Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗ ΨΙΛΙΑΖΕΣΤΕ.
Κι είχα πει: "...ξέρω ότι αυτό το σάπιο καθεστώς, θα με δείχνει για παράδειγμα προς αποφυγή και παραδειγματισμό, ώστε να προκαλεί στους υπόλοιπους φόβο και υποταγή..."
Την ιστορία της αιχμάλωτης ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ τη μαθαίνετε κι ας μην έχουν δημοσιοποιηθεί ούτε τα μισά από τα βρώμικα κόλπα του καρκαβελισμού της Αναστασίας-Νατάσας.
Ο Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ, έχει κι αυτός τη δική του ιστορία αγώνων.
Ο επίσης Καθηγητής Πανεπιστημίου, ΘΕΜΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, άντεξε επίσης και κάνει ατέρμονα αγώνα. Από κοντά ο Επίκουρος Καθηγητής ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ.
Αν γράψω ολόκληρο κατεβατό ανθρώπων που δεν γονατίζουν στη σάπια εξουσία ούτε στην απάτη, εύκολα θα γράψω βιβλίο αλλά θα βγω εκτός θέματος.
Μένουμε στους καθηγητές. Αν κάνετε μια βόλτα στο αντίστοιχο κομμάτι της μπλοκόσφαιρας,θα διαπιστώσετε πράματα και θάματα και της διαπλοκής το κάγκελο.Κυρίως όμως θα διαπιστώσετε τον αγώνα όσων δεν γονατίζουν.Κυρίως θα δείτε, αυτούς που αρνούνται να γίνουν ποδόγυροι στις Νατάσες.Κυρίως θα δείτε, αυτούς που έχουν σημαία την αξιοπρέπεια.Κι αν μου βρείτε ΕΣΤΩ ΜΙΑ σπουδάστρια ΤΕΙ, που δεν είναι σύζυγος ΚαραμανλήΚι αν μου βρείτε ΕΣΤΩ ΜΙΑ σπουδάστρια ΤΕΙ, έστω που ανωτατοποιήθηκε ελέωΚαραμανλή,Κι αν μου βρείτε έστω μια φοιτήτρια Νηπιαγωγών, που δεν έχει το γκραν κάνιον αντί γλουτών, που να κατάφερε να πάρει μεταπτυχιακό χωρίς να κατέχει πτυχίοΤότε θα φάω το πτυχίο μου.Δείτε και διαβάστε τον παρακάτω παραβολισμόκαι θα καταλάβετε πολλά περισσότερα.........................ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου