερόν τα καθέκαστα, αλλά αντί να μπει στη διαδικασία του χρυσοπληρωμένου φυλλαδίου που μοιράζει παντού επί 15 μέρες και δε ξέρω πότε θα σταματήσει, αυτός δεν πήρε ούτε ασπιρίνη, δεν επισκέφθηκε κανένα γιατρό, δεν περιορίστηκε και αλώνιζε ασταμάτητα κανάλια και εφημερίδες, παριστάνοντας τον ...γιατρό (;) για δημόσιες σχέσεις.
Είναι περίεργο, αν τον ιό των χοίρων, από Η1Ν1, τον βάπτισε σε Α / Η1Ν1, το Υπουργείο Υγείας του Αβραμόπουλου και όχι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (;).
Είναι περίεργο, για ένα υποτιθέμενο σοβαρότατο κρούσμα, τα μεγάλα ΜΜΕ να μην ενδιαφέρονται, από την επόμενη κι όλας μέρα.
Μπορεί να βγει κάποιος από τους θεράποντες γιατρούς του Νοσοκομείου, να δώσει σταράτες εξηγήσεις;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου