Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ Νο 19: ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ τότε ΚΑΡΚΑΒΕΛΑΣ, προΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ...ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ !!!

Επειδή κάποιοι περίεργοι καθηγητάδες, επισκέπτονται ιστολόγια και ιστοσελίδες για να προστατέψουν τον δεσποτισμό τους και για να γλίψουν τον ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΣΜΟ και τη Αναστασία Παζαϊτη, μέχρι του ελεεινού σημείου να αμφισβητούν την ανάμειξη του Γεώργιου Καρκαβέλα, στη συγγραφή της "διατριβής" που φέρει το όνομα ΠΑΖΑΪΤΗ, και ...μιλούν για ντοκουμέντα χωρίς να δείχνουν έστω και ένα αχλό, σήμερα δημοσιεύουμε τη σελίδα 19 της διατριβής, με τη θρυλική 11δα έτοιμη για ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.
Στη κορυφή, Νο 2, φιγουράρει ο τότε Επίκουρος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑΣ. Ο άνθρωπος γνωρίστηκε με τη Αναστασία και σε 2,5 - 3 χρόνια έγινε πύραυλος εξελιγμένος και είδε το φως το αληθινό: και εγένετο >>> ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ >>> ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ >>> ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ !!!! Εύγε... Ζήτωσαν... Όλε....
Οϊμέ.. Αλί και τρισαλί μας, που τα γλιφτρώνια το παίζουνε αηδόνια και μας επιπλήτουσι γιατί απουσιάζει μας το ...ακαδημαϊκό επίπεδο...
Κατά τα λοιπά, Κώστα Καραμανλή, θα πεις ΕΣΥ τι είναι το αμερικάνικο Πανεπιστήμιο TUFTS ??? Εγώ έχω και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ.
Κωστάκη,>>> ΚΑΛΟ >>> ΠΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου