Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΚΑΥΓΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ. ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ !!!

ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ όλα έδειχναν ότι είχε επέλθει εθνική συμφωνία, τουλάχιστον μεταξύ των 2 "μεγάλων" κομμάτων, για τη σημερινή ψηφοφορία των υποτιθέμενων αλλά επίμονων λαδωμάτων "ΠΑΥΛΙΔΗ", σήμερα το σκηνικό άλλαξε με απροσδιόριστες ακόμα τις συνέπειες.
Συγκεκριμένα, χθες οι εκπρόσωποι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, υπόγραψαν ιστορική συμφωνία, για να κατασκευάσουν από κοινού τα ψηφοδέλτια που θα κρίνουν τη τύχη του δυστυχή Παυλίδη και συναποφάσισαν, λόγω της συγκυρίας του ιδιόμορφου της ψηφοφορίας, να κατασκευαστούν τα ιστορικά ψηφοδέλτια, από αδιάβροχη λαδόκολλα υψηλής ποιότητας και με προοπτικές ανταπόδοσης!!! !!!
Σήμερις, βοηθούντος του άστατου και πολυδιάστατου καιρού, τα δύο κόμματα βρήκαν άλλη μια ευκαιρία να καιροσκοπήσουν αστάτως. Στη σημερινή τελευταία !!! συνάντηση των εκπροσώπων τους, και ο μεν λαδωμένος ΝουΔίτης αξίωνε να κατασκευαστούν τα ψηφοδέλτια από σκούρα αδιάβροχη λαδόκολλα και με εργολάβο φίλο του Λαρισαίου και Σαρακατσαναίου, ο δε λαδωμένος ΠΑΣΟΚίτης, απαιτούσε να κατασκευαστούν από λευκή έως παρθένα αδιάβροχη λαδόκολλα, στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Λαμπράκη.
Τα μικρότερα κόμματα αντιλήφθηκαν γρήγορις το χοιροπαίγνιο του δικομματισμού και απειλούν αποχώρηση και ανταρσία, η δε Αλέκα προσθέτει στο τραπέζι και την ανυπακοή της, με όση σκληρότητα της έχει απομείνει!!! !!!
Μέχρι τη τελευταία στιγμή, που τυπώναμε το τετελευταίο ρεπορτάζ, οι δημοκρατικές μας διαδικασίες κρεμόντουσαν απελπισμένες ανάμεσα στις λαδόκολλες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνουμε δε, ότι εκτοξεύθηκαν και εκατέρωθεν απειλές, για το ποιος θα επιβάλει πρώτος τη προσεχή αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης, ως επίδομα απόσβεσης των πάσης φύσεως λαδωμάτων.

Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα έχουμε νεώτερα και μη χειρότερα.

....αααΆϊιιιΙ σιχτίρι βοολευτααάκιαααααΑ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου